13 / 05 / 2024

Sancaktepe cami projeleri

Sancaktepe cami projeleri

Sancaktepe Belediyesi ve hayırseverlerin katkıları ile Osmangazi Mahallesinde yapımına başlanan A.Turan Karakoç ve Hacı Müslüm Yıldız Camii’nin temeli, dualarla atıldı.

Sur Yapı Sancaktepe ön satışta! 

Yeni konut projeleri için harekete geçen Sur Yapı'nın Sancaktepe'deki yeni projesi ön satışa çıktı. 

Sur Yapı Sancaktepe projesi için ön talep topluyor! Yeni proje!

Yeni konut projeleri için düğmeye basan Sur Yapı, Sancaktepe projesi için ön talep topluyor.

Sancaktepe Hacı Ahmet Bıyık Cami inşaat ihalesi 4 Şubat'ta!

Sancaktepe Hacı Ahmet Bıyık Cami ve Kuran Kursu inşaat ihalesi İstanbul Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yapı İşleri Müdürlüğü tarafından 4 Şubat'ta yapılacak...

Cami Tasarımı Fikir Yarışması başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, “Mimarlık, Peyzaj Mimarlığı, Mühendislik, Kentsel Tasarım Projeleri, Şehir ve Bölge Planlama ve Güzel Sanat Eserleri Yarışmaları Yönetmeliği” doğrultusunda "Şehir ve cami estetiği açısından ilk olma özelliğine sahip “Cami Tasarım Fikir Yarışması” düzenliyor.

Cami yapımında Mimar Sinan projeleri örnek alınsın çağrısı!

Türkiye Cami ve Kur'an Kursu Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Recep Kıyak, cami yapımında Mimar Sinan projelerinin örnek alınması çağrısında bulundu.

Sancaktepe'deki hazine arazisinin imar planı değişti!

İstanbul'un Sancaktepe ilçesi Samandıra bölgesinde bulunan  Jandarma’ya tahsisli hazine arazisinin imar planı değiştirildi. Araziye cami, park ve zemin altı otopark yapılacağı iddia edildi.

Sinpaş GYO Sancaktepe ve Ümraniye projelerine ön talep toplanıyor!

Sinpaş GYO, İstanbul Anadolu yakasında Sancaktepe ve Ümraniye'de yapacağı yeni konut projeleri için ön talep topluyor...

Sancaktepe Hacı Fatma Fitnat Cami açıldı!

Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan, yapımı sona eren Prof.Dr.Necmettin Erbakan Külliyesi ve Hacı Fatma Fitnat Camii’nin açılışını yapmak için Sancaktepe’yi ziyaret etti.

Nef Kağıthane 4, Bahçelievler ve Sancaktepe projeleri yolda!

Nef Bahçelievler, Nef Kağıthane 4 ve Nef Sancaktepe projeleri için ön talep toplanıyor. Nef Bahçelievler projesinde satışlar bu ay içerisinde başlayacak...

Sancaktepe'ye iki yeni cami geliyor!

Sancaktepe Belediyesi ve hayırseverlerin katkıları ile Osmangazi Mahallesinde yapımına başlanan A.Turan Karakoç ve Hacı Müslüm Yıldız Camii’nin temeli, dualarla atıldı.

Katar'dan dünyaya 335 cami inşası için anlaşma!

Katar EİD hayır kurumu, dünyanın farklı ülkelerinde 335 cami inşası için anlaşma yaptı. Yaklaşık 6 milyon dolarlık inşaat projeleri kapsamında 335 caminin yapımına başlandığı belirtildi.

İsmail Erdem, Sancaktepe projelerini anlattı!

İstanbul'un en genç ilçesi olan Sancaktepe önemli yatırımlara imza attı. Türkiye'ye model olacak projeleri hayata geçirdiklerini vurgulayan Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, "Eğitim, sağlık, spor ve kültür alanında Türkiye'nin merkez ilçesiyiz

İskenderun Nihal Atakaş Cami inşaatında son durum!

Hatay Valisi Ercan Topaca, İskenderun Belediyesinin 2016 yılı projeleri kapsamında yer alan Sahil alanında yapımı devam eden Nihal Atakaş Cami’nin inşaatını inceledi.

Sancaktepe cami projeleri Haberi

Sancaktepe cami projeleri


Sancaktepe Belediyesi ve hayırseverlerin katkıları ile Osmangazi Mahallesinde yapımına başlanan A.Turan Karakoç ve Hacı Müslüm Yıldız Camii’nin temeli, dualarla atıldı. 


12 Ağustos Cuma günü gerçekleşen temel atma töreninde konuşan Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Ülkede ve dünyada nüfusun artmasıyla birlikte,  kutsal mekânlara olan ihtiyacın gün geçtikçe arttığını belirterek ;“Kim Allah’ın rızasını dileyerek bir mescid bina ederse, Allah da onun için cennette bir saray hazırlar." diyor Efendimiz. Biz de hayırsever vatandaşlarımız tarafından gerçekleştirilen böylesine hayırlı ve müjdeli faaliyetleri belediye olarak desteklemeye özen gösteriyoruz” şeklinde konuştu.


Camilerin işlevsel haline getirilip birer çekim merkezi haline getirilmesini gerektiğini belirten Başkan Erdem;”Bu yüzden ‘cami yaptık görev bitti’ dememeliyiz. Cemaat olmaya devam etmeliyiz. Birlik içinde, dirlik içinde dostluk ve kardeşlik duygularıyla hareket ederek, milletimizi geleceğe taşımalıyız. Geleceğin...