30 / 04 / 2024

Sancaktepe Kapalı Yüzme Havuzu

Sancaktepe Kapalı Yüzme Havuzu

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, “İstanbul’a yaptığımız yatırımlar 2013 sonunda 60 milyar TL’yi bulacak. Dünya İstanbul’un ve Türkiye’nin başarısını konuşuyor” dedi.

Kadir Topbaş: Atatürk Anıtı'nın kaldırılması söz konusu değil!

Kadir Topbaş, Kadıköy Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'nın kaldırılmasının söz konusu olmadığını söyledi

İzmir Bornova Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu'nun temeli atıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Bornova ilçesinde yapılacak ve 14 milyon TL'ye mal olacak yüzme havuzunun temelini ilçe belediye başkanları ile beraber attı.

İzmir Bornova Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu'nun temeli atılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bornova'daki Buz Sporları Salonu'nun hemen yanında yarı olimpik kapalı yüzme havuzunun temelini atıyor.

Sultangazi Kapalı Yüzme Havuzu hizmete açıldı!

İstanbulluların spor yapabilmeleri için kentin dört bir yanına yeni tesis ve sportif alanlar inşa eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Sultangazi Kapalı Yüzme Havuzu'nu hizmete açtı.

Sakarya'ya yeni yüzme havuzları inşa edilecek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Taraklı’dan Kocaali’ye Büyükşehir Belediyesi’nin elinin değmediği hiç bir ilçemiz yok. Nesillerinin sağlıklı gelişimi için spor yatırımlarını önemsiyoruz. İlçelerimize kapalı yüzme havuzu kazandıracağız. Yenikent ve Akyazı için hazırladığımız yüzme

İzmir'e 10 milyon TL'lik yüzme havuzu!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bornova'daki Buz Sporları Salonu'nun hemen yanına hayata geçireceği yarı olimpik kapalı yüzme havuzu için ihale sürecini tamamladı.

Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun temeli atıldı!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, , her ilçeye kapalı yüzme havuzu projesi kazandırma kapsamında Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun temelini attı.

Denizli İncilipınar Kapalı Yüzme Havuzu açılıyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesinin 7 kapalı yüzme havuzu projesinden biri olan İncilipınar Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi yarın açılıyor.

Denizli Karahasanlı Kapalı Yüzme Havuzu'nda sona gelindi!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Karahasanlı Kapalı Yüzme Havuzu'nun inşaatında bulundu. Yüzme havuzunda sona gelindi.

Denizli Honaz Yüzme Havuzu'nun temeli atıldı!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın vizyon projeleri arasında yer alan Honaz Kapalı Yüzme Havuzu'nun inşaatı başladı.

Denizli Acıpayam yüzme havuzuna kavuşuyor!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 121 Dev Proje kapsamında yapımına devam edilen Acıpayam Kapalı Yüzme Havuzu’nun kısa zamanda açılacağını söyledi

Kağıthane Hamidiye'ye dev yüzme havuzu!

Spora büyük önem veren ve Kağıthane sınırları içerisinden olimpiyat sporcuları yetiştirmek için yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kağıthane Belediyesi, Hamidiye Mahallesi’ne dev bir Kapalı Yüzme Havuzu kazandırmaya hazırlanıyor.

Denizli'ye iki yeni kapalı yüzme havuzu geliyor!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 121 Dev Proje kapsamında müjdesini verdiği ve İncilipınar’ın ardından kent merkezinde inşa edilecek Karahasanlı ve Dokuzkavaklar Kapalı Yüzme Havuzu projesinde de ilk kazma vuruldu.

Denizli Karahasanlı ve Dokuzkavaklar'a kapalı yüzme havuzu!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın 121 Dev Proje kapsamında müjdesini verdiği ve İncilipınar'ın ardından kent merkezinde inşa edilecek Karahasanlı ve Dokuzkavaklar Kapalı Yüzme Havuzu projesinde de ilk kazma vuruldu.

Sancaktepe Kapalı Yüzme Havuzu Haberi

Sancaktepe Kapalı Yüzme Havuzu

Bulvar düzenlemesi Yenidoğan’ı cazibe merkezi yapacak


Sancaktepe Kapalı Yüzme Havuzu, Kadın Sağlık ve Beceri Eğitim Merkezi ile Mimar Sinan Bulvarı Cadde Düzenlemesinin temel atma töreni İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Bürokratları ve AK Parti Sancaktepe İlçe Teşkilatının da yer aldığı temel atma törenine çok sayıda vatandaş da katıldı.


Törende konuşan Başkan Kadir Topbaş, toplam maliyeti 30 milyon TL olan Sancaktepe Kapalı Yüzme Havuzu, Kadın Sağlık ve Beceri Eğitim Merkezi ile Mimar Sinan Bulvarı Cadde Düzenlemesi’nin ilçeye hayırlı olmasını dileyerek, projelerin 2013 yılında tamamlanacağını söyledi.


Sancaktepe nüfusunun yoğunluğunu barındıran Mimar Sinan Bulvarı’ndaki düzenlemeyle hem trafik sorununun çözüleceğini, hem de bölgenin kısa zamanda Anadolu yakasının cazibe merkezlerinden biri haline geleceğini ifade eden...