26 / 05 / 2024

sancaktepe mahal ne zaman teslim edilecek

sancaktepe mahal ne zaman teslim edilecek

Mahal Sancaktepe Evleri Aralık 2014'te teslim edilecek, projede fiyatlar 147 bin liradan başlıyor

Samandıra Askeri Havalimanı'nda son dakika gelişmesi! Millet bahçesi yapılacak!

İstanbul'daki Samandıra Askeri Havalimanı’nın 275 bin metrekare büyüklüğündeki bölümü Sancaktepe Belediyesi’ne tahsis edildi. Havalimanının geri kalan kısmında ne yapılacağı henüz belli olmadı...

City Hill Sancaktepe fiyatları ne kadar?

City Hill projesi Kahramanlı Group tarafından İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de hayata geçirildi. Proje 6 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor...

Suryapı Muhit Sancaktepe Evleri ne zaman teslim?

Konut ve ticari alanlardan meydana gelen Muhit Sancaktepe Evleri İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de 16 bin metrekare alanında hayata geçiriliyor. Peki Suryapı Muhit Sancaktepe Evleri ne zaman teslim?

Nef Sancaktepe Evleri ne zaman teslim?

Toplam 419 konuttan meydana gelen Nef Sancaktepe projesinde daire fiyatları 350 bin TL'den başlıyor. Peki Nef Sancaktepe Evleri ne zaman teslim?

Muhit Sancaktepe Evleri ne zaman teslim?

Muhit Sancaktepe projesi 7 blok olarak planlandı. Sur Yapı imzası taşıyan Muhit Sancaktepe'de 1+1'den 4+1'e kadar daire seçeneklerine yer veriliyor...

Muhit Sancaktepe teslimleri ne zaman?

Muhit Sancaktepe Evleri yedi blok olarak Sur Yapı tarafından hayata geçirildi. 1+1'den 4+1'e kadar konut seçeneklerine yer verilen Muhit Sancaktepe projesi 16 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor...

Nef Sancaktepe Evleri ne zaman teslim?

Toplam 439 konuttan meydana gelen Nef Sancaktepe Evleri 6 blok şeklinde yükseliyor. Nef Sancaktepe'de konut fiyatları 300 bin TL'den başlıyor. Peki Nef Sancaktepe Evleri ne zaman teslim?

Avrupa'dan Sancaktepe Belediyesi'ne 6 ödül!

İstanbul'daki Sancaktepe Belediyesi, gayrimenkul sektörünün en prestijli ödülleri olarak kabul edilen Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nin (EPA) sahibi oldu.

Sancaktepe Belediyesi'ne European Property Awards'tan ödül!

Sancaktepe Belediyesi, Gayrimenkul ve yapı tasarımı alanında bugünün ve geleceğin en iyi yapılarını belirleyen European Property Awards (Avrupa Gayrimenkul ödülleri) yarışmasında iki ödüle birden layık görüldü.

Avrupa'dan Sancaktepe Belediyesi'ne çifte ödül!

Sancaktepe Belediyesi, gayrimenkul ve yapı tasarımı alanında bugünün ve geleceğin en iyi yapılarını belirleyen European Property Awards (Avrupa Gayrimenkul Ödülleri) yarışmasında iki ödüle birden layık görüldü.

Sancaktepe Belediyesi'ne Avrupa'dan ödül!

İstanbul’un cazibe merkezi haline gelen Sancaktepe Belediyesi,Gayrimenkul ve yapı tasarımı alanında bugünün ve geleceğin en iyi yapılarını belirleyen European Property Awards (Avrupa Gayrimenkul ödülleri) yarışmasında iki ödüle birden layık görüldü.

Aydos Country Sancaktepe teslimleri ne zaman?

Daire alanlarının 68 metrekareden başladığı proje İstanbul İl'i Sancaktepe'de inşa ediliyor. Proje toplam 50 dönüm alan üzerinde yükseliyor. Peki Aydos Country Sancaktepe teslimleri ne zaman?

Resim İstanbul Sancaktepe teslimleri ne zaman?

Aylık taksitlerin 1.700 TL'den başlangıç gösterdiği proje konum bilgisi kapsamında Taksim'e 44 dakika kadar uzaklıkta yer alıyor. Peki Resim İstanbul Sancaktepe teslimleri ne zaman?

sancaktepe mahal ne zaman teslim edilecek Haberi

sancaktepe mahal ne zaman teslim edilecek


Sancaktepe'de Denge Yapı tarafından yaşama geçen Mahal Sancaktepe Evleri 10 bin 454 metrekare alan üzerinde yükseliyor, projede 3 blokta 144 daire bulunuyor. Denge Sancaktepe'de üç tip 2+1 ve bir tip 3+1 olmak üzere toplam dört adet konut tipi bulunuyor.

Mahal Sancaktepe'de fiyatlar 147 bin liradan başlıyor, projede 30 Eylül'e kadar yüzde 10 indirim uygulanıyor.

Projenin sosyal alanları arasında, yüzme havuzu, yürüme ve koşu yolları, süs havuzları, kamelyalar, basketbol ve voleybol sahaları, sauna, fitness salonu bulunuyor.

Proje lokasyon olarak; Sabiha Gökçen Havalimanı'na 15 dakika, Ataşehir Finans Merkezi'ne 14 dakika, TEM'e 5 dakika mesafede yükseliyor.

Denge Yapı Mahal Sancaktape Konutları Aralık 2014'te teslim edilecek.


0216 311 66 67

www.mahalsancaktepe.com


Ceren...