02 / 05 / 2024

sancaktepe ulaşım projeleri

sancaktepe ulaşım projeleri

TDUB, metro ve 3. köprü ile gündeme gelen Sancaktepe'yi mercek altına aldı. Bölgede markalı konutların metrekare satış fiyatları 4.500-5.500 TL, markasız konutların metrekare fiyat aralığının ise 2.500-3.500 TL bandında olduğu belirleniyor.

Ulaşım projeleri zamanında hizmete açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, ulaşım yatırımlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Turhan, ''İhalelerde şartımız "Parayı yurt dışından getireceksin" oluyor'' diye konuştu.

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'nda öncelik ulaşım projelerinde!

Başkan Erdoğan tarafından ilan edilen ikinci 100 günlük icraat programında İstanbul’daki ulaşım, çevre şehircilik ve turizm projeleri ön planda tutuldu. Gebze-Halkalı banliyö hattı açılacak. AKM inşaatına başlanacak. Kanal İstanbul ve Üç Katlı Büyük İstanbul Tüneli projeleri ihaleye çıkarılacak.

Burdur'da planlanan ulaşım projeleri meclis gündeminde!

Ulaştırma Bakanlığın Burdur'daki 2018'de başlayan ve önceki yıllardan devam eden yatırım planları TBMM gündeminde konu oldu..

Erzurum'da Bakanlıkça yapılmış ulaşım projeleri TBMM'de!

2003-2018 döneminde Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın Erzurum ilinde gerçekleştirdiği yatırım projeleri meclis gündemine taşındı...

Bitlis'te Bakanlıkça yapılmış olan ulaşım projeleri TBMM'de!

Bitlis'te Bakanlık tarafından yapılmış olan ulaşım, altyapı ve yatırım projeleri meclis gündemine taşındı. CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Iğdır'da Bakanlıkça yapılan ulaşım projeleri TBMM'de!

Iğdır'da Bakanlıkça yapılmış olan ulaşım, altyapı ve yatırım projeleri meclis gündemine taşındı. CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Çankırı'da Bakanlıkça yapılmış olan ulaşım projeleri mecliste!

Çankırı'da Ulaştırma Ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapılmış olan ulaşım, altyapı ve yatırım projeleri meclis gündemine taşındı..

Ankara Ulus Meydanı Ulaşım Projesi'ne onay!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, Ulus Meydanı ve Çevresi Ulaşım Projeleri gündeme geldi. Dev proje için imzalanan protokolün uygulanması oy birliğiyle kabul edildi.

İstanbul'un yeni ulaşım projesi: Çemberler Sistemi!

Türk Mimarlar ve Şehir Plancıları Odaları Üyesi Ahmet Vekif Alp, İstanbul'un yeni ulaşım projesi Çemberler Sistemi'ni anlattı.  Çemberler Sistemi'nin en önemli ayağı Çemberyol ve Çemberray projeleri...

Konut fiyatlarına ulaşım dopingi!

İstanbul’da ulaşım hatlarının geçtiği bölgelerde konut fiyatları adeta uçuyor. Anadolu Yakası'nda Sancaktepe ve Pendik, Avrupa Yakası'nda ise Kağıthane ulaşım hatlarına bağlı gelişimleriyle dikkat çekiyor.

Ulaşım hatları konut tercihini etkiliyor!

Anadolu yakasında Sancaktepe ve Pendik, Avrupa yakasında Kağıthane ulaşım hatlarına bağlı gelişimleriyle öne çıkıyor. 

AK Parti'nin hayata geçireceği ulaşım projeleri!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşen AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı başladı. AK Parti'nin seçim beyannamesinde ulaşım projelerine geniş çaplı yer verildi. İşte o projeler...

Dev ulaşım projeleri başladı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, yeni dev ulaşım projelerini anlattı. Bakan Arslan, 15 yılda 380 milyar TL'nin üzerinde yatırım yapıldığını belirtti...

sancaktepe ulaşım projeleri Haberi

sancaktepe ulaşım projeleri

Gayrimenkul değerleme uzmanları ve değerleme şirketlerinin çatı kuruluşu Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği TDUB Başkanı Bekir Yener Yıldırım, 2016 yılında tamamlanması planlanan Üsküdar-Sancaktepe Metrosu ile Marmaray, Anadolu Geçit Projesi, Metrobüs bağlantılarının sağlanacak olmasının Sancaktepe'de gayrimenkul fiyatlarında hareketliliğe neden olduğunu belirtiyor. Yıldırım, Üsküdar-Sancaktepe Metrosu’nun yapımıyla bölgede markalı ve markasız konut projelerinin artacağını, söz konusu gelişmenin gayrimenkulde fiyatların hızlı bir artışa yol açacağını kaydediyor.


Fiyatları metro ve 3. Köprü tetikleyecek

Mevcut durumda Şile Otobanı üzerindeki araç trafiğinin özellikle işe geliş-gidiş saatlerinde durma noktasına geldiğini ifade eden Yıldırım, metro sayesinde trafiğin oldukça rahatlayacağını belirtiyor. 3. Köprü’nün Ağustos ayında açılacak olmasının da bölgede  sadece konut ve işyeri değil, AVM talebinin de artmasına neden olacağını söyleyen Yıldırım, talep artışının ise fiyatlara yansıyacağını ileri sürüyor. 


Diğer yandan, bölgedeki bir...