08 / 05 / 2024

Sancaktepe zeminaltı otopark iptal mi

Sancaktepe zeminaltı otopark iptal mi

Sancaktepe Kemal Türkler Mahallesi 196 ada, 1 parsele ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı. Plan üzerinde zeminaltı katlı otopark hükümlerinin üzerine iptal anlamına gelen çarpı atıldı.

Beyoğlu Örnektepe'deki gençlik merkezi ihaleye çıkıyor!

Beyoğlu Örnektepe'deki gençlik merkezi ve zeminaltı otoparkı, öğrenci yurdu olarak işletilmek üzere ihaleye çıkıyor. 

Gaziosmanpaşa Niyazi Özdemir Otoparkı'nın inşaatı hızlandı!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta’nın “Her Mahalleye Otopark” projesi kapsamında Karadeniz Mahallesi’nde hayata geçirilen Mehmet Niyazi Özdemir Zeminaltı Otoparkı’ndaki çalışmalara hız verildi.

Küçükçekmece Anadolu Sokak Zeminaltı Otoparkı imar planı askıda!

Küçükçekmece İlçesi, Anadolu Sokak Zeminaltı Otopark Projesine ilişkin itiraz 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı askıya çıkarıldı...

İçerenköy'e spor tesisi ve otopark inşa edilecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Ataşehir İçerenköy'e spor tesisi ve zeminaltı otoparkı inşa edecek, projenin ihalesi 10 Nisan 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

İBB’den Ataşehir'e 615 araçlık otopark!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Ataşehir’de yaklaşık 14 dönümlük arazi üzerine 32 derslikli okul, arazinin altına da 615 araçlık zeminaltı otopark inşa ettiriyor.

Sancaktepe'deki hazine arazisinin imar planı değişti!

İstanbul'un Sancaktepe ilçesi Samandıra bölgesinde bulunan  Jandarma’ya tahsisli hazine arazisinin imar planı değiştirildi. Araziye cami, park ve zemin altı otopark yapılacağı iddia edildi.

Fatih Zeminaltı Otopark Projesine ilişkin imar değişikliği askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Fatih İlçesi'nde yapılacak Zeminaltı Otopark Projesine ilişkin imar değişikliği askıya çıkarıldı..

Sancaktepe otopark projesi imar planı askıda!

İBB, Sancaktepe Emek Mahallesi'ndeki Sancaktepe Hastane Yanı Otopark Projesine ilişkin imar planını askıya çıkardı..

Bağcılar pazar alanı projesi imar tadilatı askıda!

Bağcılar Kemalpaşa Mahallesi, Gençosman Parkı Zeminaltı Otopark ve Pazar Alanı Projesi için imar planı tadilatı bugün askıya çıkı..

Kadir Topbaş Şile'deki yatırımları inceledi!

İBB Başkanı Topbaş, Yeryüzü Pazarı'nı ziyaret etti, Kültür Merkezi ile Şile Meydanı ve Zeminaltı Otoparkı inşaatında incelemelerde bulundu.

Beylikdüzü'nde otopark irtifak tesisi ihalesi 1 Ağustos'ta!

Beylikdüzü Belediyesi zeminaltı otopark yapılarak kullanılması için irtifak hakkı tesisi ihalesi 1 Ağustos'ta düzenlenecek..

Şirinevler Minibüs Terminali için çalışmalar başladı!

Bahçelievler-Şirinevler Minibüs Terminali ve Zeminaltı Otopark Projesi için çalışmalar başladı. E-5 Şirinevler girişi bir yıl süreyle trafiğe kapatıldı.

Şirinevler Minibüs Terminali için çalışmalar başlıyor!

Bahçelievler/Şirinevler Minibüs Terminali ve Zeminaltı Otopark Projesi hayata geçiyor. 404 araç kapasiteli zeminaltı otoparkının, zemin üstünde 65 minibüs kapasiteli bir minibüs terminali yer alacak.

Sancaktepe zeminaltı otopark iptal mi Haberi

Sancaktepe zeminaltı otopark iptal mi

Sancaktepe İlçesi, Kemal Türkler Mahallesi, 196 ada, 1 parsele ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından 7 Kasım 2014 Cuma günü ilanen askıya çıkarıldı. 


İBB, 28527 dosya numaralı imar planı tadilatını 21 Temmuz 2014'te onayladı. Sancaktepe Kemal Türkler Mahallesi, 196 ada, 1 parsele ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı, 8 Aralık 2014'te askıdan indirilecek. 


Sancaktepe Kemal Türkler Mahallesi 196 ada 1 parselin askıya çıkan planlarına göre 4 bin 909,91 metrekarelik alanda yapılması planan zeminaltı katlı otopark projesi iptal oldu ve parsel, planda belirtildiği üzere 1/1000 Uygulama İmar Planı'ndaki gibi sadece Dini Tesis alanı oldu. 


Üzerine çarpı atılan plan notları şöyle;



Plan notları: 


1- Plan onama sınırı içinde kalan alan...