28 / 07 / 2024

sancaktepedeki roman evleri

sancaktepedeki roman evleri

Sancaktepe Paşaköy Mahallesi'nde 27 Ağustos tarihinde çıkan yangında evlerini kabeden 10 roman aile, geçici olarak konteynırlara yerleştirilmişti. Sancaktepe Belediyesi tamamen yanan iki evi ve kısmen zarar gören dört evi yeniden inşa etti...

Edip Uğur: Balıkesir Roman Evleri Türkiye’ye örnek oldu!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından 1. Gündoğan Mahallesi’nde yaşayan Roman vatandaşların 30 yıllık konut sorunu çözülmüştü, konuyla ilgili açıklama yapan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Roman Evleri'nin Türkiye'ye örnek olduğunu söyledi.

Balıkesir'deki Roman vatandaşlara konut müjdesi!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Altıeylül İlçesinde evleri imar yolunda kalan Yıldırım Caddesi üzerindeki Roman vatandaşlar için hazırladığı sosyal konut projesini hayata geçirdi.

Ağva'da 88 roman aileye evleri teslim edildi!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Şile Belediyesi'nin gerçekleştirdiği toplu konut projesinde İstanbul Ağva'da yer alan 88 konut, 88 Roman aileye kura çekilişi ile teslim edildi.

Sevinç Evleri 2 Halkalı’da yüzde 25 peşinatla!115 bin TL!

Fiyatların 115 bin TL’den başladığı Sevinç Evleri 2’de yüzde 25 peşinatla konut kredisi kullanılabiliyor

Zeugma Evleri'nde 390 bin YTL'ye

22 villalı Zeugma Evleri Temmuz 2009'da teslim edilecek.

Yenişehir Park Evleri'nde sıfır faizle!

Uygunlar İnşaat tarafından Kurtköy'de inşa edilen Yenişehir Park Evleri 2 blokta toplam 72 daireden oluşuyor.

Mozaik Park Evleri'nde 135 bin YTL'ye!

Pendik'te yapımı devam eden Mozaik Park Evleri'nde büyüklükleri 70 metrekare ile 340 metrekare arasında değişen daireler, 135 bin YTL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Güneş Park Evleri'nde 250 bin YTL'ye! Hemen teslim!

Albayrak Yapı Grubu'nun Halkalı'da inşa ettiği Küçükçekmece Gölü manzaralı Güneş Park Evleri, 250 bin YTL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Rapsodi Evleri'nde 3. etap erken teslim!

Çekmeköy'de 80 milyon dolarlık yatırımla iki yıl önce başlayan Aktürk Rapsodi Evleri'nde 3. etap planlanan tarihten 6 ay önce tamamlandı.

Fi-yaka Evleri'nde 140 bin YTL'ye! Ekim'de teslim!

Fi-yaka Evleri'nde daireler, 140 bin ile 610 bin YTL arasında değişen fiyatlardan satılıyor

Ayazma Evleri'nde 500 bin dolara

Beykoz'da inşa edilen Ayazma Evleri'nde 305 metrekarelik villalar 500 bin dolardan satılıyor.

Leoland Amerikan Evleri'nde 390 bin dolara!

Silivri'de projelendirilen Leoland Amerikan Evleri'nde 330 metrekarelik ikiz villalar 390 bin ile 430 bin dolar arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor.

Rapsodi Evleri'nde 3. etap erken bitti

Çekmeköy'de 80 milyon dolarlık yatırımla iki yıl önce başlayan Aktürk Rapsodi Evleri'nde 3. etap planlanandan 6 ay önce tamamlandı.

sancaktepedeki roman evleri Haberi

sancaktepedeki roman evleri


Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, çıkan yangında evlerini kaybeden 10 roman aileye yeni evlerinin anahtarlarını verdi.


Sancaktepe Paşaköy Mahallesi'nde 27 Ağustos tarihinde çıkan yangında evlerini kabeden 10 roman aile, geçici olarak konteynırlara yerleştirilmişti. Sancaktepe Belediyesi tarafından tamamen yanan iki ev ve kısmen zarar gören dört ev yeniden inşa edildi. Evlerin teslimi için Sancaktepe'de bir tören düzenlendi.


Törene Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem'in yanı çok sayıda vatandaş katıldı. Anahtar tesliminden önce bir konuşma yapan İsmail Erdem, "Yaz aylarının sonunda meydana gelen yangın olayında vatandaşlarımız evsiz kalmıştı. Yangının olduğu akşam hemen olay yerine geldik. Kızılay tarafından geçici olarak çadır gönderildi. Üç öğün sıcak yemeğimizi de biz gönderdik ve ilk olarak yardımı başlattık ve yaralarının sarılacağına söz verdik. Bugün de gördüğünüz gibi Allah'a çok...