30 / 04 / 2024

SANDALYE.Cİ bahçe mobilyası

SANDALYE.Cİ bahçe mobilyası

Şehir yaşantısından uzak doğayla özdeşleşeceğiniz bu aylarda SANDALYE,Cİ’nin birbirinden rahat ürünlerinde kendinizi bulacak, doğanın huzurunu içinizde hissedecek ve bu keyfi adeta terapiye dönüştüreceksiniz.

Büyükçekmece Yeşilyaka Bahçe satışa çıktı! Yeni proje!

Mesa ve Nurol güvencesiyle Büyükçekmece’de inşa edilen şehrin gürültüsünden uzakta, sizi doğa ile özgürleştirecek, göz alıcı yemyeşil dokusuyla büyüleyici Yeşilyaka’nın yeni etabı Yeşilyaka Bahçe satışa çıktı.

Alya Bahçe'nin lansmanı yapıldı! Yüzde 35 peşinatla 30 ay vade fırsatı!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan BOSS4 Gayrimenkul, yeni projesi ‘Alya Bahçe’yi görücüye çıkardı. Söz konusu projeden yüzde 35 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Alya Bahçe ön talep topluyor! Yeni proje! 

Gayrimenkul sektörünün güvenilir ve yenilikçi markası BOSS4 Gayrimenkul, Bahçeşehir'deki yeni projesi için düğmeye bastı. Alya Bahçe projesinde ön talep başladı. Proje 31 Mayıs 2022 tarihinde görücüye çıkacak...

Alya Bahçe basın toplantısı 31 Mayıs'ta!

Gayrimenkul sektörünün güvenilir ve yenilikçi markası BOSS4 Gayrimenkul yeni projesi Alya Bahçe'yi 31 Mayıs tarihinde gerçekleştireceği toplantıda görücüye çıkaracak.

Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt metro hattında son durum!

18,50 kilometre uzunluğundaki Mahmutbey - Bahçeşehir - Esenyurt Metro Hattı, Bağcılar, Küçükçekmece, Başakşehir, Avcılar ve Esenyurt ilçelerine hizmet verecek. Peki, Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt metro hattında çalışmalar ne durumda?

Residence Inn Deluxia Bahçeşehir ön satışta! Yeni proje!

Residence Inn Deluxia projesi Teknik Yapı tarafından İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçiriliyor. Kattan satış avantajı sunulan proje lansman öncesi alıcılarını bekliyor..   

Asmalı Bahçe Şehir görücüye çıktı! Metrekaresi 4 bin 400 TL!

Asmalı Bahçe Şehir projesi tanıtıldı. 600 milyon TL’lik yatırımla gerçekleştirilecek, 499 adet konut ve 48 adet ticari üniteden oluşan proje, 4 bin 400 TL’den başlayan avantajlı lansman fiyatlarıyla görücüye çıktı.

Bahçe mobilyası seçerken dikkat edilmesi gereken 5 nokta!

L’unica’nın Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Ali Samantır, bahçe mobilyaları seçiminde dikkat edilmesi gerekenleri sıraladı. İşte bahçe mobilyası seçerken dikkat edilmesi gereken 5 nokta...

Bahçe mobilyası alırken bakılması gereken 5 nokta!

Başterziler Group Yönetim Kurulu Üyesi Emre Başterzi, bahçe mobilyası alırken bakılması gereken 5 noktaya dikkat çekti. Başterzi, Vitello’nun son derece titiz bir işçilikle üretim yaptığını kaydetti

KİPTAŞ Vaditepe'de C ve E blok teslim ediliyor!

4 bin adet dairenin yer aldığı KİPTAŞ Vaditepe'de C ve E bloklar da sahiplerine teslim ediliyor. Vaditepe Bahçeşehir projesinde 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve 5+2 daireler yer alıyor.

Soyak Konforia Bahçeşehir'de 24 ay 0 faizle!

Soyak Yapı tarafından hayata geçirilen projede toplamda 5 bin konut bulunuyor. Soyak Yapı'nın Kuzey Bahçeşehir'de planlandığı projenin ilk ayağı olan Konforia'da yüzde 1 KDV avantajı alıcıları bekliyor.

Sky Bahçeşehir'de 19 bin TL peşinat imkanıyla!

''Seçkin bir hayat ödemesi çok rahat'' sloganıyla tanıtılan projede 2+1 dairelerde 19 bin TL'den başlayan peşinat fırsatı alıcıları bekliyor. Sky Bahçeşehir Sinan Gayrimenkul imzasıyla yükseliyor.

KİPTAŞ Bahçeşehir Merkez Evleri görücüye çıkıyor!

KİPTAŞ Bahçeşehir Merkez Evleri projesi 4-8 Kasım tarihleri arasında CNR Expo'da gerçekleşecek Emlak Fuarı'nda görücüye çıkacak. Pazartürkün arkasında bulunan 12 bloklu proje 550 konuttan oluşuyor.

SANDALYE.Cİ bahçe mobilyası Haberi

SANDALYE.Cİ bahçe mobilyası

Şehir yaşantısından uzak doğayla özdeşleşeceğiniz bu aylarda SANDALYE,Cİ’nin birbirinden rahat ürünlerinde kendinizi bulacak, doğanın huzurunu içinizde hissedecek ve bu keyfi adeta terapiye dönüştüreceksiniz.


Doğal çağrışımların hakim olduğu SANDALYE,Cİ bahçe mobilyalarıyla evinize en uygun temayı yaratabilirsiniz. 


Koleksiyonunda yer alan oturma grupları, sandalye ve şezlonglar; bambu görünümlü, metal ve ahşap seçenekleriyle bahçeniz bu yıl daha da şık olacak.


Bahçe ve balkonlarınızın stiline uygun seçenekler SANDALYE,Cİ’nin birbirinden şık koleksiyonunda sizleri...