30 / 04 / 2024

SANDALYE.Cİ mobilya

SANDALYE.Cİ mobilya

Şehir yaşantısından uzak doğayla özdeşleşeceğiniz bu aylarda SANDALYE,Cİ’nin birbirinden rahat ürünlerinde kendinizi bulacak, doğanın huzurunu içinizde hissedecek ve bu keyfi adeta terapiye dönüştüreceksiniz.

Diyar Mobilya Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Diyar Mobilya Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Emin Özcan tarafından kuruldu.

Aksalar Orman Ürünleri Peyzaj Mobilya Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksalar Orman Ürünleri Peyzaj Mobilya Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 750 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kısık tarafından kuruldu.

Bakmadan mobilya alışverişine çıkmayın! Bellona'da indirim rüzgarı başladı. İşte 20 Eylül 2022 Bellona fiyat listesi

Bellona online satış mağazasında birçok ürünü kullanıcılarına indirimli fiyatlarla sunuyor.  Bellona, her ihtiyaca, bütçeye ve iç mekân tasarımına uygun mobilya ve aksesuar modellerinin yer aldığı koleksiyonunun bir çok parçasını indirim kampanyasına dahil etti. İşte 20 Eylül 2022 Bellona fiyat list

Night İnşaat Temizlik Tekstil Mobilya Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Night İnşaat Temizlik Tekstil Mobilya Ürünleri Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Bilal Karagöz tarafından kuruldu.

Aja Group İnşaat Mobilya Ve Temizlik Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aja Group İnşaat Mobilya Ve Temizlik Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de Ahmet Ugan, Ali Osman Vural ve Jonas Hans C. Lehmann ortaklığında kuruldu.

Craftline Mimarlık Mühendislik Mobilya İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Craftline Mimarlık Mühendislik Mobilya İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Ömer Faruk İpekçi ve Yousef Alathar ortaklığında kuruldu.

Dehere İnşaat Metal Elektrik Mobilya Otomotiv Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dehere İnşaat Metal Elektrik Mobilya Otomotiv Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Darçın tarafından kuruldu.

Dolce Mimarlık Mobilya Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Dolce Mimarlık Mobilya Ticaret  Limited Şirketi Ataşehir’de  200 bin TL  sermaye bedeli ile Cüneyt Altuntaş tarafından kuruldu.

Modern Ahşap Dekorasyon Ve Mobilya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Modern Ahşap Dekorasyon Ve Mobilya Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Hasan Tawouz tarafından kuruldu.

Maktu İnşaat Metal Elektrik Mobilya Otomotiv Petrol Ürünleri Taşımacılık Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Maktu İnşaat Metal Elektrik Mobilya Otomotiv Petrol Ürünleri Taşımacılık Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Kaya tarafından kuruldu.

Neo Kayacı İnşaat Elektrik Mobilya Tekstil Oto Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neo Kayacı İnşaat Elektrik Mobilya Tekstil Oto Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Togaç tarafından kuruldu.

Soygen Metal Elektrik İnşaat Mobilya Otomotiv Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Soygen Metal Elektrik İnşaat Mobilya Otomotiv Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Kaya tarafından kuruldu.

Erdenet İnşaat Hırdavat Metal Elektrik Mobilya Otomotiv Taşımacılık Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Erdenet İnşaat Hırdavat Metal Elektrik Mobilya Otomotiv Taşımacılık Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kenan Kılıçaslan tarafından kuruldu.

SANDALYE.Cİ mobilya Haberi

SANDALYE.Cİ mobilya

Şehir yaşantısından uzak doğayla özdeşleşeceğiniz bu aylarda SANDALYE,Cİ’nin birbirinden rahat ürünlerinde kendinizi bulacak, doğanın huzurunu içinizde hissedecek ve bu keyfi adeta terapiye dönüştüreceksiniz.


Doğal çağrışımların hakim olduğu SANDALYE,Cİ bahçe mobilyalarıyla evinize en uygun temayı yaratabilirsiniz. 


Koleksiyonunda yer alan oturma grupları, sandalye ve şezlonglar; bambu görünümlü, metal ve ahşap seçenekleriyle bahçeniz bu yıl daha da şık olacak.


Bahçe ve balkonlarınızın stiline uygun seçenekler SANDALYE,Cİ’nin birbirinden şık koleksiyonunda sizleri...