10 / 05 / 2024

Sandıklı çevre düzenlemesi

Sandıklı çevre düzenlemesi

Daha önce Kapalı Çarşı içerisinde kaldırım ve yol düzenlemelerinin ardından Sandıklı Belediyesi tarafından kütüphane yakınlarında kaldırım ve çevre düzenlenmesi için çalışma başlatıldı.

Fahiş kira artışında kiracılar ne yapabilir? Kira düzenlemesi nasıl olacak?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, CNN Türk'te Hakan Çelik'in programında kira düzenlemesi hakkında önemli açıklamalarda bulundu. İşte kira düzenlemesine dair tüm detaylar...

Emekli maaş zammı asgari ücret artışı ve 3600 ek gösterge düzenlemesi sonrası hükümetten bomba adım

Hükümet milyonları ilgilendiren ekonomik düzenlemeleri Temmuz ayında yapacak. Emekli maaş zammı, asgari ücret artışı ve 3600 ek gösterge düzenlemesi gündemin en önemli konuları. Hükümetin akabinde köklü bir değişime gideceği iddia edildi.

İnşaat sektörünün sorunlarını fiyat farkı düzenlemesi çözecek mi?

Dünya Gazetesi köşe yazarı Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Ayşe Çelikbaş, bugünkü köşesinde fiyat farkı düzenlemesini kaleme aldı. İşte Ayşe Çelikbaş'ın 'Fiyat farkı düzenlemesi mevcut sorunları çözmeye yetmez' başlıklı yazısı...

İlave fiyat farkı düzenlemesi inşaat sektörü için hayal kırıklığı oldu!

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı M. Erdal Eren, ilave fiyat farkı düzenlemesi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

TOKİ Afyon Sandıklı projesi satışa çıktı!

Düşük taksit ve peşinatlarla konut sahibi olma imkanı sunan Toplu Konut idaresi Başkanlığının Afyon Sandıklı projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ'den Afyonkarahisar'a millet bahçesi müjdesi! İhalesi bugün!

Afyonkarahisar ili, Sandıklı ilçesi, Hisar ve Sazak Mahalleleri Millet Bahçesi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

Afyonkarahisar Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Afyonkarahisar ili, Sandıklı ilçesi, Hisar ve Sazak Mahalleleri Millet Bahçesi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Afyonkarahisar Millet Bahçesi 4 Aralık'ta ihaleye çıkıyor!

Afyonkarahisar ili, Sandıklı ilçesi, Hisar ve Sazak Mahalleleri Millet Bahçesi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 4 Aralık 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Afyonkarahisar 253 konut ihalesi yarın!

Afyon İli, Sandıklı İlçesi 253 Adet Konut ve 14 Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ Afyon 253 konut ihalesi 21 Ekim'de!

Afyon İli, Sandıklı İlçesi 253 Adet Konut ve 14 Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 21 Ekim 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Şehitkamil Kuzeyşehir'de altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi!

Gaziantep İli Şehitkamil İlçesi Kuzeyşehir Genel Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 8 Eylül tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Erzurum Şehir Hastanesi'nin alt yapı ve çevre düzenlemesi çalışmaları yapılıyor!

Türkiye'nin en büyük sağlık kuruluşlarından biri olan Erzurum Şehir Hastanesi etrafında alt ve üst yapı ile çevre düzenleme çalışmaları sürüyor. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, hastaneyle ilgili açıklamalarda bulundu...

Sandıklı'nın yeni emniyet binasının inşaatı tamamlanıyor!

Afyonkarahisar Sandıklı Kaymakamı Eflatun Can Tortop, İlçe Emniyet Müdürlüğü yanında inşa edilen yeni emniyet binasında incelemelerde bulundu. 

Sandıklı çevre düzenlemesi Haberi

Sandıklı çevre düzenlemesi

AFYONKARAHİSAR'ın Sandıklı İlçesi'nde belediye tarafından kaldırım ve çevre düzenlemesi çalışması yapılıyor.


Daha önce Kapalı Çarşı içerisinde kaldırım ve yol düzenlemelerinin ardından Sandıklı Belediyesi tarafından kütüphane yakınlarında kaldırım ve çevre düzenlenmesi için çalışma başlatıldı. Kaldırımlar yenilenirken çim ve ağaç dikimi yapılarak geniş olan kaldırımlara oturma grupları konulacağı belirtildi.


Belediye Başkanı Mustafa Çöl, "İlçemizde vatandaşlarımızın rahatı ve huzuru için çalışmalarımız hızla devam ediyor. Bu kapsamda eskiyen ve yıpranan kaldırımları yenileyerek, çevre düzenlemesi yapıyoruz. Vatandaşlarımızın rahatı için de çalışmalarımız devam edecek"...