06 / 05 / 2024

Sandıklı Kent Meydanında neler olacak

Sandıklı Kent Meydanında neler olacak

Sandıklı'da bir milat olacak olan “Kent Meydanı” projesinin inşaatı başlıyor, projenin içinde; 3 Katlı yeraltı otoparkı, 3 katlı işyerleri, kafeler, restaurantlar, çay bahçelerinden oluşan sosyal tesis de yer alacak...

Şanlıurfa Kızılay Meydanı’nda eski yapılar yıkılıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, şehirdeki sıkışıklığı gidermek için Kızılay Meydanı'nda bulunan eski yapıları yıkıyor.

Finike kent meydanı, yeni yaşam alanı olacak!

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, hayata geçirilmesi planlanan kent meydanı projesiyle ''Kent meydanı, ilçemizin cazibe merkezi ve yeni yaşam alanı olacak” açıklamasında bulundu. 

Bursa'da Kent Meydanı’ndaki plansız yapılar yıkılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Kent Meydanı’nın doğu cephesinde plansız yapılaşma sebebiyle görüntü kirliliğine neden olan ve ağırlıklı olarak telefoncuların olduğu alanda yıkım çalışmalarına başladı. 

Kartepe Kent Meydanı’nda inşaat çalışmaları tamamlanıyor!

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Kent Meydanı’nda devam eden çalışmaları inceleyerek, meydan çevresinde bulunan hemşehrileriyle de istişareler gerçekleştirdi.

TOKİ Afyon Sandıklı 4. Etap kuraları bugün çekiliyor!

TOKİ Afyon Sandıklı 4. Etap projesinde yer alan 153 adet konutun kura çekimleri bugün canlı yayında gerçekleştirilecek.

Şile Kent Meydanı'ndaki 42 dükkan sahiplerine teslim edildi!

Şile Kent Meydanında hayata geçirilen 42 ticari işletme dükkanlarının sahiplerine anahtarları teslim edildi.

Osmangazi Kent Meydanı, Bursa'nın yeni merkezi olacak!

Bursa’nın merkezinde 2 bin araçlık otoparkıyla kent içi trafiği büyük ölçüde rahatlatacak olan Osmangazi Meydanı’nda hafriyat çalışmaları devam ediyor. 

Muğla'ya yeni kent meydanı inşa ediliyor!

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Menteşe Belediyesi işbirliği ile yapımı devam eden Kent Meydanı çalışmalarını yerinde denetleyerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Bucak'ta kent meydanı projesi halka soruldu!

Burdur'un Bucak ilçesinde uygulamaya konulmak istenen Kent Meydanı Yayalaştırma Kentsel Tasarım Projesi için halkın görüşü alındı. Belediye tarafından yapılan halk oylamasında vatandaşların yüzde 72'si evet oyu kullandı.

Sandıklı'nın yeni emniyet binasının inşaatı tamamlanıyor!

Afyonkarahisar Sandıklı Kaymakamı Eflatun Can Tortop, İlçe Emniyet Müdürlüğü yanında inşa edilen yeni emniyet binasında incelemelerde bulundu. 

Adana Kent Meydanı'nda inşaatlar tamamlanıyor!

Adana Seyhan Belediyesi tarafından başlatılan Adana Kent Meydanı projesinde inşaatlar tamamlanıyor. 41 bin 892 metrekare alan üzerinde kurulan proje 7 etaptan meydana geliyor.

Adana Kent Meydanı'nda inşaat devam ediyor!

Seyhan Belediyesi’nin CHP’li meclis üyeleri yapımı devam eden “Adana Kent Meydanı”nda incelemelerde bulundu.

Muş, kent meydanına kavuşuyor!

Muş Belediyesi’nin önemli projeleri arasında bulunan Kent Meydanı projesi hayata geçiriliyor. Proje eski Devlet Hastanesi yerleşkesinde inşa ediliyor.

Sandıklı Kent Meydanında neler olacak Haberi

Sandıklı Kent Meydanında neler olacak


Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa ÇÖL seçim döneminde vermiş olduğu sözleri teker teker yerine getiriyor.


Belediye Binasının olduğu bölümde yapılacak olan ve Sandıklıda bir milat olacak olan “Kent Meydanı”  projesinin inşaatı başlıyor. Bu projenin içeriğinde; 3 Katlı yeraltı otoparkı, 3 katlı işyerleri, kafeler, restaurantlar, çay bahçelerinden oluşan sosyal tesisler, bunun yanında kalan alanlarda ise vatandaşların dinlenebilecekleri mekanlar olacak. İhaleyi kazanan, projeyi gerçekleştirecek olan firma ile Sandıklı Belediye Başkanlığı makam odasında atılan karşılıklı imzalar ile hayata geçirilen proje Sandıklı'nın şimdiye kadar göreceği en güzel ve en kapsamlı projelerden birisi olacak.


Proje bittiği zaman sadece meydan kısmı yaklaşık 3000m2 lik bir alana oturmuş olacak. Bunun yanında her bir katı 1932m2 lik  toplam 5796m2 den oluşacak 3 katlı yeraltı otoparkı ayrıca 3 kattan oluşan işyerleri,...