23 / 05 / 2024

sandıklı tesis inşaatları

sandıklı tesis inşaatları

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğünce Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde inşa edilecek Devlethan Barajı Sulama Projesiyle 15 bin dekar tarım arazisi suya kavuşacak.

TOKİ Afyonkarahisar Sandıklı’da! Bu fiyata ev bulunmaz hemen başvurun!

TOKİ Afyonkarahisar Sandıklı 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Afyonkarahisar Sandıklı’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Afyonkarahisar Sandıklı’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 12 soruda TOKİ Afyonkarahisar Sandıklı sosyal konut projesi

Afyonkarahisar Sandıklı'da inşaat çöktü! İki işçi yaralandı!

Afyonkarahisar Sandıklı'da iki katlı bir inşaatın üst kat betonunun çökmesi sonucu iki işçi yaralandı.

Deprem bölgesindeki inşaatlar durduruldu!

Elazığ Sivrice'de meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından bölgedeki inşaatlar durduruldu. Hazır beton santrallerinde üretime ara verildi...

Afyonkarahisar Sandıklı Oyuncak Müzesi açıldı!

Sandıklı Belediyesi ile Sandıklı Kültür Varlıklarını Koruma ve Yaşatma Derneği tarafından ortaklaşa olarak inşa edilen Oyuncak Müzesi hizmete açıldı.

Sandıklı'nın yeni emniyet binasının inşaatı tamamlanıyor!

Afyonkarahisar Sandıklı Kaymakamı Eflatun Can Tortop, İlçe Emniyet Müdürlüğü yanında inşa edilen yeni emniyet binasında incelemelerde bulundu. 

Afyon Sandıklı TOKİ projesinde teslimler sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyon Sandıklı projesindeki konutlar için teslim dönemi sona eriyor.

TOKİ Afyon Sandıklı projesinde teslimler başlıyor!

TOKİ'nin Afyon Sandıklı'da hayata geçirdiği 179 adet konut için teslim dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Afyonkarahisar Sandıklı TOKİ başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Afyonkarahisar Sandıklı projesinde yer alan 25 adet konut satışa çıkıyor. Proje için başvurular 29 Eylül tarihine kadar kabul edilecek.

Afyonkarahisar Sandıklı'da 162 konutun hak sahipleri belirlendi!

TOKİ tarafından Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçesi'nde hayata geçirilen 162 konut için hak sahipleri belirleme kurası çekildi.

Afyonkarahisar Sandıklı'ya yatırım yağacak!

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl’ün gayretleri ve Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun direktifleri doğrultusunda, Akdağ Doğal Tabiat Parkı’na yapılacak olan projeler için incelemeler gerçekleştirildi.

Sandıklı Bedesten projesi için çalışmalar başladı!

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, söz verdiği çalışmaları birer birer gerçekleştirerek, yapılamaz denilen projeleri hayata geçiriyor.

Afyonkarahisar Sandıklı Gençlik Merkezi'nin inşaatı başladı!

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl tarafından yine bir ilk Sandıklı ilçemizde hayat buluyor. Ağustos ayında ihalesi gerçekleştirilen Gençlik merkezi inşaatı resmen başladı.

Afyon Sandıklı Kent Meydanı'nda sona yaklaşıldı!

Sandıklı “Kent Meydanı” projesi kapsamında yapılan ve bittiği zaman araç park problemini ortadan kaldıracak olan üç katlı yeraltı otoparkının son katının inşaat işlerinde sona yaklaşıldı.

sandıklı tesis inşaatları Haberi

sandıklı tesis inşaatları

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu yaptığı yazılı açıklamada, Devlethan Barajı Sulama sözleşmesinin imzalandığını kaydetti.


Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde inşa edilecek tesisle 15 bin dekar zirai arazinin suya kavuşacağını belirten Eroğlu, "Devlethan Barajı, bölgemiz için fevkalade önemli bir tesis. Bizim gönlümüzde her ilçemizin ayrı bir değeri, ayrı bir önemi var. Vatandaşlarımız için ne yapsak bize az geliyor, daha da fazlasını yapmaya gayret gösteriyoruz." ifadelerini kullandı.


Devlethan Barajı Sulaması'nın 26 milyon liraya mal edileceği bilgisini aktaran Eroğlu, "Biz bu tesisi 2019 yılında hizmete açmayı planlıyoruz. Modern sulama sistemiyle inşa edeceğimiz projeyi devreye aldığımızda Allah'ın izniyle milli ekonomiye yılda yaklaşık 4 milyon lira katkı sağlayacağız. Sandıklımızın topraklarını suya doyururken, çiftçilerimizin de yüzünü güldüreceğiz." değerlendirmesinde bulundu.


Bakan Eroğlu, yoğunlukla tahıl üretimi yapılan baraj bölgesinde projenin...