08 / 07 / 2024

sandıklı toki ve istasyon yolları yenileme

sandıklı toki ve istasyon yolları yenileme

Sandıklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Belediye Başkanı Mustafa Çöl'ün talimatıyla TOKİ'de ve İstasyon Mahallesinde bulunan yolların asfalt satıh kaplama yapılmak sureti ile yenilendiği belirtildi.

Vivo X100 serisi: Yüksek çözünürlüklü kameralar ve güçlü işlemcilerle geliyor!

Vivo, mobil teknoloji arenasında büyük bir çıkış yapmaya hazırlanıyor. Yeni X100 Serisi, yüksek çözünürlüklü kameraları ve güçlü işlemcileriyle dikkat çekiyor. Seri içerisinde X100, X100 Pro ve X100 Pro Plus modelleri bulunacak.

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı'ndan Bursa ve Samsun’a iki yeni şube!

Sinpaş’ın tasarrufa dayalı faizsiz finans desteği modeli ile her gelir grubuna uygun tasarruf imkanı sağlayan şirketi “Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı” Bursa ve Samsun’daki yeni şubeleriyle büyümeyi sürdürüyor.

TOKİ Afyonkarahisar Sandıklı’da! Bu fiyata ev bulunmaz hemen başvurun!

TOKİ Afyonkarahisar Sandıklı 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Afyonkarahisar Sandıklı’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Afyonkarahisar Sandıklı’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 12 soruda TOKİ Afyonkarahisar Sandıklı sosyal konut projesi

Kuvars Ayrıcalıklı Yapı Ve Yaşam Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuvars Ayrıcalıklı Yapı Ve Yaşam Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Hande Ayşe Döker tarafından kuruldu.

TOKİ Afyon Sandıklı projesi satışa çıktı!

Düşük taksit ve peşinatlarla konut sahibi olma imkanı sunan Toplu Konut idaresi Başkanlığının Afyon Sandıklı projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Afyon Sandıklı başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut idaresi Başkanlığının Afyon Sandıklı projesinde yer alan konutlar yarın itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Sandıklı kura sonucu 02.12.2021!

TOKİ Sandıklı kura sonucu 02.12.2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Sandıklı kura sonucu 02.12.2021 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Afyon Sandıklı kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Afyon Sandıklı kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Afyon Sandıklı kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı ve proje detayları...

TOKİ Afyon Sandıklı başvuruları 22 Kasım'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Afyon Sandıklı projesinde yer alan konutları 22 Kasım'da satışa çıkarıyor.

Afyonkarahisar Sandıklı'da 12.7 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Afyonkarahisar Sandıklı Belediyesi, Afyonkarahisar ili, Sandıklı ilçesi, Çakır Mahallesi'nde yer alan 3 gayrimenkulü 12 milyon 742 bin 500 TL'ye satıyor...

TOKİ Afyonkarahisar'da 2 yeni okul inşa edecek! İhalesi yarın!

Yeni eğitim yatırımları için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Afyonkarahisar merkez ve Sandıklı'da 2 yeni okul inşa etmek için start verdi.

TOKİ'den Afyonkarahisar'a millet bahçesi müjdesi! İhalesi bugün!

Afyonkarahisar ili, Sandıklı ilçesi, Hisar ve Sazak Mahalleleri Millet Bahçesi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Afyonkarahisar 253 konut ihalesi yarın!

Afyon İli, Sandıklı İlçesi 253 Adet Konut ve 14 Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

sandıklı toki ve istasyon yolları yenileme Haberi

sandıklı toki ve istasyon yolları yenileme

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde TOKİ ve İstasyon mahalle yollarının yenilendiği bildirildi.


Sandıklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Belediye Başkanı Mustafa Çöl'ün talimatıyla TOKİ'de ve İstasyon Mahallesinde bulunan yolların asfalt satıh kaplama yapılmak sureti ile yenilendiği belirtildi.


TOKİ'de yaklaşık 2 bin metre, İstasyon Mahallesinde bin 500 metre olmak üzere toplamda 3 bin 500 metre yolun yapıldığı belirtilen açıklamada, ayrıca TOKİ'de daha önce bazı yolların vatandaşın arsasından geçtiğini şimdi ise yeni imar yollarının açılarak bu yolların vatandaşın kullanımına açıldığını ifade edildi.


Sandıklı'da yol yapım ve yenileme çalışmalarının Çakır Mahallesi Endüstri Meslek Lisesi önünde ve  Şirinevler Mahallesi Mehmet Akif Ersoy İlköğretim okulunun önünde devam ettiği...