27 / 04 / 2024

Şanlıurfa 15 Temmuz Şehitler Köprülü Kavşağı

Şanlıurfa 15 Temmuz Şehitler Köprülü Kavşağı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Şanlıurfa'da Büyükşehir Belediyesinin de içinde bulunduğu yerel yönetimlerin ve hükümet yatırımların toplu açılışını yaptı.

Şanlıurfa'daki köprülü kavşakların isimleri belirlendi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Diyarbakır yolu üzerinde yapımı kısa sürede tamamlanacak olan köprülü kavşaklara '15 Temmuz Şehitler Köprülü Kavşağı' ve '15 Temmuz Demokrasi Köprülü Kavşağı' isimlerini vereceklerini söyledi.

TOKİ'den Şanlıurfa'ya 603 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa Eyyübiye projesinin ihalesini yarın saat 15:00'te gerçekleştirecek.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nden arsa fırsatı! O ilçede 5 adet arsa satıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Büyükalanlı'da yer alan arsalar için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihaleler 21 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa Eyyübiye'de oto sanayi kiracılarına tahliye tebligatı!

Şanlıurfa'nın Eyyübiye belediyesi 50 oto sanayi dükkanı işletmecisine dükkanlarını 15 gün içerisinde tahliye etmeleri için tebligat gönderdi. Belediye, esnafa ‘iş yeri açma ve çalışma ruhsatı olmadığı’ sebebiyle de idari para cezası uyguladı.

TOKİ Şanlıurfa Karaköprü 620 konut ihalesi bugün!

Şanlıurfa İli Karaköprü İlçesi Seyrantepe Mahallesi 620 Adet Konut ve 2 Adet 6 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi bugün saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Şanlıurfa 620 konut ihalesi 14 Mayıs'ta!

Şanlıurfa Karaköprü Seyrantepe Mahallesi 620 Adet Konut ve 2 Adet 6 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 14 Mayıs 2020 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Şanlıurfa 292 konut ihalesi 6 Mayıs'ta!

Şanlıurfa İli Merkez İlçesi Yeşildirek Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 292 Adet Konut ve 26 Adet Dükkan İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi ihalesi 6 Mayıs 2020 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Şanlıurfa eski sanayi kentsel dönüşüm ihalesi yarın! 

Şanlıurfa İli Merkez İlçesi Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1. Etap 2.Bölüm 120 Adet İşyeri ve 8 Adet Dükkan ile 1.Etap 3.Bölüm 58 Adet Konut ve 26 Adet Dükkan İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Şanlıurfa Maşuk Konutları'nda teslimler başladı!

TOKİ güvencesiyle Şanlıurfa Maşuk'ta inşa edilen konutların teslimine başlandı. TOKİ Başkanı Turan, "İnşasını tamamladığımız 528 konutumuzu 2-27 Temmuz'da hak sahibi vatandaşlarımıza teslim edeceğiz" dedi...

Şanlıurfa Büyükşehir'den 42.5 milyon TL'ye satılık 6 arsa!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, iki ilçedeki toplam 6 arsayı ihale ile satıyor. İhale 15 Mart'ta gerçekleşecek..

Şanlıurfa'ya 3,5 katrilyon lira yatırım yapıldı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Bundan 15 sene önce IMF kapılarında '100 milyon, 200 milyon dolar borç bulabilir miyiz' diye, el pençe divan durduğumuz bir dönemden, sadece Şanlıurfa'ya 3,5 katrilyon lira yatırım yapan bir döneme geldik." dedi.

TOKİ Şanlıurfa Maşuk 4. Bölge sözleşme dönemi!

TOKİ Şanlıurfa Maşuk 4.Bölge 1.ve 2.Etap Projesi kapsamındaki konutların sözleşmeleri 10 Temmuz 2017-13 Temmuz 2017 tarihleri arasında imzalanacak.

Şanlıurfa sağlık yerleşkesi yapım ihalesi 31 Temmuz'da!

Şanlıurfa Sağlık Yerleşkesi Yapım İşleri ile Ürün ve Hizmetlerinin Temin Edilmesi İşine İlişkin İzleme ve Değerlendirme Danışmanlık Hizmet Alımı işi ihalesi 31 Temmuz'da yapılacak..

Şanlıurfa OSB altyapı ihalesi 11 Temmuz'da!

Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı tarafından, Şanlıurfa OSB altyapı yapım ihalesi düzenleniyor..

Şanlıurfa 15 Temmuz Şehitler Köprülü Kavşağı Haberi

Şanlıurfa 15 Temmuz Şehitler Köprülü Kavşağı


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Şanlıurfa'da Büyükşehir Belediyesinin de içinde bulunduğu yerel yönetimlerin ve hükümet yatırımların toplu açılışını yaptı.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Şanlıurfa'ya toplamda yapılan 600 Milyon Liralık yatırımın içerisinde 15 Temmuz Şehitler Köprülü Kavşağı, 15 Temmuz Demokrasi Köprülü Kavşağı, Siverek, Bozova, Hilvan Arıtma tesisi, Katı Atık Tesisi (Çöpten Elektrik Üretimi) GAP projesi 1. etabı, Selahaddini Eyyübiyi parkı, 2.100.000 Metre kare sıcak asfalt, 1.820 kilo metre sathi kaplama ve beton yolun bulunduğu 176 milyon liralık Büyükşehir Belediyesinin yatırımlarının da açılışını gerçekleştirdi.  


Şanlıurfa'ya hep muhabbet duyduğunu belirterek konuşmasına başlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "Bölücü örgütün bıraktığı yerden DEAŞ, onun bıraktığı yerden FETÖ, onun bıraktığı bir yerden bir başka örgüt bu ihanet nöbetini devralıyor. Artık şu gerçeği hiç kimse inkar edemez; bu...