14 / 05 / 2024

Şanlıurfa arıtma tesisi projeleri

Şanlıurfa arıtma tesisi projeleri

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen 100 milyon liralık atık su arıtma tesisi çalışmaları son sürat devam ediyor.

Siverek Atık Su Arıtma Tesisi tamamlandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından projelendirilen ve kendi elektriğini üretecek olan Siverek Atık Su Arıtma Tesisi tamamlandı

Siverek Arıtma Tesisi'nin inşaatında sona gelindi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi yaptığı açıklamada " Siverek'i içme suyu kuyularından kurtaracak arıtma tesisi projenin çalışmalarında sona gelindi" dedi.

Bozova Atıksu Arıtma Tesisi tamamlandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, ŞUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından Bozova İlçesine yapılan Atıksu Arıtma Tesisi'nin inşaatı tamamlandı

Şanlıurfa'ya 100 milyon TL'lik arıtma tesisi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen 100 milyon liralık atık su arıtma tesisi çalışmaları son sürat devam ediyor.

Kütahya Atıksu Arıtma Tesisi'nin inşaat çalışmaları başladı!

Kütahya Tavşanlı'nın en büyük arıtma tesisi olarak adlandırılan ''Tavşanlı Atık Su Arıtma Tesisi''nin inşaat çalışmaları başladı. Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, '' 23 Milyon 250 bin TL'ye mal olacak dev bir yatırımı Tavşanlı halkımıza kazandıracak olmanın mutluluğunu yaşıyorum''dedi.

Kütahya Tavşanlı Atık Su Arıtma Tesisi'nde yer teslimi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylanan ve İller Bankası'nın destek verdiği Atık Su Arıtma Tesisi'nde yer teslimi Tavşanlı Belediyesi'nde gerçekleştirilen imza töreniyle yapıldı.

Şanlıurfa Atıksu Arıtma Tesisi ihale aşamasında!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ GENEL Müdürlüğü'nün 2872 sayılı çevre kanunu gereği yapılmasını planladığı Atıksu Arıtma Tesisi ve alt yapı kanalizasyon sistemlerinin yapım çalışmaları hız kazandı.

Dilovası Arıtma Tesisi’nde fore kazık çalışmaları başladı!

ilovası ile Tavşanlı bölgeleri arasında 48.000 m2 alan üzerinde arıtma tesisi inşa ediyor. İki yılda işletmeye alınması hedeflenen arıtma tesisinin fore kazık ile temel güçlendirme ve perde beton çalışmaları yapılıyor...

Gelibolu Atıksu Arıtma Tesisi'nde sona gelindi!

Gelibolu Atıksu Arıtma Tesisi ve kısmi kanalizasyon inşaatı işinde, Yazıcızade Mahallesi Sarmaşıklı Bölgesinde tamamlanan birinci etap çalışmaların ardından Hoca Hamza Mahallesi’nde sürdürülen ikinci etap çalışmasında son aşamaya gelindi.

Serinhisar Atıksu Arıtma Tesisi inşaatı tamamlanıyor!

Serinhisar Atıksu Arıtma Tesisi, DESKİ Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışmanın ardından faaliyete geçecek. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Geleceğe yatırım anlamında olağanüstü çaba sarf ediyoruz" dedi.

Amasya Atıksu Arıtma Tesisi'nde sona gelindi!

Amasya Atıksu Arıtma Tesisi projesinde test süreci başladı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan ve Avrupa Birliği ile ortaklaşa finanse edilen'Amasya Atıksu Arıtma Tesisi' projesinde son aşamaya gelindi.

Rüstem Keleş: Sakarya'da 6 yeni arıtma tesisi inşa edilecek!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sıı ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, yeni yılla birlikte içmesuyu yatırımlarının aralıksız devam edeceğini ve şehre 6 yeni içmesuyu arıtma tesisi kazandıracaklarını ifade etti.

İSU'dan 2.7 milyon TL'lik arıtma tesisi!

İSU, Gebze'ye bağlı Muallimköy'de yerleşim alanları ile YURTKUR öğrenci yurtlarının atıksulannı arıtmak için 2 milyon 760 bin TL'lik yatırımla modüler atıksu arıtma tesisi inşa ediyor

Şanlıurfa arıtma tesisi projeleri Haberi

Şanlıurfa arıtma tesisi projeleri


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen 100 milyon liralık atık su arıtma tesisi çalışmaları son sürat devam ediyor.


Temelinin atılmasının ardından süratle yapımına başlanan dev projenin yüzde 47'lik fiziki yapımı gerçekleştirildi. Atık Su Arıtma Tesisinin tamamlanmasının ardından 800 binin üzerinde nüfusun atık suyu doğaya arıtılmış bir şekilde kazandırılacak. Ayrıca Tarımsal arazilerde de kullanılacak olan arıtılmış suyun oluşturacağı tasarruf ile Türkiye'nin milli servetine önemli oranda katkı sağlanacak.


Şanlıurfa merkez atık su arıtma tesisini inceleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Tesisin son sistem teknolojiyle donatıldığını ve geniş tarım arazilerine sahip Şanlıurfa için önemli bir yatırım olduğunu ifade etti.


İncelemeler esnasında Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'ye; ŞUSKİ Genel Müdürü Hamdi Us, müşavir ve müteahhit firma yetkilileri eşlik etti. Tesis hakkında yetkililerden bilgi alan...