28 / 04 / 2024

şanlıurfa belediye başkanı

şanlıurfa belediye başkanı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç'in "Her Kesime Konut Projesi" kapsamında Evren Sanayi Sitesi'nde, Evren Sanayi ve Organize Sanayi temsilcileriyle bir araya geldi. Yapılması planlanan konutlar hakkında görüş alış verişinde bulundu.

Celalettin Güvenç: Şanlıurfa'nın 25 yıllık master planının hazırlanması gerek!

AK Parti'den Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı olan Celalettin Güvenç, beraberindeki heyet ile Yüzakı Derneği'ni ziyaret etti. Celalettin Güvenç: Şanlıurfa'nın gelişmesi hakkında birtakım açıklamalarda bulundu.

Şanlıurfa Şehir Hastanesi inşaatı başlıyor!

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, şehir hastanesi için proje çalışmalarının tamamlandığını, kısa zaman içerisinde inşaat çalışmalarına başlanacağını dile getirdi.

Konya'da ruhsat kavgası! Belediye Başkanı Mehmet Oğuz vuruldu!

Konya Çumra Belediye Başkanı AK Partili Mehmet Oğuz, arsaya yaptığı prefabrik iş yerine ruhsat vermediği iddiasıyla Bahattin Yalçın tarafından silahla vuruldu. Hastaneye kaldırılan Oğuz'un durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz istifa etti!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, "23 yıllık aktif siyasi hayatıma son veriyorum. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevimden istifa ediyorum" dedi...

İsrail, Batı Şeria'da bir belediye başkanının evini yıktı!

İsrail güçlerinin, işgal altındaki Batı Şeria'da Filistinli bir belediye başkanının evini ve bir istinat duvarını yıktığı bilgisi açıklandı. 

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz'a soruşturma!

CHP’li belediyenin Mudanya'da, 107 zeytinlik alanı yasaya aykırı şekilde arsaya çevirip sattığı ortaya çıktı. Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ve 55 kişi hakkında soruşturma başlatılacak.

Beşiktaş Belediye Başkanı 11 Ocak'ta seçilecek!

İstanbul Beşiktaş Belediye Başkanı 11 Ocak 2018 tarihinde saat 15:00'te seçilecek.

Esenyurt belediye başkanının seçileceği tarih belli oldu!

İstanbul Valisi Vasip Şahin, "Belediye meclisinin, yeni belediye başkanını seçmek üzere 20 Aralık Çarşamba günü toplanması valiliğimizce uygun görülmüştür." diye açıklama yaptı. 

Ataşehir Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz oldu!

CHP’li Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin geçtiğimiz hafta görevden alınması üzerine yerine aranacak vekil başkan seçimleri bugün tamamlandı. Ataşehir Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz oldu.

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu istifa etti!

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu istifa etti. Necmi Kadıoğlu, 13 yıl 8 aydır yürüttüğü başkanlık görevinden ayrılma nedenine ilişkin ise, sağlık sorunlarını gerekçe gösterdi.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi görevinden uzaklaştırıldı!

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi hakkında görevden uzaklaştırma kararı verildi.

Balıkesir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu oldu!

Ahmet Edip Uğur'un istifasıyla boşalan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığına AK Parti adayı Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu getirildi. 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna oldu!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı, AK Parti'nin Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Mustafa Tuna seçildi. Mustafa Tuna, Sincan Belediye Başkanı olarak görev yapıyordu. 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı 6 Kasım'da seçilecek!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nin yeni belediye başkanını seçmek üzere 6 Kasım'da toplanacak.

şanlıurfa belediye başkanı Haberi

şanlıurfa belediye başkanı

Evren Sanayi ve Organize Sanayide çalışan işçiler için Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan konut projesi için bölgede incelemelerde bulunan Başkan Güvenç, Sanayi Sitesi esnafıyla da bir araya gelerek fikirlerine başvurdu. Evren Sanayi Sitesi'nde gerçekleştiren toplantıya Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç'in yanı sıra Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sabri Ertekin, Evren Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mustafa Aslan ve daire amirleri...