02 / 05 / 2024

şanlıurfa belediyesi engelliler koordinasyon merkezi

şanlıurfa belediyesi engelliler koordinasyon merkezi

Şanlıurfa Belediyesi, Limak Şanlıurfa Çimento'nun da 2 milyon TL desteğiyle Türkiye'nin en kapsamlı engelliler koordinasyon merkezini inşa ediyor...

Şanlıurfa Belediyesi'nden satılık 50 gayrimenkul!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından, Şanlıurfa ilinde yer alan 50 taşınmaz satışa sunuldu. Gayrimenkullerin satış ihalesi 2 Eylül ve 9 Eylül 2021 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa Haliliye'de Belediyesi'nden emlak vergi ödemelerine kolaylık!

Şanlıurfa'ya bağlı Haliliye Belediyesi 2021 senesi emlak vergisi için ilk taksit ödemelerinin online olarak yapılabileceğini açıkladı.

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi 78 metruk binayı yıktı!

Şanlıurfa'ya bağlı Haliliye Belediyesi, mahallelerde tehlike yaratan metruk yapıların yıkımına devam ediyor. Belediye 2020 yılında 78 yapının yıkımını gerçekleştirdi. 

Şanlıurfa'da 455 milyonluk raylı sistem ihalesi skandalı!

Sayıştay, Şanlıurfa Belediyesi tarafından yapılmasına karar verilen 455 milyon TL'lik şehir içi raylı toplu ulaşım ihalesindeki skandalı ortaya çıkardı.

Şanlıurfa Viranşehir Belediyesi'nden imar planı açıklaması!

Şanlıurfa'nın Viranşehir Belediyesi ilçedeki imar planları ile ilgili bir açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Şanlıurfa Belediyesi'nden 38.5 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı Şanlıurfa İli Yenişehir ve Ertuğrulgazi Mahalleleri'nde yer alan 2 adet arsayı toplamda 38 milyon 545 bin 440 TL bedel ile satışa çıkardı.

Şanlıurfa Belediyesi'nden 5.8 milyon TL'ye satılık 3 otogar!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Karaköprü, Viranşehir ve Siverek ilçelerindeki 3 otogarı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedeli 5 milyon 880 bin TL olarak belirlendi.

Şanlıurfa Akçakale'de yeni hizmet binasının temeli atıldı!

Şanlıurfa Akçakale Belediyesi, vizyon projelerin temelini attı. Belediye hizmet binası, engelliler merkezi ve kreşin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Spor Kompleksi yükseliyor!

Kent genelinde gençlerin ve sporseverlerin daha sağlıklı ve steril ortamda spor yapmasını sağlamak için çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi “Spor Kompleksi”nde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Şanlıurfa Engelli Koordinasyon Merkezi hizmete açıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi sosyal belediyecilik anlamında engellileri hayata bağlayacak donanımda olan Engelliler Koordinasyon Merkezi Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Vali Güngör Azim Tuna ve Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin katılımıyla açıldı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi nezdindeki asfalt tesisi meclis gündeminde!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi nezdindeki asfalt tesisinin kapatıldığı ve bu hizmetin özel bir şirketten alındığı iddiasına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Şanlıurfa Belediyesi'nden satılık 8 arsa!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı; 8 adet gayrimenkulü satışa çıkarıyor. Şanlıurfa'daki arazilerin fiyatları 5 milyon 596 bin TL'den başlıyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi yatırımcıların önünü açıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, SU-KAY Park ve Çelik Köprüler ile cazibe merkezi haline gelen GAP Vadisi bölgesindeki imarda yer alan 50 metrelik yeni yolları açarak halkın hizmetine sunmayı planlıyor.

şanlıurfa belediyesi engelliler koordinasyon merkezi Haberi

şanlıurfa belediyesi engelliler koordinasyon merkezi
5 milyon TL yatırım bedeline sahip Şanlıurfa Engelliler Koordinasyon Merkezi, Şanlıurfa Belediyesi ve Limak Şanlıurfa Çimento desteğiyle hayata geçiriliyor. 14 bin metrekare alanda inşa edilen merkezin Türkiye'nin en kapsamlı Engelliler Koordinasyon Merkezi olması...