03 / 05 / 2024

şanlıurfa cami

şanlıurfa cami

Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi ikinci kısımda yeni cami inşaa ediliyor. Yeni cami için ilk harç döküldü.

Şanlıurfa Eyyüp Nebi Cami ve Külliyesi'ndeki restorasyon çalışmaları tamamlandı!

Şanlıurfa Viranşehir'de yer alan Eyyüp Nebi Camii ve Külliyesi'nde bir süre önce başlatılan restorasyon çalışmaları tamamlandı.

Şanlıurfa Eyyüp Nebi Cami ve Külliyesi'nin inşaatında son aşamaya gelindi!

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde inşaat çalışmaları süren Eyyüp Nebi Camii ve Külliyesi inşaatında sona gelindi.

TOKİ Şanlıurfa Akçakale 314 konut ihalesi yarın!

Şanlıurfa İli, Akçakale İlçesi Atatürk Mahallesi 314 Adet Konut , 1 Adet Ticaret Merkezi ve Cami İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ( E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Şanlıurfa Döşeme Camisi ibadete açıldı!

Şanlıurfa Balıklıgöl’de bulunan ve 5 yıldır kapalı olan Tarihi Döşeme Camisi’nin restorasyonu tamamlandı.  8 asırlık cami uzun süren çalışmalarının ardından ibadete açıldı...

Şanlıurfa Eyüpnebi’deki cami ve külliye inşaatı tamamlanıyor!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa Valiliği ve Viranşehir Belediyesi işbirliğinde Eyüpnebi’de temeli atılan cami ve külliye inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Şanlıurfa Eyyüp Nebi Camii ve Külliyesi bin 400 metrekare alana yapılıyor!

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesine bağlı Eyyüp Nebi'de Büyükşehir Belediyesi ve Şanlıurfa Valiliği işbirliğinde yapılan Eyyüp Nebi Camii ve Külliyesi inşaatı devam ediyor. Cami ve külliye bin 400 metrekarelik alana yapılıyor...

Şanlıurfa Eyyüp Nebi Cami'nin inşaatı yükseliyor!

Kentteki çalışmalarına devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa Valiliği ve Viranşehir Belediyesi işbirliğinde Viranşehir Eyyüp Nebi’de temeli atılan camii ve külliye inşaatı sürüyor.

Şanlıurfa Döşeme Cami restorasyonu tam gaz! 

Şanlıurfa’da Döşeme Camisi’nde 2015’ten bu yana süren restorasyon çalışmalarında son aşamaya gelindi. Caminin dış cephe restorasyonu bitti. Caminin çevre düzenlemesi de önümüzdeki günlerde tamamlanacak. 

Şanlıurfa'ya yeni cami ve külliye inşa ediliyor!

Peygamberler Şehri Şanlıurfa'ya yakışan projeleri teker teker hayata geçiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa Valiliği işbirliğinde Viranşehir Eyyüp Nebi’de temelini attığı camii ve külliye inşaatını sürdürüyor.

Şanlıurfa Viranşehir'e yeni cami inşa ediliyor!

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde, bin 400 metrekare alan üzerinde hayata geçirilecek olan caminin temeli, düzenlenen törenle atıldı. 

Şanlıurfa Harran'daki cami inşaatı mecliste!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Şanlıurfa Harran Tuzluca Mahallesi'nde üç yıldır devam eden cami inşaatına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi'ne yeni cami yapılıyor!

Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi ikinci kısımda yeni cami inşaa ediliyor. Yeni cami için ilk harç döküldü.

Şanlıurfa Hilvan'a cami ve kültür merkezi inşa edilecek!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Hilvan'daki 2017 yılı hizmet yatırımları çerçevesinde camii, taziye evi, kültür merkezi ve yeşil alan yapmak için kolları sıvadı.

şanlıurfa cami Haberi

şanlıurfa cami

Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesinde bugün ikinci caminin temeli atıldı. Hayırsever yatırımcı iş adamlarının katkılarıyla yapılacak olan caminin ilk harcı döküldü. Şanlıurfa Organize Sanayi 2. Bölgedeki temel atma törenine Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Ürünleri Güvenliği ve Denetimi Genel Müdürü Uğur Büyükhatipoğlu, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Demirkol, Vali Yardımcısı Ufuk Akıl, OSB Müteşebbis heyeti üyeleri Mithat Arhan, Mustafa Sarı ile 1. ve 2. Organize Sanayi Bölgesinde yatırım yapan çok sayıda iş adamı katıldı. Şanlıurfa OSB Müdürü Yunus Emre Aksu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen temel atma töreninde Dergah Camisi imamı İbrahim Onat tarafından Kur-an-ı Kerim tilaveti okundu. Ardından yapılan açılış konuşmalarında sanayicilere hitap eden Vali Tuna, Şanlıurfa sanayisinde artan...