29 / 04 / 2024

Şanlıurfa Deftardarlığından irtifak hakkı

Şanlıurfa Deftardarlığından irtifak hakkı

Şanlıurfa Deftardarlığından Şanlıurfa İli Merkez ilçesinde yer alan 15 bin metrekare alana sahip arsa 49 yıllığına irtifak hakkı tesis edilmesi için 2 Ekim 2013 tarihinde ihaleye çıkacak...

Şanlıurfa Karaköprü'de 4.1 milyon TL'ye satılık arsa!

Şanlıurfa Defterdarlığı'ndan Karaköprü İlçesi'ndeki 6 bin 322 metrekare büyüklüğündeki arsa ihale ile satışa sunuluyor. İhale 25 Nisan'da gerçekleşecek..

Şanlıurfa Büyükşehir'den güzel evim projesi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen 'Güzel Evim' projesi kapsamında maddi durumu iyi olmayan dul, yetim ailelerin evlerinde bakım onarım çalışması devem ediyor.

Şanlıurfa'da yatırımlar hız kesmiyor!

Yüzölçümü bakımından Türkiye'nin en büyük 7'nci ili olan Şanlıurfa'da Büyükşehir Belediyesi, 3 bin kırsal yerleşim bölgesine hizmet ulaştırmak için çalışmalarına devam ediyor

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir Konutları satışta!

TOKİ tarafından Şanlıurfa Viranşehir'de inşa edilen 62 adet standart konut ve 126 adet alt gelir grubu konut satışa çıktı. Başvurular 30 Haziran 2017'de son bulacak.

Şanlıurfa Hidroelektrik Santrali özelleştiriliyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Elektrik Üretim A.Ş.ye ait Şanlıurfa Hidroelektrik Santrali ile bu Santral tarafından kullanılan taşınmazları özelleştiriyor. Özelleştirme ihalesine en yüksek teklifi 247 milyon 500 bin TL ile Rönesans Enerji Üretim ve Ticaret A.Ş. verdi.

Şanlıurfa Harran prestij caddeye kavuştu!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Harran'daki alt ve üst yapı çalışmalarının ardından prestij caddesi kapsamındaki güzergahlarda asfaltlama işlemini tamamladı.

Şanlıurfa Büyükşehir'in 2017 bütçesi 996,1 milyon!

Şanlıurfa'da yapılacak olan projeler ve hizmetlerin de görüşüldüğü 2017 yılı bütçesi, 15 gün süren oturumların ardından meclis üyelerinin oy birliği ile kabul edildi.

Pınar Süt'ten Şanlıurfa'ya 100 milyonluk fabrika!

Pınar Süt, İzmir ve Eskişehir'in ardından 100 milyon lira yatırımla açtığı Şanlıurfa fabrikasıyla, sektörün gelişimine destek verecek.

Şanlıurfa'ya 100 milyon TL'lik arıtma tesisi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen 100 milyon liralık atık su arıtma tesisi çalışmaları son sürat devam ediyor.

Şanlıurfa Haliliye'ye yeni köprü!

Şanlıurfa'nın en büyük sorunlarından biri olan trafik yoğunluğuna kalıcı çözümler üretmek adına Şehir Merkezinde bir çok önemli projeye imza atan Büyükşehir Belediyesi, Haliliye ilçesini Karaköprü'ye bağlayacak olan Çelik köprülerin yapım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Şanlıurfa Akçakale'ye semt pazarı ve kent parkı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi tarafından Akçakale'de yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Şanlıurfa'da 49 yıllık irtifak hakkı tesis ihalesi 26 Aralık'ta!

Şanlıurfa Defterdarlığı, Şanlıurfa Eyyübiye ve Hilvan ilçelerinde bulunan iki adet arsanın irtifak hakkını 49 yıllığına tesis edecek. Söz konusu arsaların toplam bedeli 3 milyon 469 bin 291 TL olarak belirlendi.

Şanlıurfa Kale Eteği Projesi tam gaz!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen Kale Eteği Projesi'ni değerlendiren Başkan Nihat Çiftçi, "Kazı çalışmalarında çok önemli mozaiklere rastlandı. Medeniyetler şehri Şanlıurfa'da mirasa sahip çıkıyoruz" dedi.

Şanlıurfa Deftardarlığından irtifak hakkı Haberi

Şanlıurfa Deftardarlığından irtifak hakkı

Şanlıurfa İli Merkez ilçesinde bulunan 15 bin metrekare alana sahip arsa vasfındaki gayrimenkul 2 Ekim 2013 tarihinde 49 yıllığına irtifak hakkı tesis edilmesi için ihaleye sunulacak.

İlanın detayı için