10 / 05 / 2024

Şanlıurfa GAP Stadyumu

Şanlıurfa GAP Stadyumu

Türkiye'de son 10 yıldır hızlanan stadyum yatırımları bir çok ilde sona yaklaştı. 1.5 milyar TL ’lik yatırım tutarı bulunan statların 11’ini TOKİ yapıyor.

Şanlıurfa Göbeklitepe tesisleri hizmete girdi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, yapım çalışmalarını tamamladığı GAP 4.Etaptaki 'Göbeklitepe Tesisleri'ni hizmete açtı.

Şanlıurfa GAP Vadisi'nin 2 ve 5 etapları açıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve toplamda 3 milyon 500 bin metrekarelik alanı kapsayan GAP Vadisinin 2. ve 5. etapları açıldı. 

Şanlıurfa GAP Vadisi Millet Bahçesi açılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, GAP Vadisi Millet Bahçesi projesinin etaplarını tamamlıyor.

Şanlıurfa Millet Bahçesi hizmete açıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, toplamda 3 milyon 500 bin metrekarelik alanda hayata geçirilen GAP Vadisi Projesi'nin 3. etap açılışı yapıldı.

Şanlıurfa GAP Vadisi 2. Etap'ta sona gelindi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen 43 bin metrekarelik GAP Vadisi 2. etap proje çalışmasında sona doğru gelindi.

Şanlıurfa'daki stadın adı '11 Nisan' oldu

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki stadın adı, "11 Nisan Stadyumu" olarak değiştirildi.

Şanlıurfa GAP Vadisi Projesi 2. etabın temeli atıldı!

Şanlıurfa GAP Vadisi Projesi 2. etabın temeli atıldı. Şanlıurfa GAP Vadisi Projesi'nin 2019 yılı içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Şanlıurfa Gap Vadisi 2. ve 3. etabın temeli atılıyor!

Yeşil bir kent için hedeflediği çalışmaları son sürat sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin GAP Vadisi Projesi'nin 2. ve 3. Etabının temeli atılıyor.

Şanlıurfa Gap Vadisi'nde 2. etap çalışmaları başladı!

Yeşil bir kent için hedeflediği çalışmaları süratle sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin GAP Vadisi Projesi'nin 2. Etabında çalışmalara başladı.

Şanlıurfa Gap Vadisi'nin 1. etabı tamamlandı!

Şanlıurfa tarihinin en büyük yeşil alanlarını sosyal donatıları ile birlikte vatandaşların hizmetine sunan Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa genelinde park ve mesire alanlarının yapımına yönelik çalışmalarını da sürdürüyor.

Şanlıurfa Gap Vadisi'nde son rötuşlar!

Şanlıurfa'nın en büyük yeşil alanını oluşturacak GAP Vadisi'nin 1. etap çalışmalarında sona gelindi. Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından çimlendirme çalışmalarının yapıldığı alanlar kısa bir süre sonra halkın hizmetine sunulacak.

Şanlıurfa GAP Vadisi 2.Etap için çalışmalar 2017'de başlayacak!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, 'Daha yeşil bir Şanlıurfa için' sloganı ile kent merkezi ve 13 ilçede yapılan ve yapımı planlanan yeşil alan çalışmalarını aktarmak için basın mensupları ile buluştu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi yatırımcıların önünü açıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, SU-KAY Park ve Çelik Köprüler ile cazibe merkezi haline gelen GAP Vadisi bölgesindeki imarda yer alan 50 metrelik yeni yolları açarak halkın hizmetine sunmayı planlıyor.

Şanlıurfa GAP Stadyumu Haberi

Şanlıurfa GAP Stadyumu

İzmir, Diyarbakır, Batman, Edirne, Hatay ve Elazığ statlarının ise projelendirme çalışmaları devam ediyor. Son dönemlerde tamamlanan statlar ise İstanbul, Mersin, Şanlıurfa, Rize ve Kayseri’de bulunuyor.Yeni yapılan stadyumların seyirci kapasiteliri ise 15 bin ile 45 bin arasında değişiyor. Bu statların ortalama yatırım tutarı ise 100 milyon lirayı buluyor. Türkiye’nin en pahalı stadyumu ise Trabzon Akyazı’ya yapılıyor. 42 bin kişilik stadyumun yaklaşık 230 milyon liraya mal olması bekleniyor. Yeni yapılan statların ortak özelliği ise şehir dışına taşınmaları.


Pazarlama  çalışması gerekiyor


TÜRKİYE’de yeni yapılan stadyumların seyirci çekmekte zorlandığını belirten Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Genel Sekreteri Emre Alkin, “Kayseri Stadyumu’nu buna örnek verebiliriz. Kulüpler pazarlama çalışmalarını da yapmalı” dedi.




Şehir Takım Stat Kapasite Yatırım tutarı


YAPIMI TAMAMLANAN STADYUMLAR


İstanbul Türk Telekom Arena 52 bin 192 milyon

Şanlıurfa Şanlıurfa GAP...