25 / 07 / 2024

Şanlıurfa Harran kamu gayrimenkulleri

Şanlıurfa Harran kamu gayrimenkulleri

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde imar uygulaması ve satışı yapılan kamuya ait taşınmazlara ilişkin soru önergesi hazırladı..

Şanlıurfa TOKİ sonuçları açıklandı mı? İşte TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye,Harran TOKİ sonuçları!

TOKİ Şanlıurfa kura çekiliş sonuçları vatandaşlar tarafından araştırılıyor. TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye ve Harran sonuçlarına dair detayları belli oldu mu olmadı mı? İşte detaylar!

Şanlıurfa'da hastane arazisi üzerine konut mu inşa edilecek?

Şanlıurfa'da kamu hastanesi inşa edilmesi için ayrılan 53 dönümlük hazine arazisi Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi’yle konut alanına çevrildi. 

Şanlıurfa'da konut satışları ne durumda?

TÜMSİAD Şanlıurfa Şubesi Başkanı Sadık Sade, konut ve inşaat sektörünün durma seviyesine geldiğini ifade ederek, “Yüzde 35'i sağlayan bir sektörü bitirmek için sanki üretim yapan firmalarla, kamu bankaları ve belediyeler bir olmuş” diye konuştu...

Şanlıurfa'da metruk binalar yıkılacak!

Şanlıurfa'da Harran kentinin tarihi yapısına zarar veren ve çarpık kentleşmeye neden olan metruk evler için yıkım kararı alındı.

Şanlıurfa Harran Otogarı açıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafındahayata geçirilen Harran Otogar'ının açılışı düzenlenen törenle yapıldı.

Şanlıurfa Harran Şehir Otogarı açılıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Harran Şehir Otogarı büyük açılışa hazırlanıyor.

Şanlıurfa Hilvan'da metruk yapılar yıkılıyor!

Şanlıurfa Hilvan Belediyesi tarafından kamu güvenliğine karşı tehdit oluşturan metruk yapılar tek tek yıkılıyor.

Şanlıurfa Harran'da yeni imar planları hazırlandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından tüm ilçelerde başlatılan gelişim vatandaşların takdirini toplarken, ilçeleri kalkındıracak olan hamleler bir bir gerçekleştiriliyor.

Şanlıurfa Harran'da arazi kavgası! 1 ölü!

Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde dün öğle saatlerinde arazi kavgası yaşandı. Kavgada Mehmet Ç., C.K.'nın silahından çıkan kurşunlarla hayatını kaybetti...

2018 Şanlıurfa Harran'ın yatırım yılı olacak!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Harran’da hayata geçirilen kültür merkezi, otogar, semt pazarı ve otopark projelerinde incelemelerde bulundu.

Şanlıurfa Harran'daki cami inşaatı mecliste!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Şanlıurfa Harran Tuzluca Mahallesi'nde üç yıldır devam eden cami inşaatına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Şanlıurfa'da emlakçılar için eğitim protokolü imzalandı!

Şanlıurfa Tüm Emlakçılar Esnaf Odası ile Harran Üniversitesi Sürekli Eğitim ve Uygulama Araştırma Merkezi (HARÜSEM) arasında emlakçıların eğitimine yönelik protokol imzalandı.

Şanlıurfa'ya 35 milyar liralık yatırım!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde düzenlenen kardeşlik sofrası iftar programına katıldı. Programda, Şanlıurfa'ya yapılan yatırımların toplam değerinin 35 milyar liraya ulaştığı açıklandı.

Şanlıurfa Harran kamu gayrimenkulleri Haberi

Şanlıurfa Harran kamu gayrimenkulleri



CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde imar uygulaması ve satışı yapılan kamuya ait taşınmazlara ilişkin soru önergesi hazırladı. 


Önergesinde 7 soru hazırlayan Tanal sorularını Çevre Ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'ye iletti.


Tanal'ın soruları


1. Şanlıurfa'nın Harran İlçesi'nde Belediye adına kayıtlı kaç metrekare tarım arazisi ve tarla vasıflı taşınmaz vardır? Bu arazilerin 2002 yılından önerge tarihine kadar kaç metrekaresinin imar uygulaması yapılmıştır?


2. Şanlıurfa'nın Harran İlçesi'nde Maliye Hazinesi adına kayıtlı kaç metrekare tarım arazisi ve tarla vasıflı taşınmaz vardır? Bu arazilerin 2002 yılından önerge tarihine kadar kaç metrekaresinin imar uygulaması yapılmıştır?


3. Şanlıurfa'nın Harran İlçesi'nde imar uygulaması tamamlanmış taşınmazların satışları hangi yolla yapılmıştır?


4. Şanlıurfa'nın Harran İlçesi'nde satıla sunulmuş taşınmazlar için ihale açılmadığı bilgisi doğru mudur? Doğru ise gerekçesi nedir? İhale yapıldı ise...