03 / 05 / 2024

Şanlıurfa imar çalışmaları sürüyor

Şanlıurfa imar çalışmaları sürüyor

Her geçen gün büyüyen şehir merkezindeki sorunların çözümü için başlatılan çalışmalar doğrultusunda yapılacak revizyon çalışmaları, ilçede faaliyet gösteren inşaat mühendisleri, ve sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla gerçekleştirilen bir dizi toplantı

Şanlıurfa'da kentsel dönüşüm çalışmaları için ilk adım!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yetkilendirme işlemlerini tamamladı. 

İzmir Bayraklı'da imar revizyon çalışmaları yapılıyor!

İzmir Bayraklı Belediyesi, ilçe genelinde yer alan mahallelerin imar çalışmalarına başladı. Belediye ekipleri Cengizhan, Alpaslan ve Fuat Edip Baksı mahallelerini kapsayan 60 hektarlık alandaki imar plan revizyonlarını bitirdi.

Kanal İstanbul'un imar çalışmalarında son durum ne?

Kanal İstanbul'un çevresi için düzenlenen imar çalışmalarının bir bölümü tamamlandı. İşte çılgın projenin imar çalışmalarında son durum. 

Şanlıurfa'da yıkım çalışmaları tam gaz!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kenti daha güzel bir görünüme kavuşturmak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.  Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, devam eden çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. 

Şanlıurfa Kızılkoyun'da 2. etap yıkım çalışmalarına başlandı!

Tarihi değerleri gün yüzüne çıkartmalara başlayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Haleplibahçe havzasında bulunan Kızılkoyun mağaralarının 2. etap uygulaması çerçevesinde yıkım çalışmalarına start verdi.

Şanlıurfa Eyyüp Nebi Cami ve Külliyesi'ndeki restorasyon çalışmaları tamamlandı!

Şanlıurfa Viranşehir'de yer alan Eyyüp Nebi Camii ve Külliyesi'nde bir süre önce başlatılan restorasyon çalışmaları tamamlandı.

Şanlıurfa Özdiker Kuyumcular Çarşısı'nda kamulaştırma çalışmaları başlıyor!

Resmi Gazete ile yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararları kapsamında Şanlıurfa'da acele kamulaştırma kararı alınan ‘Özdiker Kuyumcular Çarşısı’ kamulaştırma çalışmaları başlıyor.

Senegal'de Batılı firmaların kaçak imar çalışmaları tartışma yarattı!

Batılı firmaların kaçak imar çalışmalarının tartışıldığı bugünlerde, imar yasağına rağmen yabancı şirketlerin gelip otel ya da restoran inşa etmeye çalıştığı belirtildi...

Şanlıurfa Kızılkoyun'daki yıkım çalışmalarına son durum ne?

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Kızılkoyun bölgesindeki yıkım çalışmalarını denetledi.

İzmir'deki imar çalışmaları meclis gündeminde!

Bakanlığın İzmir ilini kapsayan imar çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Şanlıurfa Divanyolu dış cephe iyileştirme çalışmaları tamamlandı!

Kentteki çalışmalarına devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Divanyolu’ndaki dış cephe iyileştirme çalışmaları tamamladı.

Şanlıurfa ilçelerinde OSB kurma çalışmaları TBMM gündeminde!

Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi'nin elektrik sorununun çözümüne, yatırımcıların desteklenmesine ve ilçelerde ticaret odası ve OSB kurma çalışmaları TBMM gündemine taşındı. MHP'li Özyavuz, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Kocasinan Belediyesi'nin imar çalışmaları devam ediyor!

Kocasinan Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ahmet Çolakbayrakdar, seçim çalışmaları kapsamında Yeşil Mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Şanlıurfa imar çalışmaları sürüyor Haberi

Şanlıurfa imar çalışmaları sürüyor

Her geçen gün büyüyen şehir merkezindeki sorunların çözümü için başlatılan çalışmalar doğrultusunda yapılacak revizyon çalışmaları, ilçede faaliyet gösteren inşaat mühendisleri, mimarlar, müteahhitler ve sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla gerçekleştirilen bir dizi toplantıyla şekillendiriliyor.  Siverek Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından düzenlenen toplantıda, ilçe genelinde yapılacak olan imar revizyonu ve ilave imar planıyla ilgili görüş alış verişinde bulunuldu. Belediye Meclis Salonu nda gerçekleştirilen toplantıya, Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, Şanlıurfa Büyükşchir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Seyfettin Gcnccr, Belediye Başkan Yardımcılan, Şanlıurfa Büyükşchir Belediyesi Büyükşchir Belediye İmar Komisyonu Üyeleri, Siverek Belediyesi imar komisyonu üyeleri katıldı.  Merkezdeki bina, aıaç ve yaya yoğunluğunun azaltılması için yeni ticari alt merkezleri ile cazibe merkezlerinin oluşturulması, trafik ve otopaıklann çözümüne yönelik alternatiflerin ele alındığı toplantılann...