05 / 05 / 2024

Şanlıurfa imar sorunu

Şanlıurfa imar sorunu

Güvenç ile birlikte Eyyübiye İlçesi Yenice Mahalle buluşmasında vatandaşlarla bir araya gelen Celalettin Güvenç, "Bu bölgeleri köy olmaktan çıkarıp imrendiğimiz şehir merkezi gibi yapmak boynumuzun borcudur" dedi.

Celalettin Güvenç: Şanlıurfa'da emlak rant kapısı olmayacak!

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi başkan adayı Celalettin Güvenç, yerel seçim öncesi basın mensupları ile bir araya geldi. Şehrin imar, konut ve trafik konuları ile tespitlere dikkat çeken Güvenç, emlağın rant kapısı olmayacağını söyledi...

Şanlıurfa Şehir Plancıları Odası imar planı değişikliğine 'dur' dedi!

Şehir Plancıları Odası Şanlıurfa İl Temsilciliği, Mehmetçik Mahallesinde'nde bulunan donatı alanlarının konut alanına çevrilmesi konusunda açılan davanın Danıştay kararı ile kazanıldığını duyurdu.

Şanlıurfa Eyyübiye'nin 40 yıllık tapu sorunu çözüldü!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Eyyübiye İlçesi Eyüpnebi mahallesinde yaşayan vatandaşların 40 yıllık tapu sorununu çözüme kavuşturdu.

Şanlıurfa Haliliye'de imar planı değişikliği!

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi'nin 2020 yılı 3. Birleşim meclis toplantısı düzenlendi. Toplantıda bölgedeki imar planı değişikliği karara bağlandı.

Şanlıurfa'nın 6 ilçesinde imar planı değişikliği!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Ekim ayı dördüncü birleşim meclis toplantısında İmar ve Bayındırılık Komisyon raporları görüşülüp karara bağlandı.

Şanlıurfa'da yanlış imar, tarım arazilerini yuttu!

SP Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sabahattin Cevheri, bölgede yanlış imar planının, tarım arazilerini yuttuğunu söyledi.

Şanlıurfa Viranşehir Belediyesi'nden imar planı açıklaması!

Şanlıurfa'nın Viranşehir Belediyesi ilçedeki imar planları ile ilgili bir açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Şanlıurfa'da imar ve şehircilik planlaması görüşüldü!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından imar ve şehircilik planlamaları ile ilgili istişare toplantısı düzenlendi. Toplantıda, imar ve şehircilik planlaması ile ilgili konularda görüşüldü.

Şanlıurfa Harran'da yeni imar planları hazırlandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından tüm ilçelerde başlatılan gelişim vatandaşların takdirini toplarken, ilçeleri kalkındıracak olan hamleler bir bir gerçekleştiriliyor.

Şanlıurfa'da imar barışı uyarısı!

Şanlıurfa Şehir Plancıları Odası İl Temsilcisi Mehmet Selim Açar, imar barışıyla ilgili uyarılarda bulundu. Paydaş, yürürlüğe giren İmar Barışı yasasındaki bilgi eksikliğini kötüye kullanmaya çalışan firmalar olduğunu söyledi.

Şanlıurfa Harran imar onayı bekliyor!

Şanlıurfa'nın Harran ilçesinin imar planı Anıtlar Kurulu onayını bekliyor. Bölgede TOKİ projeleri be modern konutlar için yer açılmış olacak.

Şanlıurfa Eyyübiye'de çarpık kentleşmenin önüne geçilecek!

Şanlıurfa Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Eyyübiye Belediye Meclisi Mart ayı toplantısında kentte yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ekinci, kentsel dönüşüm ve tapu sorunu ile ilgili gelinen son noktayı anlattı.

Şanlıurfa'nın ulaşım sorunu yeni yatırımlarla çözüldü!

Şanlıurfa'ya kazandırdığı köprülü kavşaklar, bulvarlar ve yeni yollarla ulaşım sorunlarına net çözümler üreten Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Meclisi'nde imar raporları görüşüldü!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclisi Şubat ayının son birleşiminde imar komisyonuna havale edilen raporlar görüşüldü.

Şanlıurfa imar sorunu Haberi

Şanlıurfa imar sorunu

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç ve eşi Turan Güvenç Yenicelilerin yoğun ilgisiyle karşılandı. Mahalle buluşmalarında Yenice Mahallesi sakinleriyle büyük bir kalabalığın bulunduğu alana geçen Celalettin Güvenç ve Eşi Turan Güvenç, gençlerin, kadınların ve çocukların eşlik ettiği coşkulu bir miting gerçekleştirdi. 


Yenice Mahallesinde yoğun kalabalığa seslenen Celalettin Güvenç, şehrin tamamını tüm ilçeleriyle birlikte kucaklayacaklarını söyleyerek, "Bu bölgeleri köy olmaktan çıkarıp imrendiğimiz şehir merkezi gibi yapmak boynumuzun borcudur. Bunun için tapu sorununu da çözecek, imar planını da gözden geçireceğiz. Okul, park... Bunun için ne gerekiyorsa yapacağız. Yaptığımız okul arkamızda duruyor. Bu okul için en az beş kere geldim buraya" dedi. 


"Gençler İçin İş ve Meslek Kursları Açacağız" "Artık iyi ve güzel Belediyecilik zamanı" diyen Celalettin Güvenç, "Eyyübiye Belediyesini, Şanlıurfa...