29 / 04 / 2024

şanlıurfa inşaat fuarı

şanlıurfa inşaat fuarı

4. Şanlıurfa İnşaat, Mobilya ve Dekorasyon Fuarı açıldı. 4 gün sürecek olan fuar, Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı'nın aksine daha az bir katılım ile ziyaretçilerine kapısını açtı.

Şanlıurfa 3. Yapı, İnşaat ve Dekorasyon Fuarı açıldı!

3. Yapı, İnşaat ve Dekorasyon Fuarı açıldı. Güneydoğu'da inşaat sektörünün önemli merkezlerinden Şanlıurfa'da açılan fuar, 3 gün ziyaret edilebilecek. Çekici: "Dünya genelindeki fuarlarda Türkiye'nin payı yüzde 2 civarında artırılmalıdır" dedi.

Anl Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anl Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Anıl Koç tarafından kuruldu.

Şanlıteks İnşaat Otomotiv Elektrik Orman Ürünleri Reklam Temizlik Gıda Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şanlıteks İnşaat Otomotiv Elektrik Orman Ürünleri Reklam Temizlik Gıda Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sadettin Kavaklı tarafından kuruldu.

Afrika kıtası,Türk yapı ve inşaat sektörünü bekliyor! Africa Yapı ve İnşaat Fuarı 3-5 Kasım 2022 tarihlerinde yapılacak!

Merakla beklenen Gateway to Africa - Yapı ve İnşaat Fuarı'nın gerçekleştirileceği tarihler belli oldu. Heyecanla beklenen fuar 3 Kasım 2022  ve 5 Kasım 2022 tarihleri arasında Ruanda’nın başkenti Kigali’de gerçekleştirilecek. 

22. Uluslararası İran Yapı-İnşaat Fuarı 13-16 Ağustos'ta! 

22. Uluslararası İran Yapı-İnşaat Fuarı 13-16 Ağustos 2022 tarihleri arasında Tahran'da IRAN CONFAIR'de gerçekleştirilecek. 

Libya'daki inşaat fuarına Türk firmalardan yoğun ilgi!

Libya'nın başkenti Trablus'ta gerçekleştirilen inşaat fuarına Türk firmalar yoğun ilgi gösterdi...

İnşaat sektörü, Diyarbakır’daki 10. Mezopotamya İnşaat Fuarı'na hazırlanıyor!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen inşaat sektörü Diyarbakır’daki 10. Mezopotamya İnşaat Fuarı'na hazırlanıyor...

Türk Kızılay'dan Şanlıurfa'da kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa Haliliye ilçesinde kat karşılığı bina inşaat işi ihale edecek. İhale 18 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa'da kat karşılığı inşaat ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa'da kat karşılığı bina inşaat işi ihale edecek. İhale 18 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa Birecik'te 94.7 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Şanlıurfa İli Birecik Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Birecik Kurtuluş Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat işi ihale edecek. İhale 30 Kasım 2021 tarihinde yapılacak.

Şanlıurfa'da 94.7 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Şanlıurfa İli Birecik Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Birecik'te 94 milyon 750 bin TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor.

Şanlıurfa Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum ne?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 25 Mayıs 2015’te “Şehir hastaneleri benim aşkımdır, sevdamdır” diyerek temelini attığı Şanlıurfa Şehir Hastanesi’nin inşaatında son durum ne?

Türk Kızılay, Şanlıurfa'da kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa'da kat karşılığı inşaat yaptıracak, ihale 13 Ağustos 2021 tarihinde yapılacak.

Şanlıurfa Şehir Hastanesi inşaatı başlıyor!

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, şehir hastanesi için proje çalışmalarının tamamlandığını, kısa zaman içerisinde inşaat çalışmalarına başlanacağını dile getirdi.

şanlıurfa inşaat fuarı Haberi

şanlıurfa inşaat fuarı

Son birkaç yıldır üst üste açılan fuarlar Şanlıurfa'da giderek bir fuar kültürünün yerleşmesine imkan sağlamaya başladı, inşaat sektörünün en canlı illerinden olan Şanlıurfa'da tekrarlanan fuarlardan olan Şanlıurfa İnşaat, Mobilya ve Dekorasyon Fuarı bu 4. Defa kapılarını ziyaretçilerine açtı. Valilik yanında Cumhuriyet Meydanında düzenlenen fuarın açılışına Şanlıurfa AK Parti Milletvekili Kemalettin Yılrnaztekin, ŞUT S O Başkanı Sabri Ertekin, TTJMSİAD Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Özbek,TÜM Sİ AD Şanlıurfa Şube Başkanı M. Sadık Sade, Biiyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdıılkadir Açar, Büyükşehir Belediye Başkan Vekilleri Ahmet Kaytan, Mustafa tepe ile çeşitli illerin TÜMSİAD Şube Başkanları katıldı. 


Fuar açılışına katılması beklenen Vali İzzettin Küçük, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat çiftçi başta olmak üzere protokol üyelerinin şehit Polis memuınnun cenaze merasimine katılmak üzere Birecik ilçesinde olması nedeni...