29 / 04 / 2024

Şanlıurfa Karaköprü satılık arsa fiyatları

Şanlıurfa Karaköprü satılık arsa fiyatları

Şanlıurfa Karaköprü Batıkent ve Doğukent'te yer alan 11 arsa Karaköprü Belediye Başkanlığı tarafından ihaleye çıkıyor. Arsaların fiyatları 676 bin 912 TL ile 1 milyon 412 bin 688 TL arasında değişiyor.

Şanlıurfa Karaköprü'de satılık 4 arsa!

Şanlıurfa İli Karaköprü Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Karaköprü'de yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 30 Kasım tarihinde yapılacak.

Şanlıurfa'da dört arsa satılacak! İhalesi 26 Ekim'de!

Şanlıurfa İli Karaköprü Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa karaköprü'de yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 26 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Şanlıurfa'da 3 taksitle 2 gayrimenkul satılıyor! Yatırımcılar dikkat!

Şanlıurfa İli Haliliye Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Karaköprü ve Haliliye'de yer alan 2 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. İşte o ihale ilanı...

Arsa almak isteyenler dikkat! Şanlıurfa Haliliye Belediyesi 3 taksitle konut alanı imarlı arsa satıyor!

Şanlıurfa İli Haliliye Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Karaköprü Mehmetçik'te yer alan 5 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte taksitle satışa sunulan arsaların detayları...

TOKİ Şanlıurfa Karaköprü projesi için düğmeye bastı! 85 lojman inşa edilecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa Karaköprü projesi için düğmeye bastı. Proje kapsamında 85 adet lojman yer alacak.

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi 3 taksitle gayrimenkul satıyor!

Şanlıurfa İli Haliliye Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Karaköprü Mehmetçik Mahallesi'nde yer alan 5 adet gayrimenkulü 3 taksitle satışa çıkardı.

Şanlıurfa'da 46.8 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Şanlıurfa İli Haliliye Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Karaköprü'de yer alan gayrimenkulü 46 milyon 837 bin 133 TL bedelle satışa çıkardı.

Şanlıurfa'da kat karşılığı inşaat ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa'da kat karşılığı bina inşaat işi ihale edecek. İhale 18 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

İstanbul'da kiralık ve satılık konut fiyatları uçtu!

İstanbul'da kiralık ev bulmak için bir konut tutmak için en az 4-5 bin TL bütçe ayrılması gerekiyor. Satılık evlerin fiyatları ise neredeyse anlık değişmeye başladı.

Kocaeli'de son satılık konut fiyatları yüzde 23.12 arttı!

Osman Gazi Köprüsü sonrası İstanbul’a ulaşımı kolaylaşan Kocaeli'de son satılık konut fiyatları yüzde 23.12 arttı...

Şanlıurfa Belediyesi'nden satılık 50 gayrimenkul!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından, Şanlıurfa ilinde yer alan 50 taşınmaz satışa sunuldu. Gayrimenkullerin satış ihalesi 2 Eylül ve 9 Eylül 2021 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Türk Kızılay, Şanlıurfa'da kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa'da kat karşılığı inşaat yaptıracak, ihale 13 Ağustos 2021 tarihinde yapılacak.

ÖİB'den Sümer Holding AŞ adına kayıtlı Şanlıurfa'daki 3 taşınmazın satışına onay!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Sümer Holding AŞ adına kayıtlı Şanlıurfa Karaköprü'deki üç taşınmazın satışına onay verdi.

Şanlıurfa Karaköprü satılık arsa fiyatları Haberi

Şanlıurfa Karaköprü satılık arsa fiyatları

Karaköprü Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Karaköprü Batıkent ve Doğukent'te yer alan 11 arsayı satışa çıkarıyor. Arsaların alanları 846.14 metrekare ile 1765.86 metrekare arasında değişiyor. 


Fiyatları ise 676 bin 912 TL ile 1 milyon 412 bin 688 TL arasında farklılık gösteriyor. 11 arsanın toplam bedeli ise 10 milyon 973 bin 112 TL olarak belirlendi. 


Arsaların ihaleleri 3 Eylül Çarşamba günü saat 10.00' da Karaköprü Belediyesi Hizmet binasında yapılacak. 



İHALE İLANI:


TAŞINMAZ SATIŞI İHALE İLANI KARAKÖPRÜ BELEDİYE BAŞKANLIĞI - Evrak No: 687


KARAKÖPRÜ BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN


TAŞINMAZ SATIŞ İLANI


Madde 1- İlçemiz sınırları dahilinde Batıkent ve Doğukent Mahallelerinde bulunan Mülkiyeti Karaköprü Belediyesine ait aşağıya çıkarılmış taşınmazların satışı; Karaköprü Belediye Meclisinin 02.07.2014 tarih ve 025 sayılı kararı ile Karaköprü Belediye Encümenine yetki verilmiş olup, Karaköprü Belediye Encümeninin 23.07.2014 tarih ve 115...