28 / 04 / 2024

Şanlıurfa kent çalışmaları

Şanlıurfa kent çalışmaları

Haliliye Belediyesi, trafik ağını genişletmek ve alternatif güzergahların oluşumunu sağlamak amacıyla Karşıyaka Mahallesi’nde henüz yapılaşmanın olmadığı alanlarda yeni yol açma çalışmalarına başladı.

Şanlıurfa'da kentsel dönüşüm çalışmaları için ilk adım!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yetkilendirme işlemlerini tamamladı. 

Şanlıurfa'da yıkım çalışmaları tam gaz!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kenti daha güzel bir görünüme kavuşturmak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.  Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, devam eden çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. 

Şanlıurfa Kızılkoyun'da 2. etap yıkım çalışmalarına başlandı!

Tarihi değerleri gün yüzüne çıkartmalara başlayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Haleplibahçe havzasında bulunan Kızılkoyun mağaralarının 2. etap uygulaması çerçevesinde yıkım çalışmalarına start verdi.

Şanlıurfa Eyyüp Nebi Cami ve Külliyesi'ndeki restorasyon çalışmaları tamamlandı!

Şanlıurfa Viranşehir'de yer alan Eyyüp Nebi Camii ve Külliyesi'nde bir süre önce başlatılan restorasyon çalışmaları tamamlandı.

Şanlıurfa Özdiker Kuyumcular Çarşısı'nda kamulaştırma çalışmaları başlıyor!

Resmi Gazete ile yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararları kapsamında Şanlıurfa'da acele kamulaştırma kararı alınan ‘Özdiker Kuyumcular Çarşısı’ kamulaştırma çalışmaları başlıyor.

Şanlıurfa Kızılkoyun'daki yıkım çalışmalarına son durum ne?

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Kızılkoyun bölgesindeki yıkım çalışmalarını denetledi.

Şanlıurfa'daki 35 yapı yıkıldı!

Kentteki kamulaştırma çalışmalarına devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde bulunan Kızılkoyun Mağaralarını gün yüzüne çıkarmak için 35 binayı yıkıyor.

Şanlıurfa Oto Galericiler Sitesi tamamlanıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, kent merkezinin gerek ulaşım gerekse iş kolu anlamında rahatlaması için oto galericiler sitesinin Taşınması konusunda çalışmaların hızlandırılmasını istedi.

Şanlıurfa Divanyolu dış cephe iyileştirme çalışmaları tamamlandı!

Kentteki çalışmalarına devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Divanyolu’ndaki dış cephe iyileştirme çalışmaları tamamladı.

Şanlıurfa ilçelerinde OSB kurma çalışmaları TBMM gündeminde!

Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi'nin elektrik sorununun çözümüne, yatırımcıların desteklenmesine ve ilçelerde ticaret odası ve OSB kurma çalışmaları TBMM gündemine taşındı. MHP'li Özyavuz, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Şanlıurfa Birecik'deki cephe yenileme çalışmaları tamamlandı!

Şanlıurfa’nın tarihine ve turizmine uygun olarak cadde ve cephe iyileştirme çalışmaları gerçekleştiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde başlattığı cephe iyileştirme çalışmalarını bir çok ilçede olduğu gibi Birecik’te de tamamladı.

Şanlıurfa Mermerciler Sitesi'nde sona gelindi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından alt yapı çalışmalarında sona gelinen Mermerciler Sitesi’ne kent merkezindeki esnaf taşınma çalışmalarına başladı. 

Şehzadeler'de kent çalışmaları sürüyor!

Şehzadeler Belediyesi tarafından yapımına başlanan 7 projenin yapım çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. 

Şanlıurfa kent çalışmaları Haberi

Şanlıurfa kent çalışmaları

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçe genelinde sürdürdüğü yol açma, yol yapım ve bakım onarım çalışmalarını programlar dahilinde devam ettiriyor. Demirkol’un talimatlarıyla merkez ve kırsal mahalle ayrımı yapmadan ihtiyaçların teminini sağlayarak çalışmalarını yürüten ekipler, bu çalışmalarıyla vatandaşların taktirini topluyor.


Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, çalışmaları kapsamında Karşıyaka Mahallesi’nde yeni yol açma çalışmalarına başladı. Henüz yapılaşmanın olmadığı imarlı alanlarda sürdürülen çalışmalar dahilinde son bir hafta içerisinde 4 yeni yol hizmete açıldı. Ekipler, mahalledeki çalışmalarını aralıksız olarak devam ettirerek, yeni yolları vatandaşların hizmetine sunmayı amaçlıyor. Karşıyaka Mahalle Muhtarı Hadi Taştan da, yol yapım çalışmalarının hızlı bir şekilde ilerlediğini ifade ederek, Haliliye Belediyesi’ne ve Başkanı Fevzi Demirkol’a teşekkür...