09 / 05 / 2024

Şanlıurfa kuveyt lisesi

Şanlıurfa kuveyt lisesi

Kuveytli hayırseverler tarafından Şanlıurfa'da inşa edilecek lisenin temeli düzenlenen törenle atıldı. Törende, Eyyübiye Müftüsü Adem Dobur'un yaptığı dua sonrasında okulun temeline ilk harç ve tuğla yerleştirildi.

Kuveytli dernek Şanlıurfa'da 3 okul yapacak!

Kuveyt merkezli Necat Yardım Derneği, Şanlıurfa'da 12 derslikli lise, sekizer derslikli birer ilkokul ve ortaokul ile 1 halı saha inşa edecek.

Şanlıurfa Süleymaniye İmam Hatip Lisesi'ne halı saha!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi 2016 yılında yapımına başladığı 20 spor tesisinin yapımını tamamlayarak birer birer hizmete açıyor.

Şanlıurfa Emine Göncü Lisesi Konferans Salonu tamamlandı!

Yapımı tamamlanan Şanlıurfa Emine Göncü Anadolu Lisesi Konferans Salonu'nun açılışı gerçekleştirildi. Salonun açılışına birçok kişi katıldı.

Özel Erkan Teknik Meslek Lisesi, Şanlıurfa OSB'de açıldı!

Güneydoğu Bölgesi’nin en büyük teknik meslek lisesi olarak, çağın gereklerine uygun eğitimin yanı sıra sanayinin nitelikli eleman ihtiyacı talebine yanıt verecek Özel Erkan Teknik Meslek Lisesi Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi’nde açıldı.

Doğuş Grubu'nun Şanlıurfa'da inşa ettiği lise açıldı!

Doğuş Grubu’nun yapımını gerçekleştirdiği Şanlıurfa Ayhan Şahenk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin açılışı dün gerçekleştirildi. Şanlıurfa Valiliği’nin ev sahipliğinde dün gerçekleşen okulun resmi açılış töreni gerçekleşti.

Şanlıurfa Piazza'da kariyer günleri başladı!

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Anadolu Lisesi Mezunları Derneği işbirliğinde düzenlenen “Mesleki Rehberlik ve Kariyer Günleri” adlı fuarın beşincisi, bölgenin buluşma noktası Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde gerçekleştirildi...

Şanlıurfa Spor Lisesi köy okullarını yeşillendiriyor!

Şanlıurfa'da Spor Lisesi 11-A sınıfı öğrencileri tarafından başlatılan ‘Yeşil gözlü ceylanların diyarı yeşilsiz kalmasın’ projesi kapsamında Şanlıurfa Ortaikizce köyü ilkokulu bahçesine çam ve akasyalardan oluşan 150 ağaç dikildi...

TOKİ Şanlıurfa Hilvan'da 195 konut ve cami yaptıracak!

TOKİ Şanlıurfa Hilvan ilçesi 195 adet konut, 1'er adet cami ve ticaret merkezi inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işini ihale ediyor.

Şanlıurfa'da vakıflardan ticari tesis yapım işi ihaleye çıkıyor!

Şanlıurfa Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Şanlıurfa'da Ticari Amaçlı Tesis yapılmak üzere inşaat yapım ve işletme şartlı olarak toplam 10 yıl süreyle kiraya verilmesi işini ihaleye çıkarıyor.

Şanlıurfa'da 4 milyon 528 bin 840 TL'ye satılık triplex ev!

T.C Şanlıurfa 2. Satış Memurluğu, Şanlıurfa Karaköprü'de 4 milyon 528 bin 840 TL bedelle üç katlı bina satılıyor...

Diyarbakır ve Şanlıurfa'da konut satışlarında artış yaşandı!

Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre, yılın dördüncü döneminde Diyarbakır ve Şanlıurfa'da geçen yılın aynı dönemine oranla yüzde 6.2 artış yaşandı...

Pierre Cardin Şanlıurfa'da fabrika kuracak!

Aydınlı Grup, Pierre Cardin ve Polo markalarının üretimlerinin yapılacağı fabrikasını Şanlıurfa Birecik'e kuracak...

Şanlıurfa'da satılık arsalar: 1 milyon 984 bin liraya!

Şanlıurfa Belediye Başkanlığından: Şanlıurfa Dağ Eteği 'nde bulunan 4 adet arsa 28 Şubat 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkacak

Şanlıurfa kuveyt lisesi Haberi

Şanlıurfa kuveyt lisesi

Şanlıurfa Valiliği koordinesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Kuveyt Yardım Derneği, ATAA İnsani Yardımlaşma Derneği ve Shbab Alkhayer Derneği ile imzalanan protokolde inşa edilmesi planlanan Şabab Al-Khair Meslek Lisesinin temel atma töreni, merkez Eyyübiye ilçesinin Yenice Mahallesi'nde düzenlendi.

Törene, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Faruk Bayuk, ATAA İnsani Yardımlaşma Derneği, Şabab Al-Khair Derneği ve Kuveyt Yardım Derneği temsilcileriyle davetliler katılım gösterdi.

Vali Abdullah Erin, törende yaptığı konuşmada, Kuveytli sivil toplum kuruluşlarına ve hayırseverlere katkılar nedeniyle teşekkürlerini iletti.

Kuveytlilerin dünyanın bir ucundan Müslüman kardeşlerine destek için şehre geldiğini belirten Erin, Müslümanların zor bir dönemden geçtiğini söyleyerek, şu açıklamalarda bulundu:

"Dünyanın dört bir tarafında Müslümanlar, büyük sıkıntılar yaşıyor, açlık, yokluk ve yoksullukla mücadele ediyor. Böylesi bir dönemde umut verici çok güzel gelişmeler de yaşanıyor....