02 / 05 / 2024

Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Araştırma Hastanesi otopark

Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Araştırma Hastanesi otopark

Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşanan otopark sorunu çözüldü

Arsa almak isteyenler dikkat! Şanlıurfa Haliliye Belediyesi 3 taksitle konut alanı imarlı arsa satıyor!

Şanlıurfa İli Haliliye Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Karaköprü Mehmetçik'te yer alan 5 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte taksitle satışa sunulan arsaların detayları...

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi 3 taksitle gayrimenkul satıyor!

Şanlıurfa İli Haliliye Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Karaköprü Mehmetçik Mahallesi'nde yer alan 5 adet gayrimenkulü 3 taksitle satışa çıkardı.

Şanlıurfa Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum ne?

Şanlıurfa'ya önümüzdeki yıl yeni şehir hastanesi yapılıyor. Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Gülüm,  yaptığı açıklamada, şehir hastanesi ile Şanlıurfa'daki sağlık hizmetinin kalite ve konforunun artacağını belirtti. 

Şanlıurfa Haliliye Millet Bahçesi'nde son durum ne?

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde inşası devam eden Haliliye Millet Bahçesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, ilçeye kazandırılan 118 dönümlük Millet Bahçesi alanında inceleme gerçekleştirdi. 

Şanlıurfa Şehir Plancıları Odası imar planı değişikliğine 'dur' dedi!

Şehir Plancıları Odası Şanlıurfa İl Temsilciliği, Mehmetçik Mahallesinde'nde bulunan donatı alanlarının konut alanına çevrilmesi konusunda açılan davanın Danıştay kararı ile kazanıldığını duyurdu.

Şanlıurfa Haliliye'ye 2 yeni millet bahçesi müjdesi!

Şanlıurfa Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Ankara’da yoğun görüşmelerin ardından Devteyşti ve Süleymaniye Millet Bahçesi ile yıllardır çözüm bekleyen Yeşildirek Mahallesi kentsel dönüşüm projelerine başlayacaklarının müjdesini verdi.

Şanlıurfa Eyyübiye'deki kaçak yapılar yıkılıyor!

Şanlıurfa Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un talimatlarıyla kaçak yapılar için mücadelesine devam eden Eyyübiye Belediyesi, Muradiye Mahallesinde bulunan kaçak yapılar için, yıkım kararı aldı.

Şanlıurfa Eyyübiye'ye kentsel dönüşüm müjdesi!

Şanlıurfa Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Karakoyunlu mahallesinde vatandaşlara, kentsel dönüşüm müjdesi verdi.

Şanlıurfa'ya Yüksek Hızlı Tren yapılması talebi mecliste!

Şanlıurfa'ya Yüksek Hızlı Tren yapılması talebi TBMM'de konu oldu. CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, bu talebi Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan'a iletti..

Şanlıurfa Karaköprü'de arazi kavgası! 1 ölü!

Şanlıurfa Merkez Karaköprü ilçesinde Mehmet Ali Yetim, arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartıştığı yeğenini pompalı tüfekle vurarak öldürdü...

Şanlıurfa Harran'da arazi kavgası! 1 ölü!

Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde dün öğle saatlerinde arazi kavgası yaşandı. Kavgada Mehmet Ç., C.K.'nın silahından çıkan kurşunlarla hayatını kaybetti...

Şanlıurfa Eyyübiye'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Şanlıurfa Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, TBMM İdare Amiri Dr. Halil Özcan’la birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nı ziyaret etti. Ekinci, Eyyübiye’ye yapılacak kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Şanlıurfa'da imar barışı uyarısı!

Şanlıurfa Şehir Plancıları Odası İl Temsilcisi Mehmet Selim Açar, imar barışıyla ilgili uyarılarda bulundu. Paydaş, yürürlüğe giren İmar Barışı yasasındaki bilgi eksikliğini kötüye kullanmaya çalışan firmalar olduğunu söyledi.

Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Araştırma Hastanesi otopark Haberi

Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Araştırma Hastanesi otopark


Şanlıurfa'da günde 9 bin vatandaşa hizmet veren Mehmet Akif Eğitim ve Araştırma Hastanesinde uzun zamandan bu yana yaşanan otopark sorunu Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarını tamamlaması ile son buldu. Hastane yönetiminin talebini iletmesinin ardından planlama yaparak çalışmalarını kısa sürede tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, hastaneye 600 araçlık otopark kazandırdı.


BAŞKAN ÇİFTÇİ: GELİŞMİŞ ŞEHİRLERDE ÖNCELİK OTOPARKTIR


Çalışmaları bizzat yerinde takip eden Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, ulaşımda sorunun yol değil otopark sıkıntısı olduğunu söyledi. Hastane Başhekimi Op. Dr. İbrahim Halil Hüdaverdi Keşküş ile birlikte alanda yapılan çalışmaları denetleyen Başkan Nihat Çiftçi, "Yürüttüğümüz tüm yeni projelerin planlamasında otopark yeri bırakıyoruz. Çünkü artık buna toplum olarak alışmamız lazım ve kurum olarak bakışımızı bu şekilde yürütmemiz gerekiyor. Mehmet Akif İnan Hastanemiz günlük 9 bin kişiye hizmet veriyor. Bu hizmeti...