27 / 04 / 2024

Şanlıurfa Eyyübiye'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Şanlıurfa Eyyübiye'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Şanlıurfa Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, TBMM İdare Amiri Dr. Halil Özcan’la birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nı ziyaret etti. Ekinci, Eyyübiye’ye yapılacak kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.



Şanlıurfa  Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili, TBMM İdare Amiri Dr. Halil Özcan’la birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nı ziyaret etti. Bakan Kurum'la görüşen Ekinci'nin gündeminde kentsel dönüşüm projeleri vardı.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Ekinci ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum,  TOKİ  ile birlikte Yenice mahallesinde yapılması planlanan Güneykent projesi ve kentsel dönüşüm için Eyyübiye Belediyesine tahsis edilen alanla ilgili konuştu. 

Ekinci açıklamasında,” TBMM İdare Amiri Şanlıurfa Milletvekilimiz Sayın Halil Özcan ile beraber Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’u ziyaret ederek TOKİ’nin Güneykent Projesi ve Kentsel Dönüşüm için Eyyübiye Belediyemize tahsis edilen rezerv alan ile ilgili hususları ilettik” diye konuştu.


Geri Dön