18 / 05 / 2024

Şanlıurfa mesire alanları

Şanlıurfa mesire alanları

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin Hilvan'daki çalışmalarını inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi: "Buradaki hizmetler Hilvan'ın hizmetleridir. Sahibi Hilvan halkıdır" dedi.

Şanlıurfa'ya 53 dönümlük mesire alanı müjdesi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi tarafından Akçakale'de devam eden çalışmaları yerinde incelemek ve halkın görüşlerini almak için ilçeye çıkarma yaptı.

Şanlıurfa Şehir Plancıları Odası imar planı değişikliğine 'dur' dedi!

Şehir Plancıları Odası Şanlıurfa İl Temsilciliği, Mehmetçik Mahallesinde'nde bulunan donatı alanlarının konut alanına çevrilmesi konusunda açılan davanın Danıştay kararı ile kazanıldığını duyurdu.

Şanlıurfa Halfeti'de kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Şanlıurfa Halfeti'de  bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

Şanlıurfa Eyyübiye'de kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Şanlıurfa'da bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

Şanlıurfa Cumhuriyet Parkı’ndaki kahvehane ve büfeler yıkılıyor!

Şanlıurfa Viranşehir Belediyesi, parkların doğal yapısını korumak ve dinlenme alanlarına dönüştürmek için parklardaki kahvehane ve büfelerin kira sözleşmelerini iptal etti. Viranşehir Belediyesi Kahvehane ve büfelerin yıkılmasına karar verdi.

Şanlıurfa'da tarım arazilerinin imara açılması tartışıldı!

Türkiye'nin tarihi güzellikleri ile bilinen illerinden biri olan Şanlıurfa'da tarım alanlarının ve tarihi sit alanlarının imara açılması tartışıldı. Konu, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) tarafından düzenlenen bir basın toplantısı ile yeniden gündeme getirildi.

Şanlıurfa Eyyübiye'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Şanlıurfa İli Eyyübiye İlçesi'nde yer alan bazı mahallelerdeki bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi..

Şanlıurfa Eyyübiye'ye yeni mesire alanı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Eyyübiye'de yeni bir mesire alanı inşa ediyor.

Şanlıurfa Eyyübiye'ye 106 dönümlük mesire alanı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi yatırımlarına son sürat devam ediyor. Büyükşehir bu kapsamda Yenice'ye 106 dönümlük mesire alanı inşa ediyor.

Şanlıurfa Mesire Alanı Yolu tamamlandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, hafta sonu piknikçilerin uğrak merkezi olan mesire alanını yaz sezonu öncesinde tamamen yenilendi.

2017 Şanlıurfa'da yatırım yılı olacak!

Şanlıurfa merkez'de hem çevre yolların yapımı hem de yeni imar alanlarındaki yollarını dağları yararak açtıklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Şanlıurfa'nın gelişimi için dağları yarıyoruz" dedi.

Şanlıurfa Halfeti'ye 43 bin metrekarelik mesire alanı!

Şanlıurfa kent merkezi ve ilçelerde büyük projeleri bir bir hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, Halfeti'ye 43 Bin metrekarelik mesire ve yeşil alan kazandırıyor.

Şanlıurfa Hilvan'a 120 bin metrekarelik mesire alanı!

Şanlıurfa'da başlattığı yeşil atağı çerçevesinde kent merkezine 500 bin metrekarelik yeşil alan kazandıran Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde de aynı hizmetlerini sürdürüyor.

Şanlıurfa Akçakale'ye 53 bin metrekarelik mesire alanı!

Şanlıurfa kent merkezi ve ilçelerde büyük projeleri bir bir hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, Akçakale'ye 53 Bin metrekarelik mesire ve yeşil alan kazandırıyor.

Şanlıurfa mesire alanları Haberi

Şanlıurfa mesire alanları

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, beraberinde Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, AK Parti Hilvan İlçe Başkanı Hanifi Düzme, Belediye Meclis Üyeleriyle birlikte mesire parkı, mezarlık, prestij caddesi ve kilitli parke taşı yapılan caddeleri inceledi.

Halkın nefes alabileceği alanlar oluşturmak için her ilçede mesire alanları oluşturmaya başladıklarını belirten Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi: "100 dönümlük Hilvan Mesire alanında sona doğru gelindi. İnşaat bölümleri bitti. Peyzaj düzenlemesi için gerekli olan sulama sistemleri, çocuk oyun grupları, pergoleler, piknik masaları, piknik şömine alanları, aydınlatılması tamamlanmış durumda. Mesire alanımız Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz değişik ağaçlarlarla ve bitki çimlendirmesini yaparak ilk baharda halkın hizmetine girecek. Hilvan için önemlidir. Sıcak bölgedeyiz. İnsanlarımız aileleriyle zaman geçirmek isteyecekleri alanları açıyoruz....