24 / 07 / 2024

şanlıurfa Nihat Çiftçi çalışmaları

şanlıurfa Nihat Çiftçi çalışmaları

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız da programda Suruç'un Büyükşehir Belediyesinin hizmetleri ile değişim yaşadığına dikkat çekti.

Şanlıurfa'da depremzedeler için yapılan köy konutları en kısa zamanda teslim edilecek!

Şanlıurfa'daki depremzedeler için yapılan deprem konutlarının inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Vali Şıldak, kırsalda 242 konutun yapımının başladığını, bir bölümünün tamamlanma aşamasına geldiğini söyledi. İşte çalışmalardaki son durum...

Şanlıurfa'da KDV'den muaf, 8 taksitle 5 arsa satılıyor! 676 bin TL'den başlayan fiyatlarla imarlı arsa alabilirsiniz!

Şanlıurfa Milli Emlak Müdürlüğü, Şanlıurfa ili, Haliliye ilçesi, Gülveren Mahallesinde yer alan 5 adet imarlı arsayı KDV'den muaf, 8 taksit imkanıyla satıyor. Şanlıurfa'daki arsalar için ihale ne zaman yapılacak? 

TOKİ Şanlıurfa projesi için beklenen tarih geldi! 409 yeni konutu aman kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Şanlıurfa 2023 projesi için beklenen tarih geldi. Şanlıurfa TOKİ projesinde 409 konut yer alıyor.

TOKİ Şanlıurfa projesi için son dakika müjdesi geldi! 303 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Şanlıurfa 2023 projesi için resmen 2023 müjdesi geldi. Sadece bu ilçeye tam 303 yeni konut geliyor.

Şanlıurfa'da trafiği engelleyen yapılar yıkıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Eyyübiye ilçesi Eyüpnebi Mahallesi Komiser Şakir Caddesi üzerinde trafiği engelleyen yapıların yıkımını gerçekleştirdi.

Şanlıurfa Şehir Plancıları Odası imar planı değişikliğine 'dur' dedi!

Şehir Plancıları Odası Şanlıurfa İl Temsilciliği, Mehmetçik Mahallesinde'nde bulunan donatı alanlarının konut alanına çevrilmesi konusunda açılan davanın Danıştay kararı ile kazanıldığını duyurdu.

TOKİ Şanlıurfa'da 144 iş yerini açık artırmayla satıyor!

TOKİ Şanlıurfa Merkez'de bulunan Eski Sanayi ve Halk Pazarı'ndaki 144 iş yerini 25 Ağustos 2020 Salı günü saat 13:00'da açık artırmayla satıyor.

Şanlıurfa Eyyübiye için acele kamulaştırma kararı!

Şanlıurfa İli, Eyyübiye İlçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31205 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Şanlıurfa Eyyübiye için acele kamulaştırma kararı!

Şanlıurfa ili Eyyübiye ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Şanlıurfa Kale Eteği'ndeki yıkımlarda sona gelindi!

Çalışmalarına devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Kale Eteği Güney kısmında başlatılan yıkımlarda sona gelindi.

TOKİ Şanlıurfa Hilvan başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Hilvan projesi için başvuru dönemi yarın itibariyle başlıyor.

Şanlıurfa Kale Eteği'nde kamulaştırma başlıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün 'ilk önceliğim' dediği Kale Eteğindeki evlerin kamulaştırma çalışmaları başlıyor.

Şanlıurfa 11 Nisan Külliyesi'nde son durum!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, 11 Nisan Külliyesi'nde incelemeler yaptı.

şanlıurfa Nihat Çiftçi çalışmaları Haberi

şanlıurfa Nihat Çiftçi çalışmaları



Ramazan ayı dolayısıyla Şanlıurfa'nın tüm ilçelerinde bir çok etkinliğe imza atan Büyükşehir Belediyesi, son iftar programında Suruçluları aynı çatı altında buluşturdu. Programa katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Derdimiz algı operasyonları oluşturmak değil, Milletimize hizmet etmektir" dedi


Suruç programı kapsamında ilk olarak Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçede yapımı sürdürülen alt yapı ve  prestij cadde uygulamalarını inceleyen Başkan Nihat Çiftçi, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Bölge esnafıyla sürdürülen çalışmaları değerlendiren Başkan Nihat Çiftçi, gün içerisinde vatandaşlarla sohbet ederek talep ve önerileri dinledi. Ardından Büyükşehir Belediyesi tarafından Suruç Namık Kemal Ortaokulunda verilen iftar programına katılan Başkan Nihat Çiftçi, Suruçlularla seslendi.


Buradaki konuşmasında Büyükşehir Belediyesi'nin tüm ilçelerde yoğun bir çalışma temposu ile yoluna devam ettiğini belirten Başkan Nihat Çiftçi, "Belediyecilikte derdimiz algı operasyonları oluşturmak değil....