17 / 06 / 2024

Şanlıurfa sanayileşme atağı

Şanlıurfa sanayileşme atağı

2. Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti' nin toplantısında konuşan Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, sanayileşme konusunda Şanlıurfa' nın yakaladığı tarihi fırsatı iyi değerlendirmesi gerektiğini söyledi...

Şanlıurfa'da yıkım çalışmaları tam gaz!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kenti daha güzel bir görünüme kavuşturmak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.  Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, devam eden çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. 

Şanlıurfa Büyükşehir'den 6 yeni fabrika atağı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, yatırımcıları şehre çekmek için kolları sıvadı. 6 fabrikanın kurulması için gerçekleştirdiği projeyle 4 bin 500 kişinin istihdam edilmesini planlıyor.

Şanlıurfa Eyyübiye'nin 40 yıllık tapu sorunu çözüldü!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Eyyübiye İlçesi Eyüpnebi mahallesinde yaşayan vatandaşların 40 yıllık tapu sorununu çözüme kavuşturdu.

Şanlıurfa Akabe TOKİ'de sözleşme dönemi sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Akabe projesindeki 72 konut için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Şanlıurfa'da kentsel dönüşüme başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa'da kentsel dönüşüm kapsamında toplam 595 adet konut inşa edecek...

TOKİ Şanlıurfa Akabe'de sözleşme dönemi sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Akabe projesinde yer alan 72 konut için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Şanlıurfa Akabe'de sözleşme dönemi başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Akabe projesindeki 72 konut için sözleşme dönemi bugün itibariyle başladı.

TOKİ, Şanlıurfa'da kentsel dönüşüme başlıyor!

TOKİ, Şanlıurfa İli Merkez İlçesi Yeşildirek Mahallesi'nde kentsel dönüşüm kapsamında 715 adet konut ve 78 adet dükkan inşa edilecek. 

Şanlıurfa Hilvan TOKİ'de sözleşme dönemi başlıyor!

TOKİ Şanlıurfa Hilvan projesinde yer alan konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Gaziantep ile Şanlıurfa arasına YHT geliyor!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Gaziantep ile Şanlıurfa arasında yapılacak hızlı tren projesi için sözleşmenin Ocak 2018'de imzalanacağını açıkladı. 

Şanlıurfa'ya 3,5 katrilyon lira yatırım yapıldı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Bundan 15 sene önce IMF kapılarında '100 milyon, 200 milyon dolar borç bulabilir miyiz' diye, el pençe divan durduğumuz bir dönemden, sadece Şanlıurfa'ya 3,5 katrilyon lira yatırım yapan bir döneme geldik." dedi.

TOKİ Şanlıurfa Maşuk sözleşme tarihleri!

TOKİ Şanlıurfa Maşuk 1. ve 2. Etap'ta yer alan konutlar için son sözleşme tarihi bugün olarak belirlendi.

Suriyeli işadamlarından Şanlıurfa'ya 40 milyon dolarlık yatırım!

Suriyeli işadamları, Şanlıurfa´da yatırım atağına geçti. Bölgede 40 milyon dolara 'Silver Nano Particles' teknolojisiyle organik gübre üretim tesisi kuruldu.

Şanlıurfa sanayileşme atağı Haberi

Şanlıurfa sanayileşme atağı

2. Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti, Şanlıurfa Valisi izzettin Küçük başkanlığında toplandı. Toplantıya Vali Yardımcıları Aylin Kırcı Duman ve Uğur Sezer, Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Oktay Yaşar, Ticaret ve Sanayi Odası Başkam Sabri Ertekin. 


Şanlıurfa Sanayici ve İşadamları Demeği Başkanı Fethi Baytekin ve müteşebbis heyeti üyeleri katıldı. Toplantıda konuşan Küçük, sanayileşme konusunda Şanlıurfa'nın tarihi fırsat yakaladığım söyledi. Bı fırsatın iyi değerlendirilmesi gerektiğini vurgulayan Küçük, "Hızlı ve kararlı olmalıyız. Yakalanan bu tarihi fırsatı çok iyi değerlendirerek yatırımcının önünü açmalıyız. Sırada bekleyen müracaatlar hayata geçirilince Şanlıurfa'nın istihdam konusunda sıkıntısı kalmayacaktır" dedi. 


Özellikle yer tahsisi yapılmasına karşın henüz inşaat ruhsatı almamış olan yatırımcıların bir an önce harekete geçmesini isteyen Küçük, inşa çalışmalarının bitirilip üretime geçilmesi gerektiğim kaydetti. 

Toplantıda, özel mülkiyete ait olan taşınmazların satın alınması,...