30 / 04 / 2024

Şanlıurfa Şanslı Asfalt

Şanlıurfa Şanslı Asfalt

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi nezdindeki asfalt tesisinin kapatıldığı ve bu hizmetin özel bir şirketten alındığı iddiasına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Şanlıurfa Viranşehir yeni yollarına kavuşuyor!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kırsaldaki stabilize yol, sathi asfaltlama, büz boru, reglaj, beton yol, Rotmix yama asfalt ve beton parke çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Şanlıurfa Eyyübiye'ye nefes aldıracak bulvar!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Eyyübiye'deki Selçuklu Mahallesinde 30 ev 1 işyerini kamulaştırma yaparak açtığı 30 metrelik bulvarın asfaltını tamamladı.

Şanlıurfa Büyükşehir'den 1 milyon metrekarelik asfalt!

Büyükşehir Belediyesi, 2016 yılı içerisinde Şanlıurfa tarihinin en büyük asfalt atağını gerçekleştirdi. Büyükşehir, 2015 yılındaki 575 bin 85 metrekarelik asfalt serimini 2016'da 1 milyon 140 bin 385 metrekareye yükselterek her bölgeye ulaştı.

Şanlıurfa Büyükşehir'den 18 bin kilometre asfalt!

Şanlıurfa'nın merkez mahallelerinin yanı sıra kırsal mahallelere de hizmeti eşit götürmek için planlama yapan ve bu kapsamda çalışmalarına araklıksız devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Bozova'nın Yaylak ve Yaslıca Mahallelerinde devam eden çalışmaları denetledi.

Şanlıurfa Suruç'un yolları yenileniyor!

İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile yapılan görevlendirme sayesinde hizmetlerin ulaştığı Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde, 30 yıldır yenilenmeyen cadde ve sokaklarda asfalt çalışması gerçekleştiriliyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi nezdindeki asfalt tesisi meclis gündeminde!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi nezdindeki asfalt tesisinin kapatıldığı ve bu hizmetin özel bir şirketten alındığı iddiasına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Şanlıurfa Akçakale'nin caddeleri yenileniyor!

Şanlıurfa kent merkezi ve tüm ilçelerde Prestij Caddesi uygulaması başlatan Büyükşehir Belediyesi, Akçakale’de alt yapı çalışmalarını tamamlayarak sıcak asfalt serimine başladı.

Şanlıurfa Bozova prestij caddesine kavuşuyor!

Şanlıurfa kent merkezi ve tüm ilçelerde Prestij Caddesi uygulaması başlatan Büyükşehir Belediyesi, Bozova'da alt yapı çalışmalarını tamamlayarak sıcak asfalt serimine başladı.

Şanlıurfa Suruç'ta ilk asfalt serimi başladı!

Yaz döneminde asfaltlama çalışmalarını en iyi şekilde değerlendirmek isteyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, bu hafta sonu ise Suruç için mesaideydi. İlçede yapılması planlanan prestij caddesi kapsamında altyapısı yenilenen güzergahlarda asfalt serimi başladı.

Şanlıurfa Ceylanpınar büyükşehirle değişiyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından tüm ilçelerde olduğu gibi Ceylanpınar'da da yapılması planlanan prestij caddesi uygulaması çerçevesinde ilk asfalt dökümü bugün gerçekleşiyor.

Şanlıurfa köprülü kavşak projelerinde son durum!

Şanlıurfa kent merkezinde ulaşımın daha rahat bir şekilde sağlanması için farklı bölgelerde yeni yollar ve bulvarlar yaparak hizmete sunan Büyükşehir Belediyesi, uygulama kapsamı içerisinde yer alan köprülü kavşak yapımlarında sıcak asfalt serimine devam ediyor.

Şanlıurfa Hilvan yolları yenilendi!

Şanlıurfa'nın tüm ilçelerinde '100 Yıllık Altyapı Sorunlarına Çözümler' hedefi ile çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Hilvan'da altyapı revizyonunun ardından başlattığı asfalt çalışmalarını tamamladı.

Şanlıurfa Birecik'in caddeleri yenileniyor!

'Prestij Caddesi' uygulaması başlatan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin Birecik'teki çalışmalarında sona gelindi. 62 bin 500 metrekarelik asfalt seriminin gerçekleştirildiği Birecik'te Prestij Cadde uygulaması hayata geçiriliyor.

Şanlıurfa Şanslı Asfalt Haberi

Şanlıurfa Şanslı Asfalt


CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi nezdindeki asfalt tesisinin kapatıldığı ve bu hizmetin özel bir şirketten alındığı iddiasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Tanal sorularını İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya iletti.


Tanal önergesinde "Şanlıurfa'da Ahmet Eşref Fakıbaba döneminde belediye bünyesinde kurulan asfalt tesisinin kapatılarak Şanslı Asfalt adında bir firmadan alındığı bilgisi tarafıma ulaşmıştır. Bu konu ile ilgili olarak aşağıdaki sorularımın yanıtlanması gereği doğmuştur." diyerek 7 soru sordu:


Tanal'ın soruları

1. Şanlıurfa'da belediye bünyesinde kurulan asfalt tesisi ne zaman kapatılmıştır?

2. Şanlıurfa'da belediye bünyesinde kurulan asfalt tesisinin kapatılma gerekçesi nedir?

3. Şanlıurfa'da asfalt ihtiyacı bulunmasına karşılık neden belediye bünyesinde bulunan tesis kapatılmıştır?

4. Şanlıurfa'da belediye bünyesinde bulunan, kamuya ait olan asfalt tesisi kapatılarak neden özel bir firma olan Şanslı Asfalttan asfalt alınmaktadır?

5. Şanslı Asfalt hangi...