05 / 05 / 2024

Şanlıurfa Seyrantepe TOKİ konutları

Şanlıurfa Seyrantepe TOKİ konutları

ŞANLIURFA’da, Seyrantepe Mahallesinde yaptırılan TOKİ konutlarında oturan vatandaşlar, aidat ödemelerine rağmen yeterli hizmetin verilmemesi nedeniyle site yönetimine tepki gösterdi.

Şanlıurfa'da 54.7 milyon TL'ye satılık 18 arsa!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Seyrantepe'de yer alan 18 adet arsayı 54 milyon 711 bin 142 TL bedelle satışa çıkardı.

Şanlıurfa'da 20.2 milyon TL'ye satılık 6 gayrimenkul!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı BELTAŞ İmar Sanayi Tic. A.Ş. Şanlıurfa Seyrantepe'de yer alan 6 adet gayrimenkulü 20 milyon 176 bin 815 TL bedelle satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 25 Ağustos 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa'da 8.1 milyon TL'ye satılık 4 adet gayrimenkul!

BELTAŞ İmar Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Şanlıurfa Seyrantepe'de yer alan 4 adet gayrimenkulü 8 milyon 56 bin 323 TL bedelle satışa çıkardı.

TOKİ ile Şanlıurfa'da ailelerin yüzü gülüyor!

Şanlıurfa'da dar ve orta gelirli aileler için Karaköprü'nün gelişmekte olan mahallesi Maşuk-Seyrantepe'de TOKİ tarafından yapılan konutlar ailelerin yüzünü güldürüyor.

TOKİ projeleri Şanlıurfa'da nüfusu artırdı!

TOKİ'nin Şanlıurfa Seyrantepe'de inşaatına başladığı Maşuk Konutları'nda inşaat tam gaz ilerliyor. Konut projeleri bölgede nüfusu artırdı.

Şanlıurfa Maşuk Mahallesi TOKİ ile gelişti!

Şanlıurfa'da Karaköprü Seyrantepe (TOKİ Maşuk) Mahalle Muhtarlığı için aday olan Yusuf Aslan, inşa edilen TOKİ konutlarıyla bölgenin iyice geliştiğini söyledi. Aslan, ''Sıkıntıları ve eksiklikleri gidereceğim'' diye konuştu.

Şanlıurfa Seyrantepe Mahallesi'ne sağlık ocağı yapılmalı!

Şanlıurfa Maşuk Mahallesi'nin ismi Belediye ve Valilik tarafından "Seyrantepe mahallesi" olarak değişti. Ancak gelin görünkü bu mahalle kurulduğu günden beri sorunlar bir türlü bitmek bilmiyor.

TOKİ Şanlıurfa'da 317 konutu satıyor!

Şanlıurfa'da TOKİ tarafından kurasız olarak satışa sunulacak konut sayısı belli oldu. Alınan bilgiye göre, 317 konut kurasız olarak satışa sunulacak.

Şanlıurfa Akabe TOKİ kura sonuç listesi!

Şanlıurfa Akabe TOKİ kura sonuç listesi yayınlandı. Bugün saat 10.00 itibariyle konut satışları gerçekleşecen projede 10 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Şanlıurfa Akabe emekli kura sonuçları açıklandı mı?

Şanlıurfa Akabe TOKİ Projesi'nde yer alan 304 konut için emekli hak sahipleri bugün belirleniyor. Peki TOKİ Şanlıurfa Akabe emekli kura sonuçları açıklandı mı?

Şanlıurfa Akabe TOKİ kura çekiliş yeri!

Şanlıurfa Akabe TOKİ kura çekiliş yeri belli oldu. Dairelerin 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği projede fiyatlar 88 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Şanlıurfa Akabe TOKİ kura çekilişi emekli!

Şanlıurfa Akabe TOKİ kura çekilişi emekli kategorisinde gerçekleşecek. Peşinat olarak minimum 10 bin 60 TL istenen projede 240 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

Şanlıurfa Akabe TOKİ Konutları kura çekilişi yarın!

Şanlıurfa Akabe TOKİ Konutları kura çekilişi yarın gerçekleşecek. Toplam 304 adet konut için hak sahiplerinin belirleneceği projede daire fiyatları 88 bin TL'den başlıyor.

Şanlıurfa Seyrantepe TOKİ konutları Haberi

Şanlıurfa Seyrantepe TOKİ konutları

Şanlıurfa’da yeni kurulan Seyrantepe Mahallesinde bulunan TOKİ konutlarındaki sorunlara tepki gösterdi. TOKİ konutlarının önünde bir araya gelen vatandaşlar site yönetimine tepki gösterip yaşanan sorunların çözüme kavuşturulmasını istediler. TOKİ tarafından belirlenen site yönetimine ulaşamadıklarını ve binalarda yaşanan sorunlara çözüm bulamadıklarını ifade eden vatandaşlar kenti yönetimlerini belirlemek için yetkililerden yardım istedi. Her ay düzenli aidat ödemelerine rağmen sitede oluşan zararların site yönetimi tarafından giderilmediğini ileri süren vatandaşlar adına açıklama yapan Emre Felhan, “Yatırdığımız aidatların aşırı yüksek olmasına rağmen site yönetiminin zam uygulaması belimizi bükmektedir. Yeni alınan karara göre aidat ücretleri dar gelirliler için 74, orta gelirliler için 104 liraya çıkarılmıştır. Biz TOKİ halkı olarak bu aidatları ödememize rağmen, temizlik, çevre düzenlemesi gibi hizmetlerin yapılmadığını görüyoruz. Site yönetiminin bu parayı nereye harcadığını...