16 / 05 / 2024

Şanlıurfa Siverek çalışma

Şanlıurfa Siverek çalışma

Şanlıurfa Siverek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan Kasaplar ve manavlar çarşısında üst yapı çalışmaları devam ediyor.

Şanlıurfa Siverek'te muhtarlardan kentsel dönüşüm tepkisi!

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde Selim Pınar Mahallesi Muhtarı Mustafa Başak, mahallelerinde görev alan muhtarlar kentsel dönüşüm başlamadığı için mağdur olduklarını dile getirdi. 

Şanlıurfa’da arsa kavgası: 3 ölü!

Şanlıurfa Siverek Taşlı Mahallesi’nde 2 aile arasında yaşanan arazi kavgasında 3 kişi yaşamını yitirdi.

Şanlıurfa Kızılkoyun'da 2. etap yıkım çalışmalarına başlandı!

Tarihi değerleri gün yüzüne çıkartmalara başlayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Haleplibahçe havzasında bulunan Kızılkoyun mağaralarının 2. etap uygulaması çerçevesinde yıkım çalışmalarına start verdi.

Şanlıurfa'da inşaat işçilerini taşıyan kamyonet devrildi: 7 yaralı!

Şanlıurfa Siverek'te inşaat işçilerini taşıyan kamyonet şarampole devrildi, yaşanan kazada 7 kişi yaralandı.

TOKİ Şanlıurfa Karaköprü Maşuk kura sonucu 27.05.2020!

TOKİ Şanlıurfa Karaköprü Maşuk kura sonucu 27.05.2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Şanlıurfa Karaköprü Maşuk kura sonucu 27.05.2020 ve TOKİ Şanlıurfa 2+1 ve 3+1 kura sonuçları...

TOKİ Şanlıurfa Karaköprü Maşuk kura sonuçları isim isim tam listesi 27 Mayıs!

TOKİ Şanlıurfa Karaköprü Maşuk kura sonuçları isim isim tam listesi 2020 haberimizde. İşte TOKİ Şanlıurfa Karaköprü Maşuk kura sonuçları isim isim tam liste 27 Mayıs ve TOKİ Şanlıurfa 2+1 ve 3+1 kura sonuçları...

TOKİ Şanlıurfa Karaköprü Maşuk 600 konut kuraları bugün çekiliyor!

Dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Karaköprü Maşuk 2020 projesinde yer alan 600 konutun kura çekilişi bugün yapılacak...

Şanlıurfa Siverek OSB'de 21.9 milyon TL'ye altyapı yapım işi ihalesi!

Şanlıurfa Siverek Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, 100 hektarlık alanına ait altyapı yapım işini 21 milyon 974 bin TL'ye ihale edecek.

Şanlıurfa Siverek İdare Binası açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Siverek İdare Binasını hizmete açtı.

Şanlıurfa Siverek Kalesi çevresindeki evler kamulaştırılacak!

Şanlıurfa’ya gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Şanlıurfa ve ilçelerini ilgilendiren önemli bir toplantı düzenlendi. Toplantıda Siverek’in tarihi kalesi çevresindeki evlerin kamulaştırılacağı açıklandı.

TOKİ Şanlıurfa Maşuk 5. Bölge 2. Etap başvuruları başladı!

TOKİ Şanlıurfa Maşuk 5. Bölge 2. Etap başvuruları başladı. Açık satış yöntemiyle satışa sunulan projede toplamda 29 adet daire yer alıyor.

TOKİ Şanlıurfa Maşuk Konutları’nda yeni etap tamamlanıyor!

Şanlıurfa Maşuk’ta 6 bin 307 konuttan oluşan yeni yerleşim projesinde 5’inci etaptaki çalışmalar hız kazandı. Bölgedeki konutların sonbaharda sahiplerine teslim edilmesi hedefleniyor.

Şanlıurfa Maşuk 5. Bölge 1+1 kura sonucu!

TOKİ Şanlıurfa Maşuk 5. Bölge projesinde toplamda 652 adet daire yer alıyor. İşte Şanlıurfa Maşuk 5. Bölge 1+1 kura sonucu...

Şanlıurfa Siverek çalışma Haberi

Şanlıurfa Siverek çalışma

Şanlıurfa Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz ve beraberindekiler çarsıda devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek esnaflarla bir araya geldi.


Yılmaz Esnaflarla bir süre sohbet ederek yürütülen çalışmalarla ilgili şunları kaydetti.''bölge esnafımızın talepleri doğrultusunda bizde Siverek'in en eski çarşısı olan Kasaplar ve manavlar çarşısında üst yapı çalışmaları başlattık, esnaflarımızın daha temiz ve modern bir çarşıda hizmetlerini sürdürmek amacıyla çalışmalarımız devam ediyor. Çarşımızı daha kullanışlı ve modern bir hale getireceğiz, çarşıya gelen Siverekli hemşerilerimde çarşıda gönül rahatlığıyla alışverişlerini yapacaktır, inşallah en kısa sürede çalışmalarımızı bitirerek esnaflarımızın hizmetine sunacağız'' dedi.



Gap...