04 / 05 / 2024

Şanlıurfa Suruç belediye çalışmaları

Şanlıurfa Suruç belediye çalışmaları

İçişleri Bakanlığınca yapılan görevlendirme sayesinde hizmetlerin ulaştığı Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde, caddelerden sokaklara, parklardan yollara kadar büyük bir değişim yaşanıyor.

Şanlıurfa Haliliye'ye 2 yeni millet bahçesi müjdesi!

Şanlıurfa Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Ankara’da yoğun görüşmelerin ardından Devteyşti ve Süleymaniye Millet Bahçesi ile yıllardır çözüm bekleyen Yeşildirek Mahallesi kentsel dönüşüm projelerine başlayacaklarının müjdesini verdi.

Şanlıurfa Büyükşehir'den 9.5 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı BELTAŞ İmar Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Haliliye ilçesinde bulunan 4 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsaların satış bedeli 9 milyon 327 bin TL olarak belirlendi.

Şanlıurfa'da 4.8 milyon TL'ye satılık 13 gayrimenkul!

Şanlıurfa Birecik Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa'da yer alan 13 gayrimenkulü 4 milyon 774 bin 664 TL bedelle satışa çıkardı.

Şanlıurfa Ticaret Merkezi'nin inşaatı tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, eski hal pazarında TOKİ tarafından hayata geçirilen ticaret merkezini inceledi.

Şanlıurfa Büyükşehir'in 2020 bütçesi onaylandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Kasım ayı oturumlarında, büyükşehirin 2020 bütçesi onaylandı.

Şanlıurfa'da 83.3 milyon TL'ye satılık 28 arsa!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, 28 arsayı 83 milyon 284 bin 786 TL bedelle satışa çıkardı.

Şanlıurfa Kızılkoyun'daki yıkım çalışmalarına son durum ne?

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Kızılkoyun bölgesindeki yıkım çalışmalarını denetledi.

Şanlıurfa Küçük Sanayi Sitesi Alt Yapı Protokolü imzalandı!

Küçük Sanayi Sitesindeki çeşitli esnaf kooperatiflerinin alt yapı ihtiyacını gidermek amacıyla ŞUŞKİ Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan protokol Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün katılımıyla imzalandı.

Şanlıurfa'da arsa kavgası: 1 ölü!

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde amca çocukları arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle kavga çıktı. Çıkan kavga sonrasında 1 kişi hayatını kaybetti.

Şanlıurfa 11 Nisan Kurtuluş Camisi açılıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, açılış için gün sayan 11 Nisan Kurtuluş Camisi'nde incelemeler yaptı.

Şanlıurfa Eyyübiye'deki kaçak yapılar yıkılıyor!

Şanlıurfa Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un talimatlarıyla kaçak yapılar için mücadelesine devam eden Eyyübiye Belediyesi, Muradiye Mahallesinde bulunan kaçak yapılar için, yıkım kararı aldı.

Şanlıurfa Eyyübiye'ye kentsel dönüşüm müjdesi!

Şanlıurfa Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Karakoyunlu mahallesinde vatandaşlara, kentsel dönüşüm müjdesi verdi.

Şanlıurfa Oto Galericiler Sitesi tamamlanıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, kent merkezinin gerek ulaşım gerekse iş kolu anlamında rahatlaması için oto galericiler sitesinin Taşınması konusunda çalışmaların hızlandırılmasını istedi.

Şanlıurfa Suruç belediye çalışmaları Haberi

Şanlıurfa Suruç belediye çalışmaları

Kanun Hükmünde Kararname (KHK) gereği Suruç Belediyesine görevlendirilen Şanlıurfa Vali Yardımcısı Tarık Açıkgöz, yıllardır adeta hizmete susayan yaklaşık 100 bin nüfuslu ilçe halkını hak ettiği hizmetle buluşturmak için yaklaşık 40 gündür yoğun bir çalışma yapıyor.


İlçe genelinde sokak, cadde, park, bahçe ve okullarda hummalı temizlik çalışmalarının yapıldığı ilçede, eski çöp konteynerleri yenileriyle değiştirildi. İlçenin ana güzergahındaki caddede genişletme çalışmaları yapıldı, parke ve bordür taşları döşendi. 


Değişimin gözle görülür hale geldiği ilçenin daha güzel bir çehreye kavuşabilmesi için belediye personeli hizmetlerini çift vardiya olarak sürdürüyor.


İlçenin simgesi de onarımdan geçirildi 


Suruç Ovası'nın en meşhur ürününü simgeleyen, ilçe merkezindeki nar heykeli de yıllar sonra bakım ve onarımdan geçirildi. 


Mermer platform üzerinde, dostluğun ve cömertliğin simgesi olarak bir el içinde nar bulunan heykelin, kirlenmiş mermer parçaları yenileriyle...