24 / 07 / 2024

Şanlıurfa turizmi nasıl

Şanlıurfa turizmi nasıl

Şanlıurfa kongre turizminden pay aymaya hazırlanıyor. Şehrin alternatif bir destinasyon olması için çalışma başlatan turizmciler, Şanlıurfa Kongre ve de Ziyaretçi Bürosu'nun ilk hazırlık toplantısını yaptı

Şanlıurfa'da satılık 53 arsa! 48 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Eyyübiye Belediyesi, Şanlıurfa ilinde yer alan 53 adet arsayı 48 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Şanlıurfa Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum ne?

Şanlıurfa'ya önümüzdeki yıl yeni şehir hastanesi yapılıyor. Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Gülüm,  yaptığı açıklamada, şehir hastanesi ile Şanlıurfa'daki sağlık hizmetinin kalite ve konforunun artacağını belirtti. 

Şanlıurfa Haliliye'de Belediyesi'nden emlak vergi ödemelerine kolaylık!

Şanlıurfa'ya bağlı Haliliye Belediyesi 2021 senesi emlak vergisi için ilk taksit ödemelerinin online olarak yapılabileceğini açıkladı.

Şanlıurfa’da arsa kavgası: 3 ölü!

Şanlıurfa Siverek Taşlı Mahallesi’nde 2 aile arasında yaşanan arazi kavgasında 3 kişi yaşamını yitirdi.

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi 78 metruk binayı yıktı!

Şanlıurfa'ya bağlı Haliliye Belediyesi, mahallelerde tehlike yaratan metruk yapıların yıkımına devam ediyor. Belediye 2020 yılında 78 yapının yıkımını gerçekleştirdi. 

Şanlıurfa Haliliye'ye 2 yeni millet bahçesi! İhalesi bugün!

Şanlıurfa İli, Haliliye İlçesi, Süleymaniye Ve Devteşti Mahalleleri Millet Bahçesi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

Şanlıurfa'ya yeni millet bahçeleri müjdesi!

Şanlıurfa İli, Haliliye İlçesi, Süleymaniye Ve Devteşti Mahalleleri Millet Bahçesi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 5 Kasım 2020 tarihinde saat14:00'te yapılacak.

TOKİ Şanlıurfa 292 konut ihalesi 6 Mayıs'ta!

Şanlıurfa İli Merkez İlçesi Yeşildirek Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 292 Adet Konut ve 26 Adet Dükkan İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi ihalesi 6 Mayıs 2020 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

Şanlıurfa Halfeti'de 7.2 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Halfeti İcra Dairesi Müdürlüğü, Şanlıurfa İli, Halfeti İlçesi, Özmüş Mahallesi 656 parselde yer alan gayrimenkulü 7 milyon 183 bin 325 TL'ye icradan satıyor...

Şanlıurfa Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Şanlıurfa Vakıflar Bölge Müdürlüğü; Şanlıurfa İli, Merkez İlçesi, Kurtuluş Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulün imara uygun ticaret alanı olarak yapı yapmak şartı ile 25 yıl süreyle yapım karşılığı kiralama işini ihaleye çıkarıyor. 

TOKİ Şanlıurfa projesine Hera Teknik Yapı'dan 101,7 milyon TL teklif!

Hera Teknik Yapı, TOKİ tarafından bugün düzenlenen Şanlıurfa İli Merkez İlçesi Yeşildirek Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1 Etap 537 Adet Konut, 44 Adet Dükkân İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesine 101 milyon 750 bin TL teklif verdi...

TOKİ Şanlıurfa eski sanayi kentsel dönüşüm ihalesi yarın! 

Şanlıurfa İli Merkez İlçesi Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1. Etap 2.Bölüm 120 Adet İşyeri ve 8 Adet Dükkan ile 1.Etap 3.Bölüm 58 Adet Konut ve 26 Adet Dükkan İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ, Şanlıurfa'da kentsel dönüşüme başlıyor!

TOKİ, Şanlıurfa İli Merkez İlçesi Yeşildirek Mahallesi'nde kentsel dönüşüm kapsamında 715 adet konut ve 78 adet dükkan inşa edilecek. 

Şanlıurfa turizmi nasıl Haberi

Şanlıurfa turizmi nasıl

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde turizm faaliyetlerinde başı çeken illerden biri olan Şanlıurfa'nın kongre turizminden de pay alması amacıyla Şanlıurfa Kongre ve Ziyaretçi Bürosu'nun (Urfa CVB) kurulması için çalışma başlatıldı.


Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Birliği'nden (TUROB) yapılan açıklamaya göre, turizmin yükselen yıldızlarından olan ancak son dönemde bölgedeki gelişmelerin gölgesinde kalan Şanlıurfa, gözünü kongre turizmine dikti.


Dünya ve şehir kongrelerinde alternatif bir destinasyon olmak için Urfalı turizmciler çalışma başlattı. Urfa CVB'nin ilk hazırlık toplantısı, Medeniyet Turizm Araştırma Merkezi (URFAM) ve Nevali Otel işbirliğiyle Şanlıurfa'da gerçekleştirildi.


Toplantıya, ildeki karar mercilerinin yanı sıra TUROB Genel Müdürü İsmail Taşdemir'in yanı sıra İstanbul CVB Genel Müdürü Özgül Özkan Yavuz, Antalya CVB Genel Müdürü Sinan İnan ile ulusal ve uluslararası kongre organizatörü bazı acenteler katıldı.


Toplantıda, Şanlıurfa'yı Türkiye turizminin önemli...