18 / 05 / 2024

Şanlıurfa yol bakım

Şanlıurfa yol bakım

Çocukların okula çamursuz gitmelerini sağlamak için çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, daha önceden tespit ettiği 45 okulun 37'sinde çalışmalarını tamamlarken, kalan 8 okulun yolunu da bitirmek üzere.

Şanlıurfa'da KDV'den muaf, 8 taksitle 5 arsa satılıyor! 676 bin TL'den başlayan fiyatlarla imarlı arsa alabilirsiniz!

Şanlıurfa Milli Emlak Müdürlüğü, Şanlıurfa ili, Haliliye ilçesi, Gülveren Mahallesinde yer alan 5 adet imarlı arsayı KDV'den muaf, 8 taksit imkanıyla satıyor. Şanlıurfa'daki arsalar için ihale ne zaman yapılacak? 

Maviaskin Yol Bakım Onarım İnşaat Turizm Ve Reklamcılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maviaskin Yol Bakım Onarım İnşaat Turizm Ve Reklamcılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da Aşkın Sandal tarafından kuruldu.

Şanlıurfa Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum ne?

Şanlıurfa'ya önümüzdeki yıl yeni şehir hastanesi yapılıyor. Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Gülüm,  yaptığı açıklamada, şehir hastanesi ile Şanlıurfa'daki sağlık hizmetinin kalite ve konforunun artacağını belirtti. 

Şanlıurfa Milli Emlak'tan 11.1 milyon TL'ye satılık 8 arsa!

Şanlıurfa Milli Emlak Müdürlüğü, Şanlıurfa ili, Karaköprü ve Haliliye ilçelerinde yer alan 8 arsayı 11 milyon 110 bin 752 TL'ye satıyor...

Estaş Taahhüt İnşaat Yapı Yol Bakım Tarım Ve Hayvancılık Limited Şirketi kuruldu!

Estaş Taahhüt İnşaat Yapı Yol Bakım Tarım Ve Hayvancılık Limited Şirketi bugün Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Muhammer Ahmet Yıldız ve Saliha Yıldız ortaklığında kuruldu.

Şanlıurfa'da tarım arazilerinin imara açılması tartışıldı!

Türkiye'nin tarihi güzellikleri ile bilinen illerinden biri olan Şanlıurfa'da tarım alanlarının ve tarihi sit alanlarının imara açılması tartışıldı. Konu, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) tarafından düzenlenen bir basın toplantısı ile yeniden gündeme getirildi.

Şanlıurfa'da yapım karşılığı kiralama ihalesi 30 Kasım'da!

Şanlıurfa Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından yapım karşılığı kiralama işi ihalesi düzenleniyor. İhale 30 Kasım'da gerçekleşecek..

Şanlıurfa Vakıflar Müdürlüğü'nden konut inşaatı ihalesi!

Şanlıurfa Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Haliliye Süleymaniye'de yer alan arsada kat karşılığı konut inşaatı yaptıracak..

Şanlıurfa Vakıflar Müdürlüğü'nden kiralama ihalesi!

Şanlıurfa Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Şanlıurfa İli, Merkez (Haliliye) İlçesi, Süleymaniye Mahallesi'ndeki arsa üzerinde yapım karşılığı kiralama işi ihale edecek. İşin bedeli 4 milyon 721 milyon 685 TL olarak belirlendi.

Şanlıurfa Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi devam ediyor!

Şanlıurfa’nın vizyonunu geliştirmek ve değiştirmek adına başlatılan Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi devam ediyor.

Şanlıurfa Eski Sanayi Bölgesi’nde yıkım başladı!

Şanlıurfa Eski Sanayi Bölgesi’nde kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkımlar başladı. TOKİ’ye devredilen alanda dükkanlar yıkılıyor.

Şanlıurfa Kentsel Dönüşüm'e Spor Kompleksi'de dahil olmalı!

Şanlıurfa Saha Komiserleri Derneği Başkanı Abdullah Canbeyli, bölgede gerçekleştirilecek Eski Sanayi Bölgesi 2. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi'ne Spor Kompleksi'nin dahil olması gerektiğini belirtti.

Şanlıurfa Eski Sanayi Bölgesi Kentsel Dönüşüm'de 2. Etap başlıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ tarafından hayata geçirilen Eski Sanayi Bölgesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 2. Etab'a geçiliyor. 2. Etap 1. Kısım start alacak.

Şanlıurfa yol bakım Haberi

Şanlıurfa yol bakım

Yıllardır çözülemeyen, vatandaşların karşısına büyük bir sorun olarak çıkan bozuk ve yolu olmayan okulların sorunları Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından çözüme kavuşturulmaya çalışılıyor. 

Öğrencilerin çamurlu ve bozuk yollarda okula gitmelerinin önüne geçmek isteyen Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, hassasiyetini "Çocuklarımızın çamur içerisinde okula gitmesini kabul etmiyoruz" şeklinde dile getirmiş ve Fen İşleri Daire Başkanlığı'na talimat vererek okul yollarını asfalta kavuşturması için gerekli talimatları vermişti. 


Bu kapsamda Fen işleri Daire Başkanlığınca yürütülen çalışmalarda merkezde 29, köylerde de 8 okulun yollarının yapımı tamamlandı. 

HANGİ İLÇEDE HANGİ OKUL YOLU ONARILDI Haliliye İlçesinde; Görme Engelliler Okulu, Yeşil Urfa İlköğretim Okulu, ŞUTİM Orta Okulu, Tenekeci Mahmut Güzelgöz Okulu, Rabia Hatun Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi, Süleymaniye Kız Meslek Lisesi, Süleymaniye Erkek Anadolu İmam Hatip Lisesi, İbn-i Sina İlkokulu,...