28 / 04 / 2024

Şanlıurfa yol çalışmaları

Şanlıurfa yol çalışmaları

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin Karaköprü'deki yol yapım ve bulvar çalışmaları son sürat sürüyor. Karaköprü'de vatandaşlar yapılan çalışmalardan oldukça memnun.

Şanlıurfa'daki yol çalışmaları hız kesmiyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kırsal mahallelerdeki stabilize yol, sathi asfaltlama ve reglaj çalışmalarını mevsim şartlarına bağlı olarak sürdürüyor.

Şanlıurfa'nın ulaşım sorunları çözülüyor!

Ulaşımda sorunları ortadan kaldırmayı hedefleyen ve bu doğrultuda yaptığı planlamalarını bir bir hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, Akçakale yolu üzerindeki çevreyolu kavşağından Veterinerlik Fakültesine kadar olan güzergahta yol genişletme çalışmalarını tamamladı.

Şanlıurfa'da kent yenileme çalışmaları devam ediyor!

Haliliye Belediyesi, trafik ağını genişletmek ve alternatif güzergahların oluşumunu sağlamak amacıyla Karşıyaka Mahallesi’nde henüz yapılaşmanın olmadığı alanlarda yeni yol açma çalışmalarına başladı.

Şanlıurfa'da yol çalışmaları tam gaz!

Kent ulaşımına yönelik iki önemli proje olan Çelik Köprüler ve Köprülü Kavşaktaki çalışmalar tüm hızıyla sürerken, hizmetlerin en kısa sürede hayata geçirilmesi hedefleniyor.

Şanlıurfa'nın 13 ilçesinde yol yapım çalışmaları başladı!

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, 13 ilçenin tümünde de birçok noktada mesaiye kaldığı yerden devam ederek çalışmalarını sürdürdü.

Şanlıurfa'da yollar yenileniyor!

ŞANLIURFA’da, büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından merkez ve ilçelerde asfalt çalışması başlatıldı. Karaköprü İlçesi’nde Balıkayağı Bulvarı’nda asfalt çalışmaları sürüyor.

Şanlıurfa Edessa Konutları'nın yol sorunu çözülüyor!

Şanlıurfa'nın trafiğini rahatlatmak amacıyla kent merkezinde ve ilçelerde çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Akçakale-Gaziantep Çevreyolu üzerinde bulunan Edessa konutlarının yol sorunu çözüyor.

Şanlıurfa'nın yolları yenileniyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Mehmet Akif İnan Araştırma ve Uygulama Hastanesi çevresindeki yolların sıcak asfaltla güçlendirilme çalışmalarını denetledi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nden yeni bulvar!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Eyyübiye ilçesinde Briketçiler Sitesi’nin istimlak sorunun çözüp Briketçi esnafının yeni yerine taşınmasını sağladıktan sonra bölgeye yeni bir bulvar kazandırmak için çalışma başlattı.

Isparta-Burdur arasına yapılan yol çalışmaları hız kesmiyor!

Isparta ve Burdur arasındaki mesafe 26 kilometreden 15 kilometreye düşürülecek.  Yol çalışmaları kapsamında Değirmendere Vadisi’nde 210 metre uzunluğunda viyadük inşa edilecek. 

Kütahya ulaşım çalışmalarına ilişkin 3 soru mecliste!

CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap, Emet, Tavşanlı, Domaniç ve Kütahya yol çalışmalarının ne zaman bitirileceği hakkında soru önergesi hazırladı..

Muğla-Kale yol çalışmalarında yaşanan 3 sorun TBMM'de!

Muğla-Kale yol yapım çalışmalarını yürüten firmanın işi bıraktığı iddiaları ve çalışmaların ne zaman tamamlanacağı TBMM gündeminde konu oldu..

Yayladağı-Antakya duble yol çalışmalarında sona gelindi!

Yayladağı-Antakya karayolu, Hatay’da, Fransızların işgali döneminde imece usulü kazma kürekle açılmıştı.Karayolunun bölünmüş yol yapılması çalışmalarında sona gelindi... 

Finike-Elmalı-Korkuteli duble yol çalışmaları mecliste!

Antalya Finike-Elmalı-Korkuteli duble yol çalışmalarının durdurulduğu yönündeki haberler meclis gündemine taşındı..

6 il arasındaki duble yol çalışmaları TBMM gündeminde!

CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, Antakya-Altınözü arasındaki, Arsun-Samandağ arasındaki ve Antakya-Yayladağı arasındaki duble yol çalışmalarını meclis gündemine taşıdı...

Bilkent Şehir Hastanesi'nin yol çalışmaları başlıyor!

3 bin 700 yataklı Bilkent Şehir Hastanesi'nin yol çalışmaları başlıyor. Hastanenin dört bir tarafına yayılacak bulvarların uzunluğu 33 kilometreyi bulacak

Şanlıurfa Akçakale'de yeni yollar yapılıyor!

Şanlıurfa’nın Akçakale İlçe Belediyesi, kırsalda yol çalışmalarını yoğunlaştırdı. Akçakale Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekibi, Büyüktokaç Mahallesi Çobanlar Sokak ile Berdi Sokakta stabilize ve dolgu çalışmaları yapıyor.

Sapanca'da yol çalışmaları devam ediyor!

Sapanca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Hacımercan Mahallesi’nde başlatılan yol onarım ve genişletme çalışmaları devam ediyor.

Şanlıurfa'daki yol çalışmaları hız kesmiyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kırsal mahallelerdeki stabilize yol, sathi asfaltlama ve reglaj çalışmalarını mevsim şartlarına bağlı olarak sürdürüyor.

Adana'da devam eden yol çalışmaları TBMM'de!

CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, Adana'da devam eden yol çalışmalarının tamamlanmasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Türkmen sorularının Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tarafından yanıtlandırılmasını talep etti..

Şanlıurfa Ticaret Merkezi'ndeki yol çalışmaları tamamlandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, ŞUTİM içindeki alanlarda yol genişletme ve asfaltlama çalışmalarını mesai gözetmeksizin yürüterek esnafın mağduriyetini önledi. Büyükşehir ekiplerinin çalışması esnaftan tam not aldı.

Hatay'daki yol çalışmaları hız kesmiyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi il genelindeki yeni yol, bakım ve onarım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Şanlıurfa yol çalışmaları Haberi

Şanlıurfa yol çalışmaları


Her yıl ortalama 25 bin nüfus artışının yaşandığı Karaköprü'de yeni yaşam bölgelerini takip ederek sorunsuz bir ulaşım için yollar ve bulvarlar inşa eden Büyükşehir Belediyesi sayesinde Karaköprü ilçesi bölgenin gelişen yüzü olmaya devam ediyor. Çelik köprü çalışmalarının sona geldiği ve 2017 planlamasında 3 adet köprülü kavşak yapımının yer aldığı Karaköprü'de son dönemlerde birbiri ardına açılan bulvarlar sayesinde bölgede konut yapımlarında artış gözlendi.


Gelecek yıllarda olası trafik sorununun yaşanmaması için yol yapım çalışmalarına ağırlık veren Büyükşehir Belediyesi, ulaşım mastır planlarını belirlediği tarih ölçüsünde hayata geçirerek ilçe gelişiminde önemli rol oynuyor.


BAŞKAN ÇİFTÇİ: YOL MEDENİYETTİR


Karaköprü'de devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, amaçlarının daha da yaşanabilir yerleşim merkezleri oluşturmak olduğunu söyledi. Başkan Çiftçi, "Yol medeniyettir. Bu anlayışımı 13 ilçemizin tümüne...