29 / 04 / 2024

Şanlıurfada turizm ne durumda

Şanlıurfada turizm ne durumda

Şanlıurfa Bölgesel Turist Rehberleri Odası (ŞURO) Başkanı Kamil Türkmen, son dönemde özellikle terör olayları nedeniyle bölgedeki turist sayısında ciddi düşüş yaşandığını ve konaklama yerlerinin boş kaldığını söyledi.

Yükselen Güneş İnşaat Turizm Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yükselen Güneş İnşaat Turizm Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 100 milyon TL sermaye bedeli ile Kurye Net Motorlu Kuryecilik ve Dağıtım Hizmetleri tarafından kuruldu.

Özgüneş Turizm'den Antalya'ya 112 milyon 671 bin TL'lik otel yatırımı!

Özgüneş Turizm ve Tic. A.Ş Antalya'ya turizm konaklama tesisi projesi için düğmeye bastı. Manavgat ilçesinde hayata geçirilecek olan proje 112 milyon 671 bin TL'ye mal olacak.

Çeşme Turizm Projesi'nde son durum ne? Mimarlar Odası: Çeşme'deki planlamalar yapı yapmak için olmamalı!

TMMOB Mimarlar Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Uğur Yıldırım, Çeşme'deki planlamalar ile Çeşme Turizm Projesi'ne değinerek önemli açıklamalarda bulundu. Yıldırım, Çeşme'deki planlamaların yapı yapmak için olmaması gerektiğini vurguladı. 

Şanlı Marmara Turizm Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şanlı Marmara Turizm Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 9 milyon TL sermaye bedeli ile Bayram Karataş, Ecevit Karataş ve Orhan Karataş ortaklığında kuruldu.

Dolar, euro ve sterlinde dikkat çeken hareket! Anlık döviz fiyatlarında son durum ne?

Dolar, euro ve sterlin fiyatları vatandaşlar ve yatırımcılar tarafından 9 Ağustos Çarşamba günü de anlık sorgulanıyor. Peki, 9 Ağustos 2023 Çarşamba günü döviz kurları ne durumda? İşte Kapalıçarşı ve serbest piyasada dolar, euro ve sterlin fiyatları...

Altın fiyatlarında resmen rekor üstüne rekor geldi! İşte 19 Temmuz 2023 anlık altın fiyatları!

Altın fiyatlarında resmen rekor üstüne rekor geldi...Peki altın fiyatları bugün ne kadar oldu? İşte 19 Temmuz 2023 anlık altın fiyatları...

Dolar yıl sonunda bu kadar olacak! 1 dolar kaç TL? Euro ve sterlin ne kadar? 4 Temmuz 2023 Salı!

4 Temmuz 2023 Salı gününde dolar, euro ve sterlin döviz kurları sabit kalarak yatay bir seyir izliyor. Günlük olarak güncellenen bu fiyatlar sürekli olarak sorgulanıyor. Peki dolar anlık olarak ne kadar? Euro kaç TL? İşte döviz kurlarında son durum...

Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı başvuruları başladı mı, ne zaman başlayacak, hangi branştan personel alacak?

Kültür ve Turizm Bakanlığı 2023 yılında personel alımı yapacağını duyurdu. Peki, Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı başvuruları başladı mı, ne zaman başlayacak, hangi braştan personel alacak? İşte detaylar...

Altını olanlar aman dikkat! Altın bugün ne kadar? İşte 18 Nisan 2023 anlık altın fiyatları

Altını olanlar aman dikkat... Altın bugün ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, tam altın bugün ne kadar? İşte 18 Nisan 2023 anlık altın fiyatları...

Güneşyüz Yalıtım İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Güneşyüz Yalıtım İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi Büyükçekmece'de Hakan Güleryuz tarafından kuruldu!

TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye 2. Etap ne zaman teslim edilecek? TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Batıkent Mahallesi teslim tarihi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye 2. Etap projesinin teslim tarihi açıklandı. Peki TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye 2. Etap ne zaman teslim edilecek? TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Batıkent Mahallesi teslim tarihi...

Sky Lıne Gayrimenkul Turizm İnşaat Otomotiv Bilişim Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sky Lıne Gayrimenkul Turizm İnşaat Otomotiv Bilişim Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Hakan Çetin ve Hakan Çetin ortaklığında kuruldu.

Ahmet Güneş İç Mimarlık Turizm Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Güneş İç Mimarlık Turizm Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  100  bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Güneş tarafından kuruldu.

Şanlıurfada turizm ne durumda Haberi

Şanlıurfada turizm ne durumda

Terör olayları nedeniyle yaz mevsiminin durgun geçtiği Şanlıurfa'da, son 1 haftada turizmde hareketlilik yaşandı.Şanlıurfa Bölgesel Turist Rehberleri Odası (ŞURO) Başkanı Kamil Türkmen, son dönemde özellikle terör olayları nedeniyle bölgedeki turist sayısında ciddi düşüş yaşandığını ve konaklama yerlerinin boş kaldığını söyledi.


Milletvekili genel seçiminden sonra insanların bakış açısında değişim yaşandığını, Gaziantep, Şanlıurfa ve Adıyaman'da son günlerde rezervasyon hareketliliğinin yaşandığını anlatan Türkmen, şöyle konuştu:"Seçim sonuçları kısmen de olsa insanların bakış açılarını ve iptal ettikleri rezervasyonlarını yeniden gözden geçirmesine katkı sundu. Şu an çok aşırı bir geliş söz konusu değil ama önümüzdeki baharı kurtarma adına umut var. Huzur ve barışı sağladıktan sonra rezervasyonların bahara kaydırılması bahara ilişkin beklentimizi artırdı. İstediğimiz doluluk oranını elde edersek önümüzdeki dönemlerin daha güzel geçeceğine inanıyoruz."


- "İstikrarın yansımalarını görüyoruz"

Şanlıurfa...