02 / 05 / 2024

Şanlıurfada üretilen evler

Şanlıurfada üretilen evler

Şanlıurfa'da bir firma tarafından üretilen depreme dayanıklı, taşınabilir yapılar, tatilini yazlığında geçirmek isteyenlere büyük kolaylık sağlıyor.

125 bin TL'ye sıfır ev müjdesi! 1+1, 2+1 ve 3+1 prefabrik evler ne kadar? 30 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Prefabrik evler, uygun maliyetleri ile pek çok kişinin ilgisini çekmeyi başarıyor. Çevre koşulları baz alınarak üretilen prefabrik evlerin, metrekareleri ve oda sayılarına değişkenlik gösterebiliyor. Peki, 1+1, 2+1 ve 3+1 prefabrik evler ne kadar? 30 Temmuz 2022 fiyat listesi...

85 bin TL'ye düşlerinizdeki eve sahip olabilirsiniz! Prefabrik evler ne kadar? 27 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Prefabrik evler, düşük maliyetleri ile vatandaşların merakını uyandırıyor. Çevre koşulları göz önünde bulundurularak üretilen prefabrik evlerin metrekareleri ve oda sayıları farklılık gösterebiliyor. Peki, prefabrik evlerin fiyatları ne kadar? Prefabrik evler ne kadar? İşte 27 Temmuz 2022 prefabrik

Şanlıurfa'da metruk binalar yıkılacak!

Şanlıurfa'da Harran kentinin tarihi yapısına zarar veren ve çarpık kentleşmeye neden olan metruk evler için yıkım kararı alındı.

Şanlıurfa'daki tarihi evler butik otele dönüşüyor!

Dünyanın en eski kentlerinden Şanlıurfa'daki tarihi evler restore edilerek butik otele dönüştürülüyor.

Şanlıurfa'daki tarihi evler restore edildi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, kentte restorasyon çalışmaları tamamlanan tarihi evleri yerinde inceledi.

Şanlıurfa Siverek Kalesi çevresindeki evler kamulaştırılacak!

Şanlıurfa’ya gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Şanlıurfa ve ilçelerini ilgilendiren önemli bir toplantı düzenlendi. Toplantıda Siverek’in tarihi kalesi çevresindeki evlerin kamulaştırılacağı açıklandı.

Konya'da ateşe dayanıklı evler üretiliyor!

Konya merkezli bir firma tarafından uçak ve hızlı trenlerde kullanılan SMC adı verilen malzemeden üretilen evler ateşte zarar görmüyor. Yüksek ısı yalıtımı özelliğine sahip evler özellikle yurt dışından büyük ilgi görüyor.

Şanlıurfa'da tarihi evler turizme kazandırılacak!

Şanlıurfa'da bulunan tarihi evler, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı ekipleri tarafından restore edilerek turizme kazandırılacak.

Şanlıurfa'daki tarihi evler yenileniyor!

Restorasyon çalışmalarına hız veren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kentteki tarihi evleri yeniliyor.

Şanlıurfa Eyyübiye'de 2 spor tesisi hizmet açıldı!

Şanlıurfa Eyyübiye'de her mahalleye spor salonu inşa ediliyor. Bölgede Eyüpnebi ve Osmanlı Mahallesi Ak Evler Spor salonları hizmete açıldı.

Şanlıurfa Harran'daki kümbet evler restore edilecek!

Tarihin ilk islam üniversitesinin bulunduğu, farklı mimarisiyle turizmin gözdesi Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde ziyaretçiler, il Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nce bir kümbet evin restore edilmesiyle yapılacak otelde konaklayacak.

Taşınabilir evlerin fiyatı 12 bin dolardan başlıyor!

Şanlıufa-Rauf Maltaş-Hafif çelik yapı firması tarafından yaklaşık 20 günde üretilen yüksek ses ve ısı izolasyonuna sahip taşınabilir çelik evler, bir günde kurulabiliyor. Estetik ve konforun ön plana çıktığı yapılar müşterinin istediği araziye yerleştiril

Şanlıurfa'da 20 günde depreme dayanıklı ve taşınabilir evler üretildi!

Şanlıurfa'da bir firma tarafından üretilen depreme dayanıklı, taşınabilir yapılar, tatilini yazlığında geçirmek isteyenlere büyük kolaylık sağlıyor.

Şanlıurfada üretilen evler Haberi

Şanlıurfada üretilen evler

HAFİF çelik yapı firması tarafından yaklaşık 20 günde üretilen yüksek ses ve ısı izolasyonuna sahip taşınabilir çelik evler, bir günde kurulabiliyor. Hafif çelik konstrüksiyondan oluşan taşıyıcı sisteme sahip evin, duvar, çatı ve tabanlannda uygulanan ısı ve ses izolasyonlan ise üst seviyede bulunuyor. Taşınabilir ve yeniden monte edilebilir özellikte 12 farklı standart tipte üretilen evlerin, isteğe göre metrekaresi ve tasarımı değişebiliyor. 



20 GÜNDE ÜRETİLİYOR 

Estetik ve konforun ön plana çıktığı yapılar fabrikada yaklaşık 20 günde üretildikten sonra müşterinin istediği araziye bir günde yerleştiriliyor. Zeminde her hangi bir betona ihtiyaç duyulmadan monte edilebilen yapı, istendiğinde başka bir yere tir aracılığıyla taşınarak yeniden kurulabiliyor. 

Sipariş üzerine üretilen evlerin fiyatlan ise 12 bin dolardan başlıyor. 



TATİLCİLERİN TERCİHİ 

Firmanın miman Arsel Türker, ürettikleri evlerin daha çok yazlık amaçlı tercih...