17 / 05 / 2024

Şanlıurfadaki bulvarlar

Şanlıurfadaki bulvarlar

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, yoğun tempo ile sürdürdüğü alt ve üst yapı çalışmalarıyla 13 ilçeyi yeni bulvarlarla ve sıcak asfaltla buluşturdu.

Şanlıurfa'nın 13 ilçesine yeni bulvar!

Yol yatırımlarına son sürat devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kentin 13 ilçesinde yeni cadde ve bulvarlar açıyor.

Şanlıurfa Eyyübiye yeni yollarına kavuşuyor!

Şehir merkezi ve ilçelerinde yeni caddeler ve bulvarlar açan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi aynı zamanda yol yenileme çalışmalarını da sürdürüyor

Şanlıurfa'nın ulaşım sorunu yeni yatırımlarla çözüldü!

Şanlıurfa'ya kazandırdığı köprülü kavşaklar, bulvarlar ve yeni yollarla ulaşım sorunlarına net çözümler üreten Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Şanlıurfa yeni bulvarlarla nefes alacak!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, şehir içi trafiğinde yaşanan yoğunluğu en asgari düzeye indirgeyebilmek için yeni bulvarlar, köprülü kavşaklar ve alternatif yollarla planlı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

Şanlıurfa köprülü kavşak projelerinde son durum!

Şanlıurfa kent merkezinde ulaşımın daha rahat bir şekilde sağlanması için farklı bölgelerde yeni yollar ve bulvarlar yaparak hizmete sunan Büyükşehir Belediyesi, uygulama kapsamı içerisinde yer alan köprülü kavşak yapımlarında sıcak asfalt serimine devam ediyor.

Şanlıurfa Haliliye'ye yeni bulvar!

Yeni bulvarlar, caddeler ve köprülü kavşaklarla Şanlıurfa'yı geleceğe hazırlayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, özellikle altyapıda diğer kurumlarla birlikte ortak çalışmalar yürütüyor.

Şanlıurfa projelerinde son durum ne?

Şanlıurfa'nın trafik yoğunluğunu en asgariye indirmek adına kent genelinde yeni bulvarlar ve yollar açan Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa'da gelişimi ve dönüşümü gerçekleştiriyor.

Şanlıurfa'nın caddeleri yenileniyor!

Şanlıurfa merkez ve ilçelerde çalışmalarını büyük bir özveriyle sürdüren Büyükşehir Belediyesi, kentin en işlek caddelerinde ve bulvarlarında oluşan deformelerle ilgili çalışma başlatarak yolları revize ediyor.

Şanlıurfa merkez ve ilçelerinde yollar yenileniyor!

Şanlıurfa merkez ve ilçelerde çalışmalarını büyük bir özveriyle sürdüren Büyükşehir Belediyesi, kentin en işlek caddelerinde ve bulvarlarında oluşan deformelerle ilgili çalışma başlatarak yolları revize ediyor.

Kızılay, Şanlıurfa'da kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Kızılay, Şanlıurfa İli, Merkez İlçesi, İpekyol Mahallesi'ndeki arsaları üzerine kat karşılığı inşaat yaptırma işini ihaleye çıkardı

Türk Kızılayı Şanlıurfa'da kat karşılığı 3 bina yaptıracak!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü mülkiyeti kendisine ait Şanlıurfa İpekyol Mahallesi'ndeki üç farklı parsel üzerine üç kat karşılığı bina yaptırmak üzere 3 ayrı ihale düzenledi

Şanlıurfa, Mardin, Diyarbakır, Çankırı, Sinop ve Osmaniye teşvik sistemiyle kalkınacak!

6'ncı bölgede Şanlıurfa, Mardin ve Diyarbakır; 5'inci bölgede Çankırı, Sinop ve Osmaniye diğer bölgelere göre büyük avantaj taşıyor...

Şanlıurfa Belediyesi kiralama karşılığı katlı otopark yaptıracak!

Şanlıurfa Belediye Başkanlığı, merkez Topçu Meydanı'nda 1050 araçlık otopark yaptırarak 25 yıllığına kiralanması için ihale düzenledi

Şanlıurfadaki bulvarlar Haberi

Şanlıurfadaki bulvarlar



İl merkezinde yer alan Karaköprü İlçesi Narlıkuyu Mahallesinde yer alan 602. Caddede incelemelerde bulunan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, cadde üzerinde yer alan esnaf ile bir araya gelerek sohbet etti.


Şanlıurfa'da 13 ilçede yeni bulvarlar açtıklarını ve sıcak asfalt serdiklerini söyleyen Başkan Çiftçi, Şanlıurfa'nın her noktasında Büyükşehir Belediyesinin aktif olduğunu aktardı.


Daha sonra Fen İşleri Daire Başkanlığının il genelinde yapmış olduğu çalışmalarla ilgili açıklama yapan Başkan Çiftçi, " Fen İşleri  ekiplerimiz 13 ilçede çok güzel çalışmalar gerçekleştiriyor. 13 ilçenin tümünün ana caddelerinin asfaltını bitirdiler. Şimdi de merkez ilçemiz Karaköprü 602. caddesindeyiz. Burada yaptığımız bulvar Karaköprü İlçemizde yeni bir yerleşim alanı olduğu için önemliydi. Bulvarın alt yapısı bitti bugün itibariyle de asfaltını bitireceğiz.  Bunun yanında Konuklu yolunun alt yapı çalışmasını bitirdik....