29 / 04 / 2024

şanlıurfadaki muhtar evleri

şanlıurfadaki muhtar evleri

Şanlıurfa'nın Siverek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nce ilçe merkezinde bulunan mahalle muhtarlarına halka daha iyi hizmet vermeleri amacıyla muhtar evleri yapımına devam ediliyor.

Şanlıurfa Siverek'te muhtarlardan kentsel dönüşüm tepkisi!

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde Selim Pınar Mahallesi Muhtarı Mustafa Başak, mahallelerinde görev alan muhtarlar kentsel dönüşüm başlamadığı için mağdur olduklarını dile getirdi. 

Şanlıurfa Eyyübiye'de kentsel dönüşüm evleri yükseliyor!

Şanlıurfa Eyyübiye Belediyesi ve TOKİ işbirliğinde Akçamesçit bölgesinde 4 etaptan meydana gelen toplam 3000 konutun hedeflendiği kentsel dönüşüm alanında 1 etap çalışmaları devam ediyor.

Şanlıurfa'ya Sabır Evleri inşa ediliyor!

Şanlıurfa'da peygamber kabirlerinin yer aldığı Viranşehir ilçesindeki Eyyüp Nebi Mahallesi'ne, TOKİ ve Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle ziyaretçilerin kalabileceği "Sabır Evleri" inşa ediliyor.

Şanlıurfa'daki tarihi evler restore edildi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, kentte restorasyon çalışmaları tamamlanan tarihi evleri yerinde inceledi.

Şanlıurfa'da muhtar evi olmayan mahalle kalmayacak!

Şanlıufa'nın Haliliye ilçesinde muhtar evleri proje çalışmaları devam ediyor. Proje kapsamında muhtar evi olmayan mahalle kalmayacak.

DKY Kartal Evleri Soğanlık fiyat listesi!

DKY Kartal Evleri Soğanlık fiyat listesi 587 bin TL'den başlıyor. Proje DKY İnşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kartal Soğanlık'ta hayata geçirildi...

Alişan Alpark Evleri'nden 1 milyon liraya ev aldı!

Alişan ve nişanlısı Eda Erol, 5. Levent'teki Alpark Evleri'nden 1 milyon liraya malikane satın aldı. Çift, evlerindeki iki terası birleştirerek daire yapacak.

Şanlıurfa'daki tarihi evler yenileniyor!

Restorasyon çalışmalarına hız veren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kentteki tarihi evleri yeniliyor.

Giresun'daki iki muhtar evi hizmete açıldı!

Giresun Belediye tarafından yapımı tamamlanan Nizamiye ve Şeyh Keramettin Mahallelerinin Muhtar Evleri hizmete girdi.

DKY Kartal Evleri'nde 240 ay vade fırsatı!

İstanbul Kartal'da Soğanlık bölgesinde yer alan DKY Kartal Evleri'nde 240 ay vade fırsatı ile ev sahibi olmak kolaylaşıyor. Projede daire fiyatları 952 bin 500 TL'den başlıyor...

DKY Kartal Evleri fiyat listesi 2017!

İstanbul Kartal'a bağlı Soğanlık'ta hayata geçirilen DKY Kartal Evleri, 2018 yılının Haziran ayında teslim ediliyor. İşte DKY Kartal Evleri fiyat listesi 2017...

Antalya Elmalı'ya muhtar evi!

MUBİM aracılığı ile mahallelerin pek çok sorunu tek bir işlemde çözüme kavuşturan Antalya Büyükşehir Belediyesi, ilçe mahallelerine de yeni muhtar evleri kazandırmaya devam ediyor.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir Evleri başvuru!

Dairelerin 3+1 olarak tasarlandığı projede 89 adet daire bulunuyor. İşte TOKİ Şanlıurfa Viranşehir Evleri başvuru...

şanlıurfadaki muhtar evleri Haberi

şanlıurfadaki muhtar evleri


Şanlıurfa'nın Siverek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nce ilçe merkezinde bulunan mahalle muhtarlarına halka daha iyi hizmet vermeleri amacıyla muhtar evleri yapımına devam ediliyor.


Daha önce Siverek Belediyesi'nce Esmerçayır ve Hacıömer mahallelerine yapılan muhtar evlerin ardından diğer muhtarlarında kendi mahallelerinde bu evlerden yapımını istemeleri sonucu Fen İşlerinden sorumlu Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül ve Fen İşleri Müdürü Selahattin Özdoğan yapılacak yeni muhtar evleri için yer tespitinde bulundu.


Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül, "Daha önce iki mahallelerimize son derece kullanışlı muhtar evlerini kurmuştuk, bu muhtar evlerinden diğer merkez mahallelerde bulunan muhtarlarımızın da talebi üzerine her mahalleye muhtar evi yapımı için çalışmalar başlattık, bunun için ilk etapta yer tespitinde bulunuyoruz, kısa zamanda bu evlerin yapımına başlayacağız"...