02 / 05 / 2024

Şanlıurfaya amatem mi inşa edilecek

Şanlıurfaya amatem mi inşa edilecek

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile Eyyübiye Belediyesi iş birliği doğrultusunda Şanlıurfa'da madde bağımlıları tedavi merkezi olan AMATEM kurmak için anlamlı bir çalışmaya imza atıldı.

Şanlıurfa'da depremden zarar gören 180 küçük işletmeye 10 milyon lira hibe desteği...

Şanlıurfa'da, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) tarafından gerçekleştirilen "Depremden Etkilenen Küçük İşletmelerin Desteklenmesi Hibe Programı" kapsamında 180 firmaya 10 milyon 305 bin lira destek verildiği açıklandı. İşte haberin detayları...

Demir ve bakır hurda fiyatları bugün ne kadar oldu? Hurda fiyatlarına zam geldi mi? 26 Ocak 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına geçtiğimiz hafta peş peşe zam gelmesi ile fiyatlar tavan yapmıştı. Bu hafta ise hurda fiyatları durağanlığını koruyor. Peki bugün hurdaya zam geldi mi? Bugün hurda fiyatları ne kadar oldu? 26 Ocak 2023 hurda fiyat listesi.

103 emekli amiralden Montrö ve Atatürk bildirisi!

Montrö Boğazlar Sözleşmesi'yle ilgili açıklama yapan 103 emekli amiral, "Türk Milletinin bağrından çıkan şanlı bir geçmişe sahip, Ana ve Mavi Vatan’ın koruyucusu Deniz Kuvvetleri Komutanlığı personelinin Atatürk ilke ve devrimleri doğrultusunda yetiştirilmesi elzemdi" dedi.

Şanlıurfa Kale Eteği için 276 ev kamulaştırıldı!

Dünya tarihini kıskandıracak dokusu ve 12 bin yıllık geçmişiyle nice medeniyetlere ve kültürlere ev sahipliği yapan Şanlıurfa'daki Kale Eteği projesi için 276 ev kamulaştırıldı.

Şanlıurfa'ya AMATEM kuruluyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile Eyyübiye Belediyesi iş birliği doğrultusunda Şanlıurfa'da madde bağımlıları tedavi merkezi olan AMATEM kurmak için anlamlı bir çalışmaya imza atıldı.

Şanlıurfa Göbeklitepe ziyarete mi kapatılıyor?

Kültür Ve Turizm Bakanlığı tarafından Şanlıurfa Göbeklitepe, çatı örtüsü yapımı ve canlandırma merkezi projelerinin hayata geçirilebilmesi için 13 Haziran-31 Aralık arasında ziyarete kapatılacağı söylendi.

Şanlıurfa'da konut fiyatları düşecek mi?

Şanlıurfa’da TOKİ tarafından 2019 yılına kadar yapılması planlanan 10 bin konut müjdesi emlak piyasasını da hareketlendirdi. Bazı Emlakçılar piyasadaki ev fiyatlarının aşağı çekeceği düşüncesini savunsa da bazı emlakçılar aksi düşüncede.

Şanlıurfa Vezir Hamamı restore edildi!

Şanlıurfa'da 300 yıllık geçmişi olan tarihi Vezir Hamamı, aslına uygun yapılan restorasyonun ardından içine eklenen şark köşeleriyle, geleneksel sıra gecelerine evsahipliği yapıyor.

Şanlıurfa Vezir Hamamı turizme kazandırıldı!

Şanlıurfa'da 300 yıllık geçmişi olan tarihi Vezir Hamamı, aslına uygun yapılan restorasyonun ardından içine eklenen şark köşeleriyle, geleneksel sıra gecelerine evsahipliği yapıyor.

Şanlıurfa Viranşehir TOKİ başvuruları bitti mi?

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan toplam 149 adet konut satışa sunuluyor. Peki Şanlıurfa Viranşehir TOKİ başvuruları bitti mi?

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir başvuruları bitti mi?

Aylık taksitlerin 267 TL'den başlangıç gösterdiği TOKİ Şanlıurfa Viranşehir Evleri'nde 467 adet konut satışa sunuyor. Peki TOKİ Şanlıurfa Viranşehir başvuruları bitti mi?

Hisseli ev satılabilir mi?

Hisseli tapu; denildiğinde ise birden fazla kişinin gayrimenkul üzerinde malik olmasını anlıyoruz bir taşınmazda birden fazla mülkiyetin var olması hali olarak da ifade ediliyor. Peki, hisseli ev satılabilir mi?

Şanlıurfadaki Göbeklitepe tapınak değil mi

Dünyanın ilk tapınağı olduğu ortaya çıktıktan sonra insanlık tarihini değiştiren Şanlıurfadaki Göbeklitepe kazısıyla ilgili son iddia bilim dünyasını karıştırdı...

Şanlıurfaya amatem mi inşa edilecek Haberi

Şanlıurfaya amatem mi inşa edilecek


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile Eyyübiye Belediyesi iş birliği doğrultusunda  Şanlıurfa'da madde bağımlıları tedavi merkezi olan AMATEM kurmak için anlamlı bir çalışmaya imza atıldı.


Eyyübiye ilçesinde kurulacak olan AMATEM Merkezi için Eyyübiye Belediyesiyle ortak bir çalışmaya giren Büyükşehir Belediyesi, Eyyübiye bölgesinde 20 bin metrekarelik alan tahsisinde bulundu.


Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ile gerçekleştirilen protokol neticesinde Şanlıurfa'da madde bağımlığının önüne geçilmesi hedefleniyor.


GENÇLER SPORA TEŞVİK EDİLİYOR


Ülkemizde görülen en büyük sosyal sorunlardan biri olan Madde bağımlığı ile ilgili bir çok çalışmaya imza atılırken, Büyükşehir Belediyesi olarak gençleri sosyal ve kültürel anlamda geliştirmek amacıyla bir çok çalışmaya imza atıldı.


Bu kapsamda, her ilçeye spor merkezleri, spor kompleksleri, kütüphaneler, havuzlar ve sosyal yaşam alanları inşa eden Büyükşehir Belediyesi, geleceğin teminatı...