29 / 04 / 2024

şanlıyrfa halfeti nerede

şanlıyrfa halfeti nerede

Cittaslow Uluslararası Koordinasyon Komitesi'nin "Sakin Şehir" ağına dahil ettiği Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesini bu yıl 2 milyon kişinin ziyaret etmesi bekleniyor. Özdal: "Geçen sezon çok hareketli geçti, bundan dolayı 10 yeni tekne hizmete başladı" dedi.

İki ildeki 29 adet arsa ile 3 adet iş yeri 9 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! 

Şanlıurfa Halfeti'de ve Trabzon Araklı'da yer alan 32 adet gayrimenkul satılıyor. Peki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Çerkezköy, Halfeti ve Keçiören'de 32 adet arsa ve arazi satılıyor! Belediyeler tek tek tarih verdi! 

Tekirdağ Çerkezköy, Şanlıurfa Halfeti ve Ankara Keçiören'de yer alan 32 adet arsa ve arazi satılıyor. Peki söz konusu gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Halfeti Belediyesi'nden konut imarlı 6 arsa!

Halfeti Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Halfeti'de yer alan altı adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 8 Aralık 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa Halfeti'de 6 adet arsa satılıyor! 360 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa sahibi olabilirsiniz!

Şanlıurfa Halfeti Belediyesi, Şanlıurfa ili, Halfeti ilçesi, Bitek Mahallesi'nde yer alan 6 adet arsayı satıyor. Peki Şanlıurfa Halfeti'de yer alan arsaların büyüklükleri kaç metrekare, fiyatları ne kadar? İşte o ihale ile ilgili merak edilenler...

Şanlıurfa Halfeti'de konut imarlı 12 arsa satılacak!

Halfeti Belediye Başkanlığı Şanlıurfa Halfeti'de yer alan konut imarlı 12 arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 9 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Şanlıurfa Halfeti'de 4 taksitle konut imarlı dört arsa satılacak!

Halfeti Belediyesi Şanlıurfa'da Halfeti'de yer alan dört adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsalar Karotlak Mahallesi'nde yer alıyor. 

O ilde 8 adet konut imarlı arsa satılıyor! Belediye tek tek açıkladı! İhalesi 4 Mayıs'ta! 

Şanlıurfa ili Halfeti Belediyesi, Şanlıurfa ili, Halfeti ilçesi Bitek Mahallesi'nde yer alan 8 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki Şanlırfa Halfeti'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Şanlıurfa'da 8 adet konut imarlı arsa satılıyor! 400 bin TL'den başlayan fiyatları kaçırmayın!

Şanlıurfa ili Halfeti Belediyesi, Şanlıurfa ili, Halfeti ilçesi, Bitek Mahallesi'nde yer alan 8 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki Şanlıurfa Halfeti'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Vestel Mini Buzdolabı SB14001 en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 13 Şubat 2023 fiyat listesi

Vestel Mini Buzdolabı SB14001 anlık ortam sıcaklığını ölçerek lazım gelen ısıya kendini otomatik ayarlayan Vestel mini buzdolabı için fiyat araştırması yapılıyor. Peki Vestel Mini Buzdolabı SB14001 en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

O ilde 2 taksitle 8 adet ticaret ve konut imarlı arsa satılıyor! Arsa alacaklara büyük fırsat! 

Şanlıurfa ili Halfeti Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Halfeti'de yer alan 8 adet arsayı 2 taksitle satıyor. İşte ayrıntılar...

Belediyeden büyük fırsat: Taksitle 19 imarlı arsa satacak! Sakın kaçırmayın!

Şanlıurfa İli Halfeti Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Halfeti'de yer alan 19 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 5 Aralık 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

O ilde 403 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa sahibi olma fırsatı! Arsa alacaklara müjde! 

Şanlıurfa Halfeti Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa ili, Halfeti ilçesi, Bitek Mahallesi'nde yer alan 61 arsayı 403 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Halfeti Belediyesi'nden arsa fırsatı! 4 adet arsa satıyor!

Şanlıurfa İli Halfeti Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Halfeti ilçesi Bitek mahallesinde yer alan 4 adet arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

şanlıyrfa halfeti nerede Haberi

şanlıyrfa halfeti nerede

Güneydoğu bozkırının ortasındaki Birecik Baraj gölü sayesinde sahil kentini andıran Halfeti ilçesi, yerli ve yabancı misafirlerini ağırlamaya başladı. 


Birecik Barajı nedeniyle bir bölümü sular altında kalan, sakin ve huzur veren özelliğiyle Cittaslow Uluslararası Koordinasyon Komitesi'nin önceki yıl "Sakin Şehir" ağına dahil ettiği Halfeti'de turizm sezonu başladı. Tarihi taş evleri ve doğal güzelliğiyle Güneydoğu'nun "saklı cenneti" olarak adlandırılan ilçe, havaların ısınmasıyla hareketlendi. Bölgeye gelen turistler, büyük bölümü sular altında kalan "batık kenti" tekne turuyla geziyor.


Ziyaretçiler, yaklaşık bir saat süren tur sırasında, birçok medeniyete ev sahipliği yapan ve İncil'in bir nüshasının çoğaltıldığı rivayet edilen Rumkale'yi görme imkanı buluyor. Su altında kalan caminin minaresi ise en çok ilgiyi gören eserlerin başında geliyor. 


Halfeti Kent Konseyi Başkanı Nihat Özdal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, havaların ısınmasıyla...