27 / 04 / 2024

Vestel Mini Buzdolabı SB14001 en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 13 Şubat 2023 fiyat listesi

Vestel Mini Buzdolabı SB14001 en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 13 Şubat 2023 fiyat listesi

Vestel Mini Buzdolabı SB14001 anlık ortam sıcaklığını ölçerek lazım gelen ısıya kendini otomatik ayarlayan Vestel mini buzdolabı için fiyat araştırması yapılıyor. Peki Vestel Mini Buzdolabı SB14001 en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?



Mini Buzdolabı SB14001 Otomatik Sıcaklık Kontrolü

Buzdolabınızı belirli soğukluk derecesine getirmenin genelde yeterli olduğunu tahmin etseniz bile de bu durum sanıldığı kadar kolay değil. Buzdolabınızın içerisindeki  sıcaklığın vamlı değişken olması, bazı yiyeceklerinizin daha süratli bozulmasına ve tat kaybına yol açabiliyor. Üstelik kompresörlerin devamlı çalışır halde 
olması fazla enerji sarfına ebep olduğundan, bu soruna fatura maliyeti de müdahil oluyor. Vestel buzdolabınızın otomatik sıcaklık kontrolü aracılığı ile; iç ortam sıcaklıklarını anlık olarak ölçerek iç ortamın gereksinime oranla sıcaklığı kendi kendine ayarlayabilecek, böylece yiyecekleriniz daha emniyetli ve sağlıklı bir halde korunurken, enerjiden tasarruf etmek de mümkün hale gelecektir.

Değiştirilebilir Kapı Açılış Yönü

“Buzdolabım büyük ama mutfağım da küçük. Mutfağımda yerden nasıl tasarruf edeceğim?” diye sorun yapanlardansanız, tahmin ediyoruz ki henüz bir Vestel buzdolabı  ile tanışmadınız anlamına gelir. Vestel buzdolaplarının sahip olduğu “Değiştirilebilir Kapı Açılış Yönü” fonksiyonu ile mutfaklarınızdaki alan problemini ortadan kaldırıyoruz! Mutfağınıza uyum sağlayacak dizaynların yanı sıra her zevke hitap eden Vestel buzdolapları, küçük mutfağa küçük buzdolabı mantığı yerine alandan tasarruf sağlayacak dizayn fikirleri sunuyor. Siz de Vestel buzdolabınızın “Değiştirilebilir Kapı Açılış Yönü”

Vestel Mini Buzdolabı SB14001 en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 13 Şubat 2023 fiyat listesi

fonksiyonu aracılığı ile mutfağınızın dizaynı ve alan durumuna göre kapağınızın açılış yönünü sağa ya da sola göre değiştirebilir, alışkanlıklarınıza en makul düzenlemeleri basitçe uygulayabilirsiniz.

ÜRÜN ÖZELLİKLERİ

Kırılmaya Dayanıklı Özel Cam Raflar

Kırılmaya dayanıklı özel cam raflar aracılığı ile, büyük ve ağır yiyeceklerinizi gönül rahatlığıyla buzdolabınızda muhafaza edebilirsiniz. Cam raf dizaynları temperli ve serigrafilidir.

 


Geri Dön