29 / 04 / 2024

LG 55" 4K LED TV Şubat zammı oldu mu? en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 13 Şubat 2023 fiyat listesi

LG 55

LG 55UP77106LB 55" 4K LED TV en yüksek piksel doğruluğuna sahip. LG TV'ler 2023'te de en çok rağbet gören ürünler arasına girdi. Biz de bu haberimizde sizin için fiyat araştırması yaptık. Peki LG 55UP77106LB 55" 4K LED TV en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?



Gerçek 4K UHD

Büyüleyici bir tecrübe LG UHD TV'ler her defasında beklentilerinizin üstüne çıkar. Full HD'den dört kat daha fazla piksel doğruluğu ile gerçekçi görüntü niteliğini ve canlı renkleri tecrübe edin.

Yeni evinize hoş geldiniz

Durmadan yeni içerikleri yahut eski favorileri aradığınız günler arkada kalıyor. Ana sayfa, izlemeye değer her şeyi tek bir yerde bulabileceğiniz halde tekrar dizayn edildi. İzleme geçmişinize göre kişiselleştirilmiş içerik önerilerinin, değişik içeriklere süratli erişmenin ve bağlı cihazları daha kolay idare etmenin sefasını sürün.Daha fazla mniyet için yerleşik koruma LG UHD TV'ler, televizyonunuzu emniyetle kullanmanıza aracı olan koruyucu önlemlerle beraber gelir. Yerleşik kapasitörler yıldırım çarpmasına karşı emniyet sağlarken yarı iletkenler elektrik hattındaki dalgalanmalara karşı yüksek gerilim koruması sağlar ve çip setlerinin çevresindeki silikon jel kaplama ise nemi dışarıda tutar.

Gişe rekorları kıran filmlerin performansında

Sinemayı evinize getirin. FILMMAKER MODE™ ve HDR size daha büyüleyici bir izleme tecrübesi sunar. Beğendiğiniz içeriğe erişmek için en sevdiğiniz yayın akışı platformlarına bağlanın. Sevdiğiniz tüm izlencelere tek bir yerden erişin. Apple TV uygulaması, Netflix. En son filmler, TV programları, belgeseller ve canlı spor karşılaşmaları içinden istediğinizi seçin ve hepsine tek bir yerden erişin. Oyun tecrübesinin yönetimi siz olun.
Aksiyona dalın. Oyun Optimizasyonu, taylı ayarlı HDR grafikler ve düşük giriş gecikmesi, oyunu daha üratli ve daha sürükleyici hale getirir.

 LG 55" 4K LED TV Şubat zammı oldu mu? en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 13 Şubat 2023 fiyat listesi

Takımınızın maçını asla kaçırmayın

Maç Bildirimleri oyunlardan vvel, oyun esnasında ve oyundan sonra sizi bilgilendirir. Başka içerikleri izlerken bile favori takımlarınızın büyük maçlarını kaçırmaktan endişe etmeyin.

Eviniz için mükemmel avantaj

Gerçek bir kablosuz surround ses tecrübesi için Bluetooth hoparlörleri basitçe bağlayın. Daha zengin ve daha gerçekçi sesle aksiyona tanık olun ve olağanüstü maç atmosferini oturma odanıza getirin.

Gördüğünüz ve duyduğunuz tüm içeriklerin kalitesini artırın

İşlemci, video parazitini ortadan kaldırır, daha canlı renkler ve kontrast oluşturur. Düşük çözünürlüklü görüntülerin ölçeği büyütülür ve 4K niteliğine yakın olacak halde yeniden oluşturulur. Ayrıca, ses kalitesini ne zaman, nerede ve nasıl artıracağını da bilir, ortaya çıkardığı sanal surround ses ile daha sürükleyici ve sinematik bir deneyim yaratır.

 


Geri Dön