30 / 04 / 2024

Santra Ankara ödemeleri

Santra Ankara ödemeleri

Santra Ankara fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Ankara Çayyolu'nda hayata geçirilen proje 33 dönümlük arsa alanı üzerinde yükseliyor. 

Bakan Kurum açıkladı! Ankara ve İstanbul'da ucuz konut müjdesi! Taksit ödemeleri kiranın da altında olacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, bu yıldan itibaren, Ankara ve İstanbul'da vatandaşların uygun şartlarda konut yapabilmelerine imkan sağlamak amacıyla Hazine arazilerini satışa çıkaracaklarını dile getirdi.

Başkent Emlak Konutları ödemeleri!

Başkent Emlak Konutları ödemeleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Ankara'nın Çankaya bölgesinde hayata geçirilen projede konut ve ticari alanlar bulunuyor. 

Çayyolu Santra satış ofisi!

Çayyolu Santra satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Ankara  Çayyolu'nun merkezinde hayata geçirilen projede konut, rezidans, ofis ve mağaza bulunuyor. 

Santra Ankara fiyat!

Santra Ankara fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Ankara Çayyolu'nda hayata geçirilen proje 33 dönümlük arsa alanı üzerinde yükseliyor. 

Uzelli, Ankara Santra projesi ile gayrimenkule girdi!

Telekominikasyon sektöründen sonra rotasını gayrimenkule çeviren Uzelli, Ankara'da 410 konut, 56 ofis, alışveriş çarşısı ve 38 katlı ikonik kuleden meydana gelen proje geliştiriyor...

Ankara Göksu Prestij ödemeleri!

Ankara Göksu Prestij ödemeleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Mutluluktan dört köşe! sloganıyla tanıtılan projede dairelerin tamamı 4+1'lerden oluşuyor.

Koordinat Çayyolu Ankara ödemeleri!

YP İnşaat imzasıyla yükselen Koordinat Çayyolu Konutları 2018 yılında teslim edilecek. Koordinat Çayyolu Ankara ödemeleri kapsamında uygulanan kampanya için son gün 31 Ekim...

Çankaya Cubes Ankara ödemeleri!

Cubes Ankara projesi Nuhoğlu İnşaat ve Dalgıç GY tarafından Ankara Çankaya Çukurambar'da inşa ediliyor. Proje iki bloktan oluşuyor...

Bulvar Loft Akfen ödemeleri!

Daire fiyatlarının 290 bin TL'den başladığı Ankara Bulvar Loft projesi 822 adet daireden meydana geliyor. Bulvar Loft Akfen ödemeleri...

Marina Ankara Sinpaş ödemeleri!

Daire seçeneklerinin 1+1'den 7,5+1 'e kadar değiştiği proje Ankara Çankaya - Oran'da inşa ediliyor. Marina Ankara Sinpaş ödemeleri kapsamında yüzde 15 peşin indirimi uygulanıyor.

Ankara Turkuaz Vadisi TOKİ ödemeleri!

Ankara Turkuaz Vadisi TOKİ ödemeleri 240 ay vade imkanı ile yapılabiliyor. Teslimlerin hemen gerçekleştiği projede başvurular 31 Aralık 2015 tarihinde sona erecek.

Marina Ankara Çankaya ödemeleri!

Daire tiplerinin 1+1'den 7,5+1'e kadar değişerek dizayn edildiği projede 2 bin adet daire bulunuyor. Marina Ankara Çankaya ödemeleri kapsamında 48 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

Kargın İnşaat Sierra Yaşamkent ödemeleri!

Ankara İl'i Yenimahalle İlçe'si Çayyolu 'nda yükselen proje Kargın İnşaat imzasıyla inşa ediliyor. Kargın İnşaat Sierra Yaşamkent ödemeleri kapsamında banka kredisi ile ödeme yapılıyor.

Santra Ankara ödemeleri Haberi

Santra Ankara ödemeleri

Santra projesi 524 adet konut ve rezidans, 56 adet ofis ve 156 mağazadan meydana geliyor. Ankara Çayyolu'nun merkezinde yükselen projede yüzde 5 peşinatla ödemeler yapılıyor. 

Santra Ankara projesinde 2+1, 3+1, 4+1, 4+1 dubleks, 6+1 dubleks, 7+1 dubleks şeklinde daireler yer alıyor. 8 bin metrekare kapalı alana sahip projede arsa alanı 33 bin metrekare, inşaat alanı 223 bin metrekare olarak belirlendi. 
 
26 dönümü yeşile ayrılan Santra Ankara projesinde yakın bölgede 100 bin metrekarelik ormanlık alan bulunuyor. 

Santra Ankara fiyat!

Lansmana özel 30 Haziran’a kadar yüzde 5, peşin ödemelerde ise yüzde 12 indirim uygulanıyor. Şirket bünyesinde 44 aya kadar sıfır faiz imkanı sunulurken, konut fiyatları 639 bin liradan başlıyor.
 
Teslimlerin 2019'da yapılacağı projenin dikkat çeken özellikleri arasında golf sahaları yer alıyor.