27 / 04 / 2024

Sapa Gayrimenkul bağdat caddesi

Sapa Gayrimenkul bağdat caddesi

Oray Demirel, Müslüm Boynukısa ve Sefa Yıldız ortaklığında kurulan SAPA Gayrimenkul Yatırım kentsel dönüşüme Bağdat Caddesi'nden başlıyor. Sapa Gayrimenkul Bağdat Caddesi projesinde detaylar Şubat'ta belli olacak...

Lotus Bağdat İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Lotus Bağdat İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi Avcılar'da Taha Yaseen A. Alfarooqı tarafından kuruldu.

Bağdat Caddesi'nde konut fiyatları yükseldi!

İstanbul'un gözde yaşam merkezlerinden Bağdat Caddesi'nde son bir yıl içerisinde satılık ve kiralık gayrimenkul fiyatları arttı. Suadiye'de ise son bir yıl içindeki fiyat artışı yüzde 54 oldu.

Sektördeki hareketlenme en çok Bağdat Caddesi'ne yansıdı!

Kamu bankalarının konut kredilerinde faiz oranlarını yüzde 1'in altına çekmesiyle gayrimenkul sektöründe yeniden başlayan hareketlilik en çok İstanbul Bağdat Caddesi'nde kendini gösteriyor...

Vernus Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi Bağdat Şubesi açıldı!

Vernus Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi Bağdat Şubesi bugün Kadıköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Bağdat Caddesi'ni dönüşüm vurdu!

Bağdat Caddesi gayrimenkul fiyatları ve kiraları bakımından İstanbul'un en değerli lokasyonunda yer alıyor. Bölgede son dönemlerde gayrimenkul fiyatları ve kiralarında düşüş yaşanıyor. 

Akiş GYO, Bağdat Caddesi Beymen'in değerleme raporunu yayınladı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Bağdat Caddesi'nde yer alan Beymen mağazasının değerleme raporu, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı.

Park Residences Cadde: Bağdat Caddesi’nin tek rezidansı!

"Bağdat Caddesi’nin tek rezidansı" sloganıyla basına tanıtılan Park Residences Cadde projesi İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'e bağlı Göztepe'de inşa edildi. Proje Birleşik Gayrimenkul tarafından hayata geçirildi.

Bağdat Caddesi'nde gayrimenkul yatırımları hızlanmalı!

Aydoğan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aydoğan, Bağdat Caddesi’ndeki yüksek metrekare fiyatlarına karşın yatırım için değerlendirilmesi gerektiğini belirtiyor.

Bağdat Caddesi'ndeki dükkanlar boşalıyor!

Dünyanın en fazla danışmana sahip en büyük gayrimenkul danışmanlık firması Keller Williams, İstanbul’un en gözde caddelerinden biri olan Bağdat Caddesi’ndeki taşınma trendini mercek altına aldı.

Bağdat Caddesi yatırım için en çok tercih edilen bölge!

TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Özel Projeler Departmanı Değerleme Uzmanı Aslı Güler Bağdat Caddesi'nin yatırım potansiyeli ve ve geleceği ile ilgili değerlendirme yaptı.

Akiş GYO Bağdat Caddesi'ndeki gayrimenkule değerleme raporu yayınladı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağdat Caddesi No 481 Gayrimenkulüne ilişkin Değerleme Raporu (ruhsat alımı sonrası) Kamuyu bilgilendirme platformu'nda yayınladı.

1999 yılında Bağdat Caddesi, dünyanın en pahalı 34'üncü caddesiymiş!

1999 yılında İngiliz gayrimenkul danışmanları Healey&Baker'in yaptığı araştırmaya göre, Bağdat Caddesi dünyanın en pahalı 34'üncü caddesiymiş. Madison Aveneu'da metrekare kiralar ortalama 6 bin 459 dolarken, Bağdat'ta ise 900 dolarmış.

AYİD, Bağdat Caddesi satışlarını fuarlarla hızlandıracak!

AYİD, Bağdat Caddesi'nde satışı fuarla hızlanacak. İnşaat sektörünün nabzını tutan Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği, yurt dışındaki gayrimenkul fuarlarına katılma kararı aldı.

Sapa Gayrimenkul bağdat caddesi Haberi

Sapa Gayrimenkul bağdat caddesi

SAPA Gayrimenkul Yatırım tek başına hayata geçireceği ilk projesini Bağdat Caddesi'nde hayata geçirecek.  Oray Demirel, Müslüm Boynukısa ve Sefa Yıldız ortaklığında kurulan SAPA Gayrimenkul Yatırım'ın Bağdat Caddesi'nde hayata geçireceği projesi kentsel dönüşüm projesi olacak. 


Henüz projelendirme aşamasında olan Sapa Gayrimenkul Bağdat Caddesi projesinde detayların Şubat ayının ikinci haftası gibi belli olması planlanıyor. 


Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Sapa GY Yönetim Kurulu Başkan vekili Müslüm Boynukısa projeye dair “Türkiye’de özellikle İstanbul’da riskli bina sayısı oldukça fazla sayıda ve belediyeler başta olmak üzere resmi kurumlar kentsel dönüşüme destek veriyorlar. Bu tür çalışmalar memnuniyet verici… Biz de alanında tecrübeli ortaklarla bir araya gelerek Gayrimenkul Yatırım şirketi kurduk ve Bağdat Caddesi’ndeki projemizle bir başlangıç yapmış bulunuyoruz. Bağdat Caddesi’nden başladık çünkü Bağdat Caddesi, İstanbul’un en eski yerleşim...