04 / 05 / 2024

sapanca belediyesi yol genişletme çalışmaları

sapanca belediyesi yol genişletme çalışmaları

Sapanca Belediyesi, Güldibi Hasanpaşa Caddesinde yol genişletme çalışması yaparak perde duvarları tamamlıyor. Sapanca Belediyesi genişletme yaptığı alanları ilçe estetiğine uygun olarak düzenliyor.

Sapanca Kırkpınar'da teleferik inşaatı krizi çözülemedi! 

Sapanca Kırkpınar halkı, ilçelerinde yapılan teleferik projesini istemiyor. Sapanca Belediyesi ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi'ne başvuran vatandaşlar, henüz çözüme ulaşamadı...

Sapanca Belediyesi'nden arsa karşılığı inşaat ihalesi!

Sapanca Belediye Başkanlığı, arsa üzerinde tesisler yaptırılıp, işletilmesi ve 25 yıl kira süresi sonunda devredilmesi işini 25 milyon 60 bin TL'ye ihale edecek.

Manisa Öğretmenevi Kavşağı kamulaştırma bekliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanı Fevzi Demir, yapımında son aşamaya geçilen Öğretmenevi Kavşağı’nı inceledi.

Manisa Soma'da kent yatırımları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Soma’da yapımı devam eden yol projeleri Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanı Fevzi Demir tarafından yerinde incelendi.

Kahramanmaraş'a yeni bulvar!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yol yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Büyükşehir bu kapsamda yeni açtığı bulvarda asfalt çalışmalarını tamamladı.

Sapanca Belediyesi imar planları için toplanacak!

Sapanca Belediyesi, Nisan ayı içerisinde gerçekleştirilmesi planlanan imar planları ve imar projeleri için bir araya toplanacak.

Adana Mobilyacılar Sitesi'ne 274 bin metrekare yol!

Adana Büyükşehir Belediyesi, yol ve altyapı sorunlarıyla boğuşan binlerce KOBİ’nin yer aldığı Mobilyacılar Sitesi'ne 274 bin metrekarelik yol kazandırdı.

Adana Belediyesi'nden sitelere yol yatırımı!

Adana Büyükşehir Belediyesi,Mobilyacılar Sitesi, Metal Sanayi Sitesi ve Nakliyeciler Sitesi ile halk komplekslerine yol yatırımı gerçekleştirdi.

Karapürçek Tırcılar Kooperatifi’ne 2 bin ton asfalt!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı şehrin muhtelif bölgelerinde asfalt serim işlemlerine hız kesmeden devam ediyor.

Malatya'da 150 kilometre yeni yol açıldı!

473 kilometre yol genişletme, 150 kilometre de yeni yol açma çalışması yapan Malatya Büyükşehir Belediyesi, yol yatırımlarına rekor kırdı

Merkezefendi Belediyesi 26 kilometre yol açtı!

Merkezefendi Belediyesi tarafından Karahasanlı Mahallesi'nde 90 adet sokakta 26 kilometrelik yol açma çalışması yapılıyor. Karahasanlı Mahallesi'ndeki bu çalışma 407 bin metrekarelik alanı kapsayacak.

Sapanca'da yol çalışmaları devam ediyor!

Sapanca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Hacımercan Mahallesi’nde başlatılan yol onarım ve genişletme çalışmaları devam ediyor.

Sapanca Ömer Halisdemir Sosyal Tesisi 2 ay içinde tamam!

Sapanca Belediyesi tarafından yaptırılan 15 Temmuz demokrasi şehidi Astsb. Ömer Halisdemir ‘in adının verildiği spor ve sosyal tesisleri inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

sapanca belediyesi yol genişletme çalışmaları Haberi

sapanca belediyesi yol genişletme çalışmaları

Sapanca Belediyesi, Güldibi Hasanpaşa Caddesinde yol genişletme çalışması yaparak perde duvarları tamamlıyor. 

Güldibi Mahallesi Hasanpaşa caddesinde de yapılan yol genişletme çalışmasının ardından 750 metre dekoratif perde duvar yapımı da tamamlanarak asfalt programına alınacak. 

Ana arterlerde cadde ve sokaklarda imar planlarına göre yol genişletme ve düzenleme çalışmaları yapan Sapanca Belediyesi genişletme yaptığı alanları ilçe estetiğine uygun olarak düzenliyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı dekoratif duvarlar da sağlamlığı ve görselliği ile dikkat çekiyor. 


Akşam Haberleri...