04 / 05 / 2024

sapanca güldibi hasanpaşa caddesi yol çalışmaları

sapanca güldibi hasanpaşa caddesi yol çalışmaları

Sapanca Belediyesi, Güldibi Hasanpaşa Caddesinde yol genişletme çalışması yaparak perde duvarları tamamlıyor. Sapanca Belediyesi genişletme yaptığı alanları ilçe estetiğine uygun olarak düzenliyor.

Golyat kurbağası yavruları için gölet inşa ediyor!

Bir dergide yayınlanan çalışma ile Golyat kurbağasının, yavrularını korumak için taş taşıyarak gölet inşa ettiği ortaya çıktı. 

Kadıköy Hasanpaşa imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Hasanpaşa Mahallesi, Toplu Taşım Gar Sahasına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Plan Değişikliği askıya çıkarıldı.

Açalya Samyeli Danoğlu güzellik merkezi açacak!

2012 yılında Türkiye Güzeli seçilen model ve oyuncu Açalya Samyeli Danoğlu güzellik merkezi açacak.

Hasanpaşa gazhanesi kültür merkezi oluyor!

Tarihi Hasanpaşa gazhanesi, İBB tarafından kültür merkezi olarak halka açılıyor. Güryapı tarafından başlanan çalışmanın 2019 yılında tamamlanması planlanıyor.

İstanbul-Kocaeli Karayolu projesi halkın görüşüne açıldı!

İstanbul Tuzla ilcesinde Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılması planlanan İstanbul-Kocaeli Karayolu projesi halkın görüşüne açıldı..

MBA in Real Estate 2018 güz dönemi kayıtları için son gün 31 Ağustos!

Bahçeşehir Üniversitesi'nde yüzde 50 indirimli Güz Dönemi MBA fırsatını kaçırmayın. Gayrimenkul sektöründe kariyer hedefinize bu MBA programı ile ulaşın. Son gün 31 Ağustos...

Hasanpaşa Pazar Yeri açılış için gün sayıyor!

Kadıköy Hasanpaşa Pazar Yeri Zemin Altı Otopark ve Meydan Düzenleme çalışmaları Haziran ayında tamamlanacak...

Ali Ağaoğlu'ndan Duygu Su Gülpınar'a 2 milyon TL'lik hediye!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Duygu Su Gülpınar'a yılbaşı hediyesi olarak yaklaşık 2 milyon TL değerinde tektaş hediye etti..

Ali Ağaoğlu'ndan Duygu Su Gülpınar'a Ataşehir'de 550 metrekarelik ev!

Ali Ağaoğlu, Ataşehir'de bulunan sitenin 51. katındaki 550 metrekare büyüklüğündeki penthouse daireyi sevgilisi Duygu Su Gülpınar'a tahsis etti..

2017'de hangi ülkede kaç gökdelen inşa edildi?

2017 yılında 200 metre ve üzerinde yüksekliğe sahip 144 gökdelen inşa edildi. Bu gökdelenlerin 15'i 300 metreden de yüksek. Peki 2017'de hangi ülkede kaç gökdelen inşa edildi ve Türkiye kaçıncı sırada?

Sıla 1,5 milyon TL'ye Sapanca Gölü manzaralı lüks villa aldı!

Sıla, Kırkpına Tepebaşı mevkiinde, Sapanca Gölü manzaralı lüks villa aldı. Ünlü popçu yeni evine 1,5 milyon TL ödedi.

Üsküdar-Çekmeköy-Sancaktepe metrosu 20 gün sonra açılıyor!

Üsküdar-Çekmeköy-Sancaktepe metrosunun 15-20 gün sonra açılacağını söyleyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, "Sefaköy-Başakşehir Havaray Hattı’nı iptal edip yerine metro yapıyoruz. Bu hattı bazı metro hatlarıyla birleştireceğiz. " dedi.

Manisa Sarıgöl'deki açık otoparkların tahsisi yapıldı!

Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün makamına konuk oldu. Görüşmede Sarıgöl’deki açık cadde otoparklarının Sarıgöl Belediyesi’ne yer tahsisi ile ilgili protokol de imzalandı

sapanca güldibi hasanpaşa caddesi yol çalışmaları Haberi

sapanca güldibi hasanpaşa caddesi yol çalışmaları

Sapanca Belediyesi, Güldibi Hasanpaşa Caddesinde yol genişletme çalışması yaparak perde duvarları tamamlıyor. 

Güldibi Mahallesi Hasanpaşa caddesinde de yapılan yol genişletme çalışmasının ardından 750 metre dekoratif perde duvar yapımı da tamamlanarak asfalt programına alınacak. 

Ana arterlerde cadde ve sokaklarda imar planlarına göre yol genişletme ve düzenleme çalışmaları yapan Sapanca Belediyesi genişletme yaptığı alanları ilçe estetiğine uygun olarak düzenliyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı dekoratif duvarlar da sağlamlığı ve görselliği ile dikkat çekiyor. 


Akşam Haberleri...